چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اينجانب در شركت قبلي جهت اموزش در خارج از كشور بمدت 7 روز مبلغده ميليون تومان سفته در قبال تعهدنامه اموزشي در خارج از كشور گذاشته تابه مدت 3 سال در قبال اين اموزش براي شركت كار كنم و شركت بدون مراجعه به مراجع قانوني در صورت ترك كار خود اقدام نمايد حال اينجانب حدود 4 ماه از شركت بيرون امده ام واعلام نمودا ام كه باز نمي گردم اما در هر بار شركت نپذيرفت و حال در اخر سال اعلام كرده اند كه جهت تسويه حساب و پرداخت وجه سفته و هزينه سفر مراجعه نمايم و يابايد بر سر كار حاضر شوم با وجود اينكه در كار ديگري مشغول ميباشم و نميخواهم به خاطر شرايط شركت قبلي و با توجه به سرپرستي مادرم بازگردم. شركت چه اقداماتي مي تواند عليه اينجانب انجام دهد و ايا سفته ها قانوني است؟

پاسخ :
وفق ماده (10) قانون مدني ، مبناي حقوقي روابط شما با شركت ، قرارداد منعقده فيما بين است . تخلف هر يك از طرفين قرارداد از شروط مورد توافق قابل پيگرد قانوني است .
www.hvm.ir