يکشنبه، 25 دی 1390

پرسش :

چه چيزي براي زخم كبد مفيد است؟

پاسخ :
الإمام الباقر عليه‏السلام- في حِزقيلَ النَّبِيِّ عليه‏السلام: خَرَجَت قَرحَةٌ عَلى كَبِدِهِ فَآذَتهُ فَخَشَعَ للّه‏ِِ وتَذَلَّلَ وقَعَدَ عَلَى الرَّمادِ ، فَأَوحَى اللّه‏ُ إلَيهِ : أن خُذ لَبَنَ التّينِ فَحُكَّهُ عَلى صَدرِكَ مِن خارِجٍ ، فَفَعَلَ فَسَكَنَ عَنهُ ذلِكَ .
امام باقر عليه‏السلام- درباره حزقيل عليه‏السلام فرمودند: زخمى بر كبد او رسيد و او را آزار مى‏داد . وى بر درگاه خداوند ، زارى و خشوع كرد و بر خاكستر نشست . پس خداوند به وى وحى فرستاد كه: «شيرِ انجير بردار و از بيرون ، بر سينه خويش بمال» .
او نيز چنين كرد و آن عارضه از وى برطرف شد .
المحاسن ، جلد 2 ، صفحه 371 ، حديث 2297 ، دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 446