چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

گوشت سنگخوارك چه فایده ای دارد؟

پاسخ :
عن عليّ بن مَهزِيار :
تَغَدَّيتُ مَعَ أبي جَعفَرٍ عليه‏السلام فَأَتى بِقَطاةٍ فَقالَ :
إنَّهُ مُبارَكٌ ، وكانَ أبي عليه‏السلام يُعجِبُهُ ، وكانَ يَأمُرُ أن يُطعَمَ صاحِبَ اليَرَقانِ يُشوى لَهُ فَإِنَّهُ يَنفَعُهُ؛
به نقل از على بن مَهزِيار: همراه با امام باقر عليه‏السلام ناهار خوردم . ايشان مرغ سنگخوارى آورد و فرمودند: «اين ، مبارك است . پدرم به آن علاقه داشت و مى‏فرمود : هر كس يرقان دارد ، برايش از گوشت اين مرغ ، كباب كنند . او را سودمند خواهد افتاد» .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 312 ، حديث 5