چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر فردي که طبق گزارش مامور رسمي انتظامي اقدام به فحاشي کرده , فقط به جزاي فحاشي محکوم خواهد شد يا نه بنا به در خواست شاکي از حيث هتک حرمت هم مورد تعقيب قرار مي گيرد؟ آيا اعاده حيثيت در اين مورد (فحاشي) لازم هست يا نه دادگاه به اين مورد هم به التزام راي خواهد داد؟

پاسخ :
با سلام
برابر قانون جاري در اين خصوص پس از طرح شكايت و ارائه مدارك و دلائل ، و پس از اثبات توهين ، متهم صرفا به پرداخت جزاي نقدي در حق دولت { حساب دولت } محكوم مي شود و اقدامات حقوقي ديگري در خصوص اعاده حيثيت صورت نمي پذيرد .
فلذا اولا طرح شكايت از توهين كننده بدون داشتن شاهد يا دليل و يا سند امكان پذير نيست ، ثانيا كارشناسان حقوقي با توجه به مجازات نقدي اين جرم توصيه مي كنند اصولا از طرح شكايت خودداري شود .
www.hvm.ir