يکشنبه، 18 تير 1391

پرسش :

چرا امام زمان مانند نياكان خود ظاهر نمی‌‎شود تا يا پيروز شود و يا در راه خدا شهيد گردد؟

پاسخ :
ظهور حضرت مهدی عجّل الله تعالی فرجه الشریف برای اتمام نور الله و تحقق مطلق هدف دعوت انبيا، صلح و صفا، عدل و داد و امنيّت عمومی در زير پرچم اسلام و يكتا پرستی و اجرای احكام قرآن مجيد در سراسر گيتي است. و پر واضح است كه مُجری اين برنامه بايد در شرايطی قيام كند كه موفقيّت و پيروزی او صد در صد حتمی باشد. و اگر به صورت ديگر كه منتهی به تحقق اين هدف نگردد ظهور نمايد، نقض غرض خواهد شد و باز هم بايد بشر در انتظار حصول وعده‎هاي الهی بماند.