مهارت درخواست جرأتمندانه از شوهر (بخش دوم)

ابتدا درخواست و سپس سکوت، راهی است که به شوهرتان فرصت می­ دهد تا خواسته شما را برآورده کند. بگذارید او غرولند کند و حرف بزند. شما فقط گوش دهید. سرانجام خواهید دید که کاری را که از او خواسته­ اید، انجام می­ دهد.
سه‌شنبه، 15 اسفند 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
مهارت درخواست جرأتمندانه از شوهر (بخش دوم)
جمله «تقصیر تو نیست» یک جمله سحرآمیز، برای حمایت زن از همسرش است.
 
ابتدا درخواست و سپس سکوت، راهی است که به شوهرتان فرصت می­ دهد تا خواسته شما را برآورده کند. بگذارید او غرولند کند و حرف بزند. شما فقط گوش دهید. سرانجام خواهید دید که کاری را که از او خواسته­ اید، انجام می­ دهد.

تعداد کلمات 919 / تخمین زمان مطالعه 5 دقیقه

مهارت درخواست جراتمندانه از همسر

به شوهرتان انگیزه بدهید

هرگاه از شوهر خود درخواست کمک کردید یا از وی خواستید تا کاری را برایتان انجام دهد و او پاسخ منفی داد و شما به گونه­ ای واکنش نشان دادید که شوهرتان گمان نبرد که شما به­ خاطر پاسخ منفی به درخواستتان او را ملامت یا سرزنش می­کنید، او پنج تا ده امتیاز مثبت به شما خواهد داد و بار دیگری که از او درخواست کنید به درخواستتان با میل و رغبت بیشتری پاسخ می­دهد. به عبارت دیگر، وقتی به شکلی محبت آمیز از او درخواست حمایت می­کنید، در واقع تا اندازه­ای به او کمک کرده­اید تا با انگیزه بیشتری به شما توجه و کمک کند. 
 

او را مجبور نکنید

وقتی در مقابل پاسخ منفی همسرتان که به درخواستتان داده است، واکنش منفی نشان نمی­دهید و او را از خودتان طرد نمی­کنید، شوهرتان این موضوع را از یاد نخواهد برد و بار دیگر، با اشتیاق بیشتری به شما خدمت خواهد کرد؛ زیرا اگر مردها احساس کنند که اختیار ردّ درخواستی را دارند، بیشتر تمایل پیدا می­کنند که به درخواست­های همسرشان پاسخ مثبت دهند؛ چون حس می­کنند که همسرشان آنها را مجبور به قبول آن درخواست نکرده است. از سوی دیگر، اگر شما نیازهای خود را نادیده بگیرید و از شوهرتان درخواست برآورده ساختن آن نیازها را نکنید، او نمی­تواند بفهمد که شما چه اندازه به کمک او نیاز دارید. پس از او درخواست کنید تا او برآورده سازد.
میان عاشق و معشوق، فرق بسیار است      چو یار ناز نماید، شما نیاز کنید
 

روابط خوب و سالم

همچنان­که آرام آرام از همسرتان درخواست کمک می­کنید، بدون آنکه او را سرزنش ­کنید، او گاه و بی­گاه به درخواست شما پاسخ مثبت می­دهد. در این حالت، شرایط جهت کمک بیشتر به شما آماده و مساعد است. این روش یکی از راه­هایی است که بر مبنای آن، روابط خوب و سالم شکل می­گیرد.
رابطه خوب و سالم هنگامی میسر می­شود که زن و شوهر، بتوانند خواسته­ ها و نیازهای خود را با یکدیگر مطرح کنند و نیز در صورت تمایل، بتوانند به درخواست­ه ای یکدیگر پاسخ منفی بدهند.

بیشتر بخوانید : 
ارتباط سالم، خانواده سالم
استحکام روابط در خانواده های سالم و متعادل
روش های رفتار با همسر

او را مورد حمله قرار ندهید

زن باید در مورد همسرش حساس باشد و بداند که وقتی درباره مشکل­ های متعددی با شوهرش صحبت می­کند، شوهرش با شنیدن آنها احساس تقصیر می­کند و ممکن است برای هر دوی آ­نها پی­آمدهای ناگواری در پی داشته باشد؛ برای نمونه، وقتی زن می­گوید تنها کاری که همیشه انجام می­دهیم، کار است و کار؛ هیچ تنوع و سرگرمی نداریم... ، بی­شک مرد در چنین حالتی به راحتی احساس تقصیر می­کند.
از سوی دیگر، نیازی نیست که زن احساس­هایش را سرکوب کند یا حتی تغییر دهد. با این حال، باید به شکلی آن را بیان کند که شوهرش احساس نکند مورد حمله، اتهام یا سرزنش قرار گرفته است. تغییر هرچند کوچک و جزیی در گفتار و رفتار، می­تواند موجب بروز تحولی مثبت و بزرگ در زندگی زناشویی شود.
 

جمله سحرآمیز

زن باید با استفاده از یک جمله سحرآمیز، از همسرش حمایت کند تا وی احساس تقصیر نکند یا اینکه این حس را به کمترین حد برساند. زن می­تواند هنگامی که احساس نارضایتی خود را مطرح می­کند، جهت حمایت از شوهرش، به یک­باره مکث کند و با گفتن این عبارت که: «از اینکه به حرف­های من گوش می­کنی، متشکرم و اگر تصور می­کنی که من منظورم این است که تو مقصری، این طور نبوده و تقصیر تو نیست». از او دل­جویی کند. بنابراین جمله: «تقصیر تو نیست» یک جمله سحرآمیز برای حمایت زن از همسرش است.
زن هنگامی می­تواند به شوهرش اطمینان خاطر دهد که تقصیر او نیست که واقعاً قصد سرزنش و مخالفت و یا انتقادجویی از او را نداشته باشد.
 

معجزه گوش دادن

روزی خواهرم با من تماس گرفت و درباره مشکلی که داشت، با من صحبت کرد. همچنان­که گوش می­دادم، این نکته را هم به یاد داشتم که از او حمایت کنم و به همین منظور، هیچ راه حلی برای رفع مشکلش ارائه ندادم. چون او فقط به کسی نیاز داشت تا به حرف­ هایش گوش کند. مدت ده دقیقه فقط به حرف ­هایش گوش دادم و گهگاهی می­گفتم: واقعاً، جدی، آهان... . سرانجام خواهرم گفت ممنون از اینکه به حرف­ هایم گوش دادی. حالا احساس بهتری دارم.
گوش دادن به حرف‏ های خواهرم بسیار آسان بود؛ چون خوش‏بختانه او مرا مقصر نمی‏دانست و مقصر فرد دیگری بود. اما وقتی همسرم ناراحت بود، گوش دادن به حرف‏ هایش برایم سخت بود؛ چون احساس می‏کردم او مرا مقصر می‏داند. با این‏حال، وقتی همسرم از من قدردانی میکرد و با این کار، مرا به گوش دادن به حرف‏ هایش تشویق می‏کرد، برایم آسان‏تر بود که به حرف‏ هایش گوش دهم.

بیشتر بخوانید : 
مهارت خوب گوش دادن
مهارت ارتباطی در مدیریت (6) گوش دادن مؤثر


جدی نگیرید

مهمترین کاری که من باید انجام می‏دادم، آن بود که این رفتار او را به دل نگیرم و او را درک کنم. حتی اگر مرا مقصر می دانست، چندان روی این موضوع پافشاری نمی‏کردم و آن را جدی نمی‏گرفتم. من همواره این کار را با یادآوری این موضوع در ذهن خودم انجام می‏دهم که زن و مرد، به زبانی متفاوت با یکدیگر صحبت می کنند. به‏طور کلی، وقتی در روابط زن و شوهر، سوء تفاهم بروز می‏کند، این نکته را باید به یاد آورند که آنها به دو زبان متفاوت صحبت می‏کنند.
 

منبع :
کتاب رمز و راز دلبران، علی محمد صالحی
مردان مریخی زنان ونوسی، جان گری


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط
موارد بیشتر برای شما