سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

زندگانى حضرت عيسى عليه السلام بعد از نزول چه مقدار است ؟

پاسخ :
از برخى روايات استفاده مى شود حضرت عيسى بعد از نزول به زمين چهل سال عمر مى كند و در اين مدت ازدواج كرده ، بعد از رحلت مسلمانان بر او نماز مى گزارند:
1- ابو هريره در حديثى از رسول خدا صلى الله عليه و آله نقل كرده كه فرمود:((.. او - مسيح - چهل سال در روى زمين مكث خواهد كرد و بعد از وفاتش مسلمانان بر او نماز مى گزارند)). (1)
عبد الله بن عمر از رسول خدا صلى الله عليه و آله نقل كرده كه فرمود:((عيسى بن مريم به زمين فرود مى آيد و ازدواج مى كند و فرزنددار مى شود)). (2)
پی نوشت:
1- مسند احمد ، ج 2 ، ص 406؛ سنن ابى داوود ، ج 2 ، ص 319.
2- المنتظم ، ج 2 ، ص 39.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران

نظرات کاربران