جمعه، 1 ارديبهشت 1391

پرسش :

مزاياي زايمان در خانه چيست؟

پاسخ :
در اين مورد، جنبه هاي مثبت بسياري وجود دارد؛ از جمله: آشنايي محيط اطراف براي شما، از اينکه شما و همسرتان مجبور نيستيد براي رفتن بيمارستان آمد و رفت داشته باشيد، آرامش بيشتري خواهيد داشت و از اين لحظه به ياد ماندني لذت بيشتري خواهيد برد. مي توانيد هر جايي از خانه را براي اين کار در نظر بگيريد که در آنجا احساس آرامش و راحتي بيشتر داريد. مي توانيد شمع روشن کنيد و موسيقي آرامي پخش کنيد تا محيط رؤيايي تر شود. مي توانيد فقط از ماما بخواهيد که براي زايمان به شما کمک کند يا اينکه براي اطمينان خاطر بيشتر از يک پزشک متخصص هم دعوت کنيد تا به او کمک کند. اگر بچه ديگري هم داشته باشيد، بلافاصله بعد از زايمان مي تواند کنار شما بيايد و از اين لحظه لذت ببرد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).