يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

برخی با استناد به حدیث«ما منا الاّ مقتول او مسموم» قضیه شهادت را به پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) نسبت می دهند و قاتلین آن حضرت را عایشه، حفصه و پدرانشان می دانند. در حالی که محدث قمی قاتل آن بزرگوار را زن یهودیه می دانند. نظر شما در این مورد چیست؟

پاسخ :
تمامی چهارده معصوم علیهم اسلام از لحاظ جسمی و بدنی در حال اعتدال کامل می باشند و برای همین است که همگی می توانند عمری تا ابد داشته باشند مگر آن که مانعی مانند شهادت با شمشیر یا سم پیش آید. پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم نیز به شهادت رسیده اند و سم زنی یهودی که یک سال پیش از آن به آن حضرت خورانده شده بود سبب شهادت آن حضرت شد. بعضی از سم های نادر است که اثر خود را مدت ها بعد آشکار می سازد.
منبع: پایگاه حضرت آیت الله العظمی نکونام (دامت برکاته).