چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

ماموريت آموزشي کارکناني که فرزند شاهد و جانبا زهستند لازم اجرا مي باشد آيا دستگاه اجرايي مي تواند خلاف اين دستور العمل رفتار نمايد و کارمند را ملزم به استفاده از مرخصي بدون حقوق نمايد.

پاسخ :
بطور كلي چنانچه آموزش مذكور منطبق با مجوزهاي قانوني و يا در راستاي ماموريت و اهداف سازمان بكار گيرنده است ، سازمان مذكور بايد در قالب ماموريت آموزشي و يا منتسب به خدمت با موضوع برخورد نمايد .
اجبار به استفاده از مرخصي بدون حقوق در موارد فوق فاقد وجاهت قانوني است .
www.hvm.ir