سه‌شنبه، 19 ارديبهشت 1391

پرسش :

آيا در بهشت تمام امكاناتي كه در اين جهان هست مثل ماشين و هواپيما وجود دارد؟

پاسخ :
آنچه در بهشت وجود دارد فوق مظاهر تمدن دنيايي است. حيات اخروي اساساً ويژگي‏هايي برتر از زندگي اينجهان دارد و ابزار و آلاتي كه بشر در اين دنيا مورد استفاده قرار مي‏دهد، به هيچ وجه در آن عالم مورد نياز نيست؛ مثلاًبراي سفر به دورترين نقاط بهشت، با يك اراده مي‏توان بلافاصله ميليون‏ها كيلومتر مسير را پيمود. البته اگر فرضاً كسيخواستار داشتن وسايلي شبيه وسايل اين جهان است، همين كه اراده كند، براي او خلق و ايجاد مي‏شود. اما برتريوسايل و موجودات آن جهان به گونه‏اي است كه هرگز كسي آرزوي اين گونه وسايل را كه در مرتبه‏اي فروتر است نمي‏كند.
eporsesh.com