چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا شیخ کلینی خودش احادیث کتاب الکافی را به ضعیف، موثق، صحیح، قوی، حسن تقسیم کرده است یا اینکار پس از او و توسط دیگر علماء انجام شده است؟

پاسخ :
تقسیم احادیث به صحیح، ضعیف، موثق و حسن برای اولین بار در میان پیروان مذهب اهل بیت به دست ابن طاووس و ابن داود انجام گرفت و برخی هم گفته‌اند به وسیله ی علامة حلی. بنابراین در میان علمای شیعه این تقسیم بندی سابقة زیادی ندارد تا بتوان گفت کلینی کتاب کافی را براساس آن طبقه بندی کرده است.
منبع: پایگاه حوزه