جمعه، 8 ارديبهشت 1391

پرسش :

خدا كه به همه مَحرم است ، پس چرا در نماز مردان و زنان بايد خود را بپوشانند ؟

پاسخ :
هميشه پوشيدن لباس به خاطر مَحرم و نامَحرمي نيست ، بلكه گاهي پوشيدن لباس جنبه تكريم و ادب دارد . معمولاً افراد در خانه خود ، لباس ساده مي پوشند ولي وقتي مهمان وارد خانه مي شود ، به احترام مهمان ، لباس كامل و مناسب مي پوشند و اگر قرار باشد در مجلس عروسي شركت كنند ، لباس كامل تري بر تن مي كنند . اين تغيير لباس ها ، به خاطر ادب و احترام مهمانان مجالس است .
حضور در محضر خداوند در حال نماز نيز مقتضي پوشيدن لباس مناسب و كامل است .
منبع: پرسش هاي مهم پاسخ هاي كوتاه، حجت الاسلام محسن قرائتي