يکشنبه، 11 تير 1391

پرسش :

چه کتابی دربردارنده آیات قرآن که در شأن امام مهدی (عج) نازل شده، می‌باشد؟

پاسخ :
برای مطالعه آیاتی که در شأن امام زمان (عج) نازل شده است، می‌توانید به منابع زیر رجوع کنید:

1) «معجم احادیث الامام مهدی» (علی تورانی) مراجعه کنید. بخش وسیعی از این کتاب به آیات مربوط به آن حضرت اختصاص دارد.

2) سیمای حضرت مهدی (عج) در قرآن، علامه سید هاشم حسینی بحرانی، سیدمهدی حائری قزوینی. در این کتاب بیش از یکصد آیه مرتبط با امام زمان (عج) مورد بررسی قرار گرفته است.

3) پیامبر قرآن (تفسیر موضوعی)، ج 1، آیت الله العظمی مکارم شیرازی.