سه‌شنبه، 23 خرداد 1391

پرسش :

چه چيزي عقل كودك را در دوران جنيني مي افزايد؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
أطعِموا نِساءَكُم الحَوامِلَ اللُّبانَ ؛ فَإِنَّهُ يَزيدُ في عَقلِ الصَّبِيِّ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
به زنان آبستن خود ، كُندُر بدهيد؛ چرا كه عقل كودك را افزون مى‏كند.
مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 423 ، حديث 1439 ، بحارالأنوار ، جلد 66 ، صفحه 444 ، حديث 8 ؛ الفردوس ، جلد 1 ، صفحه 101 ، حديث 331 عن ابن عمر دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 248
**********
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
أطعِموا حَبالاكُمُ اللُّبانَ فَإِنَّ الصَّبِيَّ إذا غُذِّيَ في بَطنِ اُمِّهِ بِاللُّبانِ اشتَدَّ قَلبُهُ ، وزيدَ في عَقلِهِ ، فَإِن يَكُ ذَكَراً كانَ شُجاعاً ، وإن وُلِدَت اُنثى عَظُمَت عَجيزَتُها فَتَحظى بِذلِكَ عِندَ زَوجِها .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
به زنان باردار خود ، كُنْدُر بخورانيد ؛ زيرا اگر كودك در شكم مادر با كُنْدُر تغذيه شود ، قلبش استحكام و عقلش فزونى مى‏يابد . پس اگر مردينه باشد ، دلير باشد و اگر ماده زاده شود ، سِتُرگْ سرين گردد و بدين سبب ، نزد همسرخويش ، برخوردار باشد .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 23 ، حديث 6 عن أبي زياد عن الإمام الحسن عليه‏السلام دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 658
www.hadithcity.com