چهارشنبه، 24 خرداد 1391

پرسش :

در آغاز فصل سرما و پايان آن چگونه باشيم؟

پاسخ :
الإمام عليّ عليه‏السلام :
تَوَقَّوُا البَردَ في أوَّلِهِ ، و تَلَقَّوهُ في آخِرِهِ ؛ فَإِنَّهُ يَفعَلُ في الأَبدانِ كَفِعلِهِ فِي الأَشجارِ ؛ أوَّلُهُ يُحرِقُ ، و آخِرُهُ يُورِقُ .
امام على عليه‏السلام :
از سرما در آغازش بپرهيزيد و در پايانش استقبال كنيد ؛ چه ، سرما با بدن ، همان كارى را مى‏كند كه با درختان مى‏كند : در آغازش مى‏سوزانَد و در پايانش شاخ و برگ مى‏رويانَد .
نهج‏البلاغة ، الحكمة 128 ، نزهة الناظر ، صفحه 65 ، حديث 54 ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 271 ، حديث 68 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 106
www.hadithcity.com