چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

امام علي عليه السلام، جهاد را چگونه وصف مي كنند؟

پاسخ :
امام على عليه‏السلام :
إنّ الجِهادَ بابٌ مِن أبْوابِ الجَنّةِ فَتَحَهُ اللّه‏ لِخاصَّةِ أوْليائهِ ، وهُو لِباسُ التَّقوى ، ودِرْعُ اللّه الحَصينَةُ ، وجُنَّتُهُ الوَثيقَةُ .
هـمانا جهاد يكى از درهـاى بهشت است كـه خداوند آن را براى اولياى خاص خود گشوده‏است . جهاد جامه تقوا و زره استوار خداوند و سپر محكم اوست .
نهج البلاغة : الخطبة 27 منتخب ميزان الحكمة : 114
*******
امام على عليه‏السلام :
الجِهادُ عِمادُ الدِّينِ ، ومِنْهاجُ السُّعَداءِ .
جهاد ستون دين و راه روشن نيكبختان است .
غرر الحكم : 1346 منتخب ميزان الحكمة : 114
*******
امام على عليه‏السلام :
إنّ اللّه‏ فَرضَ الجِهادَ وعَظَّمَهُ وجَعلَهُ نَصْرَهُ وناصِرَهُ . واللّه ، ما صَلُحتْ دُنيا ولا دِينٌ إلاّ بهِ .
خداوند جهاد را واجــب گـردانيد و آن را بزرگ داشت و مايه پيروزى‏و ياور خود قرارش داد. به خدا سوگند كار دنيا و دين جز با جهاد درست نمى‏شود .
وسائل الشيعه : 11/9/15

نظرات کاربران