چهارشنبه، 7 تير 1391

پرسش :

آیا در عصر ظهور، همه اديان زير نفوذ امام زمان علیه السلام قرار می‌گیرند؟

پاسخ :
شرح پرسش:
طبق آيه 55 سوره آل عمران، يهود و نصاری تا دامنه قيامت در جهان خواهند بود و همواره اين دو مذهب به زندگي خود ادامه خواهند داد با اين كه در اخبار و روايات مربوط به ظهور حضرت مهدی (عج) می‌خوانيم كه ایشان همه اديان را زير نفوذ خود درمی‌آورد؟

پاسخ:
در روايات مربوط به ظهور حضرت مهدي (عج) آمده كه هيچ خانه ای در شهر و بيابان نمی ماند مگر اينكه توحيد در آن نفوذ مي كند، يعني اسلام به صورت يک آيين رسمي همه جهان را فرا خواهد گرفت و حكومت به صورت يک حكومت اسلامي درمي آيد و غير از قوانين اسلام چيزي بر جهان حكومت نخواهد داشت و يا هيچ مانعي ندارد كه اقليتي از يهود و نصاري در پناه حكومت حضرت مهدی با شرايط اهل ذمه وجود داشته باشد زيرا حضرت مهدي مردم را به اجبار به اسلام نمي كشاند و توسل او به قدرت و نيروي نظامي براي بسط عدالت و برانداختن حكومت های ظلم و قرار دادن جهان در زير پرچم عدالت اسلام است نه براي اجبار به پذيرفتن اين آيين وگرنه آزادي و اختيار مفهومی نخواهد داشت.
منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولي عصر عليه السلام