دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه عدس پلو با مایکروویو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
300 گرم برنج
100 گرم عدس
4 قاشق غذاخوری کشمش
نصف قاشق چایخوری زعفران
به میزان لازم نمک
2 قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه :
برنج و عدس را جداگانه از 2 ساعت قبل خیس می کنیم. عدس را به همراه 5/1ـ1 لیوان آب و 1 قاشق غذاخوری روغن در ظرف گودی قرار داده بطوریکه آب روی عدس را بگیرد. ظرف را با درپوش به مدت 12ـ10 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو قرار می دهیم تا عدس پخته شود سپس برنج را به همراه 3ـ5/2 لیوان آب (بسته به نوع برنج) کمی نمک و 3 قاشق غذاخوری روغن مایع در ظرف گودی ریخته و به مدت 16ـ13 دقیقه قدرت 100% بدون درپوش زمان می دهیم تا آب برنج خشک شود سپس عدس را با برنج مخلوط کرده و ظرف را با درپوش به مدت 14ـ12 دقیقه قدرت 40% زمان می دهیم تا عدس پلو دم بکشد.
در صورت تمایل می توانیم کشمش را با 1 قاشق غذاخوری روغن و شکر و زعفران حل شده در آبجوش مخلوط کرده و به مدت 2ـ30/1 دقیقه قدرت 60% در مایکروویو قرار دهیم و بعد با عدس پلو مخلوط کنیم.