يکشنبه، 15 ارديبهشت 1392

پرسش :

داریم که لقمه ی حلال در دعا موثر است . ما در اطراف خودمان عده ای را داریم که با اینکه لقمه ی حلال نخورده اند ولی دعاهایشان مستجاب می شود . برای این موضوع چه تحلیلی می توانیم داشته باشیم ؟

پاسخ :
در مورد قضاوت شخص کار خیلی سخت است . اگر شما به یک برنامه ی پزشکی زنگ بزنید که من سردرد دارم با یک علامت پزشک نمی تواند جواب شما را بدهد و علائم دیگر را از شما سوال می کند تا به موضوع نزدیک بشود . بهتر است که در قضاوت ها عجله نکنیم .