پنجشنبه، 31 فروردين 1391

پرسش :

جدا شدن زودرس جفت يعني چه؟

پاسخ :
اگر خون حاصل از خونريزي، قرمز روشن باشد و درد شکمي داشته باشيد، جنينتان به طور طبيعي و عادي حرکت نداشته باشد و رحم شما حساس و سفت شده باشد، بايد فوراً با پزشک تماس بگيريد يا اينکه فوراً به بيمارستان مراجعه کنيد. ممکن است دچار جدا شدن زودرس جفت شده باشيد؛ يعني اينکه جفت از ديواره رحم جدا شده است. اين حالت خطرناک است و بايد هر چه سريع تر زايمان شما انجام شود و نوزادتان بيرون آورده شود، حتي اگر موقع زايمانتان هم فرا نرسيده باشد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).