چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر كارمند الف درسال 55خدمت اجباري گذرانده باشدودر زمان جنگ به دوره ضرورت فرا خوانده شده باشد ميتواند با استناد بهان از مزاياي (مزاياي مواد 1و2)بخشنامه 2727استفاده كند . منظور از خدمت دربند ج تبصره4 ماده3قانون نظام هماهنگ پرداخت چيست؟ عام است يا فقط خدمت داوطلبانه؟

پاسخ :
عبارت ( رزمندگان در بند ( ج ) تبصره ( 4 ) به صورت مطلق ذکر شده است از اين رو دلالت بر عموم مي کند . کلمه ( خدمت ) نيز مطلق است و شامل خدمت بر اساس وظيفه و خدمت داوطلبانه مي شود .
بر اين اساس به نظر مي رسد با توجه به تعريف رزمنده که شامل کارکنان وظيفه نيز مي شود ، کارمند مذکور مي تواند از مزاياي بندهاي 1و2 بخشنامۀ شمارۀ 2727 استفاده نمايد .
مع الوصف توصيه مي شود اين قبيل سئوالات از معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور نيز استعلام شود .
www.hvm.ir