دلایلی که باید از انار استفاده کنیم

انار در میان میوه ها در صدر خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان است . البته بعضی از این ترکیبات ، عامل رنگ قرمز انار و بعضی ، ترکیباتی به نام تانین ها هستند که طعم گس یا تلخ مانندی در این میوه ایجاد می کنند...
جمعه، 3 اسفند 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
دلایلی که باید از انار استفاده کنیم
مصرف منظم انار می تواند از بروز اختلالات عصبی پیشگیری کند.
 
چکیده : انار در میان میوه ها در صدر خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان است . البته بعضی از این ترکیبات ، عامل رنگ قرمز انار و بعضی ، ترکیباتی به نام تانین ها هستند که طعم گس یا تلخ مانندی در این میوه ایجاد می کنند. در کل انار میوه ایده آل پاییز و زمستان و سرشار از ویتامین ها و املاحی مانند B5 ، B6 ، C ، پتاسیم ، مس می باشد.

تعداد کلمات 821 / تخمین زمان مطالعه 4 دقیقه

دلایلی که باید از انار استفاده کنیم

چرا اناری بخوریم ؟

انار کاملا گرد و بزرگ را انتخاب کنید زیرا انارهای کوچکتر معمولا کم آب تر و ترش هستند .
میوه سنگین ، نشان می دهد دانه ها کاملا آب دارند و وقتی آرام به پوست انار ضربه بزنید باید صدایی شبیه ضربه زدن به فلز داشته باشد .
انار ضد سرطان است و به عنوان منبع آنتی اکسیدانی قوی ، خوراکی ایده آلی برای پیشگیری از سرطان در برنامه روزانه است و حتی می تواند مانع پیشرفت بیماری شود. البته تاثیر آن در مقابله با سرطان پروستات ملموس تر است و می تواند روند تکثیر سلول های سرطانی را به یک سوم برساند .
عملکرد آن نسبت به سرطان سینه و پروستات ناشی از تنظیم هورمون های استروژن است و تانین های موجود در آن با فعال شدن در سیستم گوارش در برابر سرطان کولون موثر خواهد بود. ایزوفلاون های ( فیتواستروژن ) انار نیز به کاهش سلول های سرطانی کمک می کنند و تاثیر قابل توجهی در این خصوص دارند.
 

درباره خواص ضد پیری و ضد سرفه انار نیز توضیح بفرمایید ؟

خاصیت آنتی اکسیدانی انار ، به عنوان یک راهکار طبیعی ضد پیری بیش از پیش مورد توجه تولید کنندگان محصولات بهداشتی و آرایشی است. درواقع انار بر فیبرهای پوست اثر می گذارد و حالت کشسانی بهتری به آن می دهد. البته هشتاد درصد این فواید از طریق مصرف خوراکی تامین می شود و استعمال خارجی چندان تاثیری ندارد. به این ترتیب که ماساژ موضعی روزانه آب انار رقیق شده با روغن زیتون روی پوست می تواند به برطرف شدن لکه های قهوه ای ولکه های پوستی کمک کند .
شاید عجیب به نظر برسد اما انار یک ماده ی غذایی موثر برای سرفه است . درواقع ، ویتامین ب ۶ ، که انار سرشار از آن است … باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود . به این تاثیر عالی باید خواص ضدالتهابی فلاونوئیدها ( نوعی از آنتی اکسیدان ها ) عملکرد ضد باکتریایی و ضد ویروسی و تانین ها را نیز اضافه کرد. از این پس برای تسکین سرفه های مزمن یک تا دو بار در روز آب انار را غرغره کنید. فراموش نکنید از خواص و فواید انار ، ضد سرفه بودن آن است .
 

آیا مصرف انار در سوء هاضمه و یا آلزایمر تاثیر دارد ؟

از قدیم گفته می شد انار برای بهبود بیماری های گوارشی مفید است که البته از لحاظ علمی نیز تائید شده است. در کل ، فلاونوئید ها ، تانین ها و فیبرها ترکیبات عالی برای سیستم گوارش هستند که ناشی از عملکرد ضد باکتریایی ، ضد ویروسی و ضدالتهابی آنهاست. به علاوه انار می تواند به تسکین باد شکم ، نفخ و اسهال کمک کند .
مصرف منظم انار می تواند از بروز اختلالات عصبی پیشگیری کند . گرچه هنوز مطالعات دقیقی در این باره انجام نگرفته اما به نظر می رسد تاثیر آنتی اکسیدانی انار می تواند نقش محافظتی در برابر اختلالات عصبی مرتبط با پیری و بیماری هایی مانند آلزایمر داشته باشد. ترکیبات موجود در انار کمک می کند جذب چربی ها طی فرایند هضم کاهش پیدا کند. همچنین انار میوه مناسبی برای سیستم قلبی عروقی است و از جنبه های مختلف مفید است. کلسترول بد خون LDL و فشار خون را کاهش می دهد وجریان خون را بهبود می بخشد .
 

تداخل انار با داروها چگونه است ؟

طبیعی بودن خوراکی ها و خواص درمانی آنها دلیل بی احتیاطی در مصرف آنها نمی شود. به عنوان مثال ، اگر فردی تحت درمان داروهای کاهنده ی کلسترول خون با پایه استاتین است ، باید پیش از مصرف روزانه انار با پزشک معالجش مشورت کند زیرا ممکن است تاثیرات استاتین در بدن افزایش یابد و مسمومیت ایجاد شود .
 

بهترین روش نگهداری انار

انار را می توان در محیطی خنک حدود ۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴ ماه نگهداری کرد . البته نباید دیگر میوه ها را کنار انار گذاشت زیرا انار گاز اتیلن آزاد می کند که باعث رسیدن سریع تر آنها می شود . همچنین در دمای معمولی محیط تاحدود ۲ هفته و در جا میوه ای یخچال تا یکماه قابل نگهداری است . جالب است بدانید انار قابل کنسرو شدن نیست اما می توان دانه هایش را خشک یا منجمد کرد و ماه ها در ظرف دربسته نگه داشت .

منبع : سایت راستینه

بیشتر بخوانید :
خواص انار از دیدگاه طب سنتی
انار در طب سنتی
نسخه های شفا بخش انار
معجزه های انار بهشتی
خواص انار
انار؛ غذا یا دارو



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط