چهارشنبه، 7 ارديبهشت 1390

پرسش :

عكس العمل استكبار جهانى در مقابل بيدارى اسلامى در ميان مسلمانان چيست ؟

پاسخ :
مقام معظم رهبرى :
امروز قدرتهاى شيطانى و در راس آنها آمريكا كه مظهر شر و شرارت مى باشد، بر ضد دنياى اسلام همدست شده اند و همانند عراق و افغانستان از هيچ اقدام خلاف قوانين انسانى مورد قبول بشريت ابائى ندارند و در چنين شرايطى تنها را مقابله با دشمنان اسلام ، وحدت و يكپارچگى امت اسلامى و پرهيز از اختلاف و درگيرى است .
برگزیده از بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ 6/ 7 / 1382