چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

مدتي است بنا به دلايل غير منطقي مانند پز دادن بعضي از فاميل و يا نصيحت شنيدن از مادرم از آنها به شدت دوري مي کنم و دوست ندارم در مجالس شرکت کنم و از تنهايي لذت مي برم آيا من رواني شده ام ؟

پاسخ :
دوري از جمع و گوشه نشيني به هر دليل به مرور افراد رو از سلامت رواني خارج مي کنه . شما بايد روش برخورد صحيح با ناسازگاري ها رو ياد بگيريد نه انکه مسئله رو پاک کنيد .
افراد رو همان طور که هستند بپذيرد . شعور ودرک و ظرفيت آنها در همين حد است . لذا انتظار و توقع خودتون رو در همين حد تنظيم کنيد و خود رو به آرامش برسونيد تا زماني که از آدم ها توقع رفتار خوب داشته باشيد و آنها رفتاري باب ميل شما نکنند شما اذيت ميشيد اما وقتي بپذيري که آنها توان بهتر شدن ندارن ديگه خودتون ور آزار نميدين.
نصيحت هاي مادر رو مورد تفکر قرار بدين . شايد از ديد منطقي تر به مصلحت شما باشد. البته در صورتي که حضوردر جمع سلامت شما رو آسيب مي رسونه مي تونيد روابط رو محدودتر کنيد اما قطع نکنيد و افراد سالم تري را براي معاشرت حتما برگزينيد.
www.shamimm.ir