پنجشنبه، 25 خرداد 1391

پرسش :

آیا امام علی علیه السلام در مورد رعایت بهداشت توصیه ای نموده اند؟

پاسخ :
امام علی عليه‏السلام فرمودند :
تَنَظّفوا بالماءِ مِن النَّتنِ الرِّيحِ الّذي يُتأذّى بهِ ، تَعَهَّدوا أنفُسَكُم ؛ فإنّ اللّه‏َ عز و جل يُبغِضُ مِن عِبادِهِ القاذُورَةَ الّذي يَتأ نَّفُ بهِ مَن جَلَسَ إلَيهِ .
خودتان را به وسيله آب از بوى نامطبوعى كه مايه آزار ديگران است پاكيزه سازيد ، به (سر و وضع) خودتان برسيد ؛ زيرا خداوند عز و جل از بندگان كثيف و لاقيد خود ، كه هر كس با او مى‏نشيند از وى بيزار مى‏شود ، متنفّر است .
الخصال : 620 / 10
www.hadithcity.com