سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

یک بیمار ام اس چطور زندگی باید داشته باشد و چه چیزی را باید بپذیرد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر صحرائیان، متخصص مغز و اعصاب:
مهمترین اصل این است که این بیماری غیر قابل پیش بینی است و اگر از لحاظ روحی خودش را در شرایط خوبی قرار بدهد یعنی چربی کمتر مصرف کند ، از سیگار پرهیز کند و به اندازه ی کافی ورزش بکند ، بسیاری از بیماران می توانند به این بیماری فائق بیایند .
www.ch3.ir