مقابله با اضطراب؛ تغییر سبک زندگی (بخش دوم)

در قسمت اول این مقاله گفتیم که تغییر سبک زندگی مانند بهره­ گیری از رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و تنفس عمیق می ­تواند سطح اضطراب شما را کاهش دهد. در این قسمت سایر راهکارها را برمی ­شماریم. با ما همراه باشید.
چهارشنبه، 21 شهريور 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
مقابله با اضطراب؛ تغییر سبک زندگی (بخش دوم)
استراحت کردن، در دراز مدت، به حذف اضطراب از ذهن و جسمتان کمک خواهد کرد.
 
چکیده : در قسمت اول این مقاله گفتیم که تغییر سبک زندگی مانند بهره­ گیری از رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و تنفس عمیق می ­تواند سطح اضطراب شما را کاهش دهد. در این قسمت سایر راهکارها را برمی ­شماریم. با ما همراه باشید.

تعداد کلمات 743 /  تخمین زمان مطالعه 4 دقیقه
 
مقابله با اضطراب؛ تغییر سبک زندگی

در سبک زندگی‌تان تغییراتی ایجاد کنید

5. کاری را که دوست دارید انجام دهید. اضطراب، اغلب زمانی ایجاد می‌شود که شما فرصت رفع مشکلات زندگی را پیدا نمی‌کنید. حداقل ده دقیقه در روز وقت بگذارید و سرگرمی مورد علاقه‌تان را انجام دهید تا باعث آرامش شما بشود. این سرگرمی می‌تواند خواندن کتاب، ورزش کردن، نواختن موسیقی و یا خلق یک هنر باشد. اینکه به خودتان استراحت بدهید، در دراز مدت به حذف اضطراب از ذهن و جسمتان کمک خواهد کرد.
اگر اوقات فراغت کمی دارید، در یک کلاسی که مورد علاقه شما هست ثبت‌نام کنید. اگر جواهرات را دوست دارید، به کلاس جواهرسازی بروید. اگر همیشه می‌خواستید یک‌زبان جدید یاد بگیرید، یک معلم خصوصی بگیرید و یا به آموزشگاه‌های اطراف محل زندگی‌تان سر بزنید.
زمانی که کارهای مورد علاقه خود را انجام می‌دهید، تصمیم بگیرید که از فکر کردن درباره مسائل استرس زای زندگی‌تان اجتناب کنید. حذف آن‌ها از افکار شما، به شما این امکان را می‌دهد که از فعالیت خود بیشتر لذت ببرید.
 
6. با دوستان و خانواده خود در خانه راحت باشید. وقتی در خانه هستید باید کاملاً خالی از استرس باشید. خانه شما و کسانی که دوستشان دارید، باید پناهگاه شما باشد. زمانی که با اضطراب زیادی روبه‌رو هستید، کمی زمان بگذارید و در خانه استراحت کنید. زمان کافی به خودتان بدهید تا با آن‌هایی که به شما نزدیک هستند، لحظات شاد و بدون استرسی را داشته باشید.
حمام آب گرم بگیرید و از هر چیزی که ممکن است اضطراب شما را بیشتر کند اجتناب کنید.
اگر کسی در خانه شما نیست، به یکی از دوستانتان زنگ بزنید و از او بخواهید که نزد شما بیاید. می‌تواند آرامش‌بخش باشد که زمان را با افرادی که دوستشان دارید سپری کنید.
با یکی از اعضای خانواده یا دوستانتان در مورد اینکه چه احساسی دارید صحبت کنید. چیزی مثل این را بگویید، «اخیراً خیلی نگران بوده‌ام و این من را از خوشحال بودن منع می‌کرد. تابه‌حال این احساس را تجربه کردی؟»
 
7. از نور آفتاب بهره ببرید. کمبود ویتامین D ممکن است به اضطراب شما بیافزاید. بهترین راه برای افزایش ویتامین D تان این است که حداقل ۱۵ دقیقه در روز، در معرض نور مستقیم آفتاب باشید. همچنین در صورت نیاز می‌توانید از مکمل‌های ویتامین D استفاده کنید.
 
8. خودتان را غرق در کار نکنید. اگر یک برنامه شلوغ داشته باشید، مسائل کاری را با خود به منزل بیاورید و در مورد کامل کردن تکالیف مدرسه خود استرس داشته باشید، احتمالاً اغلب احساس آشفتگی می‌کنید و بیش از آنچه که لازم است برای خود ایجاد استرس می‌کنید. یک برنامه از فعالیت‌های ضروری خود تهیه کنید و بقیه موارد غیر ضروری را برای مدتی کنار بگذارید. اگر به خودتان زمان بدهید تا با استرس موجود مقابله کنید، به مرور زمان‌بر آن غلبه خواهید کرد.
اگرچه دورهم جمع شدن‌های دوستانه همیشه خوب است، اما گاهی هم می‌تواند موجب اضطراب و آشفتگی بشود. دورهمی ها را بافاصله زمانی برگزار کنید.
یاد بگیرید که به برخی درخواست‌ها «نه» بگویید. اگر متعهد به انجام کاری هستید، می‌توانید به بعضی از دعوت‌های دوستانتان، نه بگویید.
 
9. خواب کافی داشته باشید. کمبود خواب می‌تواند باعث شود انسان احساس خستگی و فرسودگی کند و برای افرادی که از اضطراب رنج می‌برند عواقب بدتری دارد. خواب ناکافی می‌تواند باعث شود افکار مضطرب و نگرانتان بدتر شوند. مطمئن شوید که هر شب بین ۷ تا ۹ ساعت خواب مفید دارید.
سعی کنید هر شب در زمان مشخصی به خواب بروید و صبح‌ها بیدار شوید. این کار به منظم کردن چرخه خواب شما کمک خواهد کرد، همچنین باعث می‌شود شب‌ها بهتر بخوابید.
اگر به‌سختی می‌خوابید و بیدار می‌شوید، از مکمل‌های «ملاتونین» استفاده کنید. ملاتونین هورمونی است که بدن شما برای بهتر خوابیدن ایجاد می‌کند. شما می‌توانید قرص‌های دوز پایین این هورمون را از بسیاری از داروخانه‌های معتبر تهیه کنید.
از کارکردن با موبایل، لپ تاپ و تلویزیون خود، یک ساعت قبل از رفتن به رختخواب خودداری کنید. این وسایل می‌توانند مانع خواب سالم شوند و از تولید به اندازه «ملاتونین» در بدن شما جلوگیری کنند، چون نور روشن آن‌ها اذیت کننده است.

منبع: https://www.wikihow.com/Deal-With-Anxiety
مترجم: داوود سرافراز

بیشتر بخوانید:
مقابله با اضطراب؛ تغییر سبک زندگی (بخش اول)
چگونه از اضطراب خود بکاهیم؟ (بخش اول)
چگونه از اضطراب خود بکاهیم؟ (بخش دوم)
پیش به سوی زندگی بدون استرس (بخش اول)
پیش به سوی زندگی بدون استرس (بخش دوم)



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط