شنبه، 22 بهمن 1390

پرسش :

اولين كسي كه قرآن كريم را با "صوت" تلاوت كرد، چه كسي بود؟

پاسخ :
اولين انساني كه قرآن را بلند تلاوت كرد حضرت محمد(صلی الله علیه و آله و سلم)است؛ زيرا او آياتي را كه از جبرئيل شنيده بود، براي خود و ديگران باز خواند؛ همچنين اولين كسي كه قرآن را براي مشركان مكّه آشكارا تلاوت كرد، ابن مسعود بود.(دانشنامة قرآني، به كوشش بهاءالدين خرمشاهي، ج 1، ص 129، انتشارات دوستان ـ ناهيد.)
و چنانچه مقصود شما اولين كسي باشد كه صدايش ضبط شده است: گفتني است: اولين فرد شيخ محمد رفعت، استادِ استاد عبدالباسط است.
eporsesh.com