يکشنبه، 28 مهر 1392

پرسش :

آیا در ازدواج موقت هم براى بیرون رفتن از منزل، اجازه شوهر لازم است؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز تبریزى): اگر به واسطه بیرون رفتن، حق شوهر از بین مى رود، باید اجازه بگیرد. در غیر این صورت، گرفتن اجازه لازم نیست (هرچند بهتر است اجازه بگیرد)1.
آیه اللّه تبریزى: اگر به واسطه بیرون رفتن، حق شوهر از بین مى رود، باید اجازه بگیرد و چنانچه حق او از بین نمى رود، بنابر احتیاط [واجب] بدون اذن او بیرون نرود2.
پی نوشت:
1. توضیح المسائل مراجع، م 2427 ؛ وحید، توضیح المسائل، م 2491 ؛ نورى، توضیح المسائل، م 2423 ؛ دفتر: بهجت.
2. تبریزى، توضیح المسائل مراجع، م 2427 ؛ دفتر: نورى.
منبع: www.porseman.org