سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

جشن‌هاى ميلاد امام زمان علیه السلام چه آثارى دارد؟

پاسخ :
بر پايى مراسم و يادبود ميلاد حضرت مهدى عليه السلام آثار و بركاتى دارد كه به برخى از آنها اشاره مى كنيم:

1- هر ساله شيعيان در شب و روز نیمه شعبان به ياد حضرت مهدى عليه السلام دور هم جمع شده با ابراز ارادتشان نسبت به حضرت ياد او را در دل‌ها زنده مى كنند.

2- برپايى جشن‌ها در روح و روان انسان اثر خاصى گذاشته و اعتقاد به وجود و ظهور حضرت را تثبيت خواهد كرد.

3- در جشن‌هايى كه برگزار مى‌گردد، كمالات و فضايل آن حضرت تشريح و توضيح داده مى شود، و در نتيجه مردم با تأسى به امام زمان علیه السلام به خدا نزديک‌تر مى‌شوند.

4- در آن مجالس با اطعام و پخش شيرينى دل مردم را خشنود كرده و به ثواب اطعام مى‌رسند و گروهى از اين ضعفا از اين مجالس بهره مادى نيز مى‌برند.

5- اين مراسم فرصت مناسبى است كه مردم را به خدا و دستورات او دعوت نماييم.

منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران.