جمعه، 21 بهمن 1390

پرسش :

قـرآن در آيه 92 سوره انعام هدف بعثت پيامبر را انذار و هدايت مردم مكه و كسانى كه پيرامون آن هستند ذكر مى كند آيا اين با جهانى بودن اسلام منافات ندارد ؟

پاسخ :
آيه مزبور نه تنها با جهانى بودن اسلام منافات ندارد بلكه مى توان گفت يكى ازدلائل جهانى بودن آن اسـت زيـرا : قـريه در زبان قرآن به معنى هرگونه آبادى است اعم از اينكه شهر بزرگ باشد و يا كـوچك و يا روستا از طرف ديگر در روايات متعددى مى خوانيم خشكيهاى زمين از زير خانه كعبه گسترده شدند , و از آن به نام دحوالارض ( گسترش زمين ) ياد شده است . و نـيـز مـى دانيم در آغاز بر اثربارانهاى سيلابى تمام كره زمين از آب پوشيده بود , آبها تدريجا فرو نـشـسـتـنـد و درنـقاط پست زمين قرار گرفتند و خشكيها تدريجا از زير آب سربرآوردند طبق روايات اسلامى نخستين نقطه اى كه از زير آب سر برآورد سرزمين مكه بود . دوم ايـنـكـه : كـلمه ام به معنى اصل و اساس و ابتدا و آغاز هر چيزى است بنابراين اگر به مكه ام الـقـرى مـى گـويند به خاطر اين است كه اصل و آغاز پيدايش تمام خشكيهاى روى زمين است و بنابراين قرآن كه مى گويد : كسانى كه پيرامون آن هستندتمام مردم روى زمين را شامل مى شود .
eporsesh.com