چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

در بعضي از هيئت هاي مذهبي، مصيبت هايي خوانده مي شود که مستند به مقتل معتبري نيست و از هيچ عالم يا مرجعي هم شنيده نشده است و هنگامي که از خواننده اين مصيبت از منبع آن سؤال مي شود پاسخ مي دهند «که اهل بيت(عليهم السلام) اينگونه به ما فهمانده اند و يا ما را راهنمايي کرده اند و واقعه کربلا فقط در مقاتل نيست و منبع آن هم فقط گفته هاي علما نمي باشد بلکه گاهي بعضي از امور براي مداح يا خطيب حسيني از راه الهام و مکاشفه مکشوف مي شود» سؤال اين است که آيا نقل وقايع از اين طريق صحيح است يا خير؟ و در صورتي که صحيح نباشد، تکليف شنوندگان چيست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آيت الله العظمي حسين مظاهري(دامت بركاته):
اگر آنچه مي گويد، دروغ آشکار نباشد و مخالف با تنزه اهل بيت(عليهم السلام) نباشد و احتمال وقوع آن را بدهد، جايز است.
منبع: خون موعود، علي(مهرداد) آقا شريفيان و عبدالرسول احمديان