چهارشنبه، 30 مرداد 1392

پرسش :

دختر 25 ساله هستم و برای گرفتن فاصله دو دندان جلو میتوانم از کامپوزیت استفاده کنم سوال که داشتم این است که آیا در کامپوزیت عصب کشی و تراشیدن وجود دارد؟ و این که آیا ممکن است که بعد از چند سال دندانهای اصلی که در زیر کامپوزیت قرار دارد را به دلیل پوسیدگی از دست بدهم؟ و آیاونیر کامپوزیتی بهتر است تغییر رنگ نمیدهد؟ و در استان گیلان متخصصی هست که از مواد خوب استفاده کرده و من به آنجا مراجعه کنم و این که به نظر شما برای گرفتن این فاصله چه روشی مناسب تر است که از عصب کشی و تراشیدن دندان جلوگیری کنم و دندان زیبایی داشته باشم.

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر نازی باجغلی:
در جواب سوالتان باید بگویم خیر نیاز به عصب کشی نیست .تراش بستن فاصله بسیار بسیار ناچیز است . اگر ترمیم صحیح باشد پوسیده نمی شود - خیر من در گیلان کسی را نمی شناسم . کامپازیت یا لامینت پرسلن 2 روش خوب برای بستن فاصله است.
منبع: پزشک آنلاین