شنبه، 2 ارديبهشت 1396
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

سید ابراهیم رئیسی

سید ابراهیم رئیسی
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه دارای تحصیلات عالی حوزوی، دانشگاهی، سوابق علمی، تالیفات و آثار، سوابق اجرایی و مسئولیت‌های اجرایی و نظارتی مختلف است.
 
شناسنامه
 23 آذر سال 1339 ه.ش  تولد
 -  درگذشت
 -  علت درگذشت
 -  آرامگاه
 ایرانی  ملیت
 اسلام  دین
 شیعه  مذهب
 سید ابراهیم رئیس‌الساداتی  دیگر نام ها
 تحصیلات عالی حوزوی و دکتری فقه و حقوق خصوصی  تحصیلات
 دانشگاه شهید مطهری  دانشگاه
 تولیت آستان قدس رضوی / ریاست قوه قضاییه / ریاست جمهوری  زمینه فعالیت
 -  سبک
 از سال 1359 ه.ش  سال های فعالیت
 -  آثار مهم
 -  جایزه ها
 https://raisi. ir  وبگاه رسمی
 جمیله علم الهدی  همسر
 2 دختر  فرزندان
 پدر: حجت الاسلام سیدحاجی رئیس الساداتی – مادر: سیده عصمت خدادادحسینی  والدین

زندگی نامه

تولد
سید ابراهیم رئیس الساداتی مشهور به رئیسی ۲۳ آذر ۱۳۳۹ ه.ش در محله نوغان شهر مشهد متولد شد. پدر ایشان حجت الاسلام سیدحاجی رئیس الساداتی و همچنین مادر وی سیده عصمت خدادادحسینی از سلاله سادات حسینی و نسبش از هر دو طرف به حضرت زید بن علی بن الحسین علیهمالسلام می‌رسد. سید ابراهیم در 5 سالگی پدر خود را از دست داد.
 
سید ابراهیم رئیسی

حجت الاسلام دکتر رئیسی در سال ۱۳۶۲ ه.ش در سن ۲۳ سالگی با دکتر جمیله سادات علم الهدی دختر ارشد آیت الله سید احمد علم الهدی ازدواج کرد. خانم دکتر علم الهدی دانشیار رشته فلسفه علوم تربیت دانشگاه شهید بهشتی تهران، رییس سابق پژوهشگاه علوم انسانی و رییس کمیسیون تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی است. حجت الاسلام دکتر رئیسی و خانم دکتر علم الهدی دارای دو فرزند دختر هستند. حجت الاسلام دکتر رئیسی که اهتمام ویژه ای به تحصیل خود و اعضای خانواده اش دارد، دختر اول ایشان متاهل و دارای دو مدرک کارشناسی ارشد است. یکی در رشته علوم اجتماعی از دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها) و دیگری در رشته علوم قرآن و حدیث از دانشگاه علوم حدیث شهر ری و دختر دوم وی نیز متاهل و دانشجوی کارشناسی رشته فیزیک دانشگاه شریف است.
 
سید ابراهیم رئیسی

سمت وفعالیت ها

فعالیت های علمی
تحصیلات و استادان
او تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه گذرانده و تحصیل در علوم حوزوی را در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوی‌نژاد شروع کرد. در سال ۱۳۵۴ ه.ش جهت ادامه تحصیل به حوزة علمیة قم و مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسه‌ای که با مدیریت آیت الله پسندیده تحت نظر امام خمینی  اداره می‌شد، تحصیل نمود.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در حوزة علمیة قم، اصول فقه را نزد آیت الله مروی، لمعتین را نزد آیت‌الله فاضل هرندی، رسائل را نزد آیت‌الله موسوی تهرانی، مکاسب محرمه را نزد آیت الله دوزدوزانی، کتاب البیع مکاسب را نزد آیت‌الله خزعلی، خیارات مکاسب را نزد آیت الله ستوده و آیت‌الله طاهری خرم‌آبادی و کفایه را نزد آیت‌الله سید علی محقق داماد، تفسیر قرآن کریم را نزد آیت الله مشکینی و آیت الله خزعلی، شرح منظومه و فلسفه را نزد آیت‌الله احمد بهشتی و یک دوره شناخت را نزد آیت الله مطهری و نهج البلاغه را نزد آیت الله نوری همدانی آموخت.
 
سید ابراهیم رئیسی

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، خارج اصول را نزد آیت ‌الله سید محمدحسن مرعشی شوشتری و آیت‌ الله هاشمی شاهرودی و خارج فقه را نزد آیت ‌الله آقا مجتبی تهرانی و آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انفلاب تلمذ نمود. و با اتمام دوره سطح حوزه, توانست به دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی راه یافته و پس از دفاع از پایان نامه خویش با عنوان «ارث بلا وارث» در سال ۱۳۸۰ ه.ش با قبولی در کنکور دکترای مدرسه عالی شهید مطهری در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه تحصیل دهد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید ابراهیم رئیسی با تکمیل تحقیقات خود در رشته فقه و حقوق، موفق به اخذ مدرک عالی ترین سطح حوزه (سطح چهار) شد و در نهایت رساله دکترای خود را با عنوان «تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق» دفاع کرد. و با اخذ نمره ممتاز به درجه دکترای فقه و حقوق نائل شد.
 
سید ابراهیم رئیسی
تدریس
حجت الاسلام دکتر رئیسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امام صادق (علیه السلام) و مدرسه عالی شهید مطهری و دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس دروس تخصصی فقه قضا ، فقه اقتصاد، اصول فقه و قانون مدنی پرداخته‌ است.

حجت الاسلام دکتر رئیسی علاوه بر مسؤولیت های کلان کشوری ، بنا به توصیه مکرر آیت الله مهدوی کنی و آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی مبنی بر حفظ ارتباط درسی خود با طلاب، از سال ۸۰ تا کنون به عنوان مدرس در مدارس علمیه تهران از جمله مدرسه مجد، مدرسه امیرالمومنین علیه السلام، مدرسه امام حسین علیه السلام و و مدرسه مروی به تدریس سطوح عالی حوزه همچون رسائل و مکاسب، کفایتین و قواعد فقهیه مشغول بود و بعد از عزیمت به مشهد مقدس از ابتدای سال ۱۳۹۵ در مدرسه عالی نواب، به تدریس در موضوع «فقه وقف» پرداخت.

تا کنون یک دوره از درس‌های حوزوی ایشان در زمینة قواعد فقه در قالب سه جلد با عنوان قواعد فقه عبادی، قواعد فقه قضایی و قواعد فقه اقتصادی به رشته تحریر درآمده که از سوی طلاب درس ایشان، تدوین و از سال ۹۰ توسط چاپ دادگستر به چاپ رسیده است.
 
سید ابراهیم رئیسی

فعالیت های سیاسی
حجت الاسلام دکتر رئیسی در پی اهانت به امام خمینی (رحمة الله علیه) در روزنامة اطلاعات در ۱۷ دیماه سال ۱۳۵۶ ه.ش و آغاز حرکت‌های مردمی، در اجتماعات اعتراضی که مبدأ اغلب آنها مدرسه آیت الله بروجردی (مدرسه خان) بود، شرکت داشت و در قالب هسته‌ای از طلاب انقلابی فعالیت می‌نمود. وی در این دوران فعالیت‌های مبارزاتی خود را در قالب ارتباط با علمای انقلابی آزاد شده از زندان و یا در تبعید, پی گرفت. همچنین در تجمعاتی مثل تحصن علما و روحانیون در دانشگاه تهران، شرکت نمود.
 
سید ابراهیم رئیسی

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وی در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهید بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار کرده بود، شرکت کرد. و به دنبال شورش‌های مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در مسجد سلیمان، به همراه گروهی از طلاب در قالب فعالیتهای فرهنگی به آن منطقه رفت. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی-عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.
 
سید ابراهیم رئیسی

ورود حجت الاسلام دکتر رئیسی به عرصة مدیریت از سال ۱۳۵۹ ه.ش و با حضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز شد و پس از مدتی با حکم شهید قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد.  موفقیت او در ساماندهی وضعیت پیچیده این شهر موجب شد تا پس از دو سال در تابستان  ۱۳۶۱ ه.ش همزمان با دادستانی شهر کرج، مسئولیت دادستانی شهر همدان را نیز عهده دار شود. حضور همزمان او در این دو مسئولیت، برای مدتی ادامه یافت تا آنکه به عنوان دادستان استان همدان معرفی شد و از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳، در این سمت خدمت نمود.

حجت الاسلام دکتر رئیسی در سال ۱۳۶۴ ه.ش به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب شد و به این ترتیب، دوره مدیریت قضایی ایشان در تهران آغاز شد. به دنبال موفقیت وی در حل پرونده های قضایی پیچیده، امام خمینی (رحمة الله علیه) طی احکام ویژه و مستقیم او را برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان مامور کرد.
 
سید ابراهیم رئیسی

بعد از رحلت امام (رحمة الله علیه) حجت الاسلام دکتر رئیسی با حکم رئیس قوه قضائیه وقت به سمت دادستان تهران منصوب شد و از سال ۱۳۶۸ ه.ش تا ۱۳۷۳ ه.ش به مدت پنج سال این مسئولیت را برعهده داشت. ایشان از سال ۱۳۷۳ ه.ش به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد که خدمت ایشان در این سمت تا سال ۱۳۸۳ ه.ش ادامه یافت. دوره مدیریت حجت الاسلام دکتر رئیسی بر سازمان بازرسی کل کشور نقطه عطفی در زندگی ایشان بود. وی که یک مدیریت کلان ملی را به مدت ده سال تجربه می کرد با اتکاء به تجربیات اندوخته خود نظارت بر دستگاه‌های اداری را متحول و نظام مند کرد. سازمان بازرسی کل کشور در زمان تصدی ایشان با توسعه متوازن ساختاری مواجه شد و به عنوان یکی از ارکان نظارتی نظام جمهوری اسلامی تثبیت شد. این دوران که با روی کار آمدن دولت اصلاحات همزمان بود بسیاری از گره های نظام اداری و اقتصادی شناسایی و راهکار برون رفت از زمینه فساد در آن تدوین شد. بعضی پرونده های جنجالی مفاسد اقتصادی محصول فعالیت شبانه روزی حجت الاسلام دکتر رئیسی و همکارانش در این سازمان و در آن دوره بود.
 
سید ابراهیم رئیسی

حجت الاسلام دکتر رئیسی از سال ۱۳۸۳ ه.ش تا سال ۱۳۹۳ ه.ش، به مدت ده سال معاون اول قوه قضائیه بود. ایشان که دو رئیس قوه را در این سمت تجربه می کرد به عنوان یکی از مسئولان ارشد قضایی کشور مسئولیت سازماندهی و اداره تشکیلاتی این مجموعه را بر عهده داشت. و از سال ۱۳۹۳ ه.ش تا اسفند ۱۳۹۴ ه.ش نیز به عنوان دادستان کل کشور خدمت نمود.

حجت الاسلام دکتر رئیسی از سال ۱۳۹۱ ه.ش تا کنون با حکم مقام معظم رهبری به عنوان دادستان ویژه روحانیت نیز مشغول به کار می باشد. وی همچنین در ۱۷ اسفند 1394 ه.ش، با حکم آیت الله العظمی خامنه ای به عنوان تولیت آستان قدس رضوی علیه السلام منصوب شد و تا 16 اسفند 97 مفتخر به خدمت در آن آستان رفیع بود.

گفتنی است در سال ۱۳۷۶ ه.ش، ایشان به پیشنهاد برخی اعضای مؤثر جامعه روحانیت مبارز از جمله آیت‌ الله مهدوی کنی و تصویب شورای مرکزی جامعه روحانیت به عضویت در آن شورا در آمد. حجت الاسلام دکتر رئیسی در سال ۱۳۸۵ ه.ش، از طرف جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعة روحانیت مبارز و به توصیة نخبگان استان خراسان جنوبی برای عضویت در چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری نامزد شد که با بیش از ۸۰ درصد رای مردم انتخاب شد. دو سال پس از حضور در این مجلس، خبرگان ملت ایشان را به عنوان عضو هیأت رئیسه برگزید.
 
سید ابراهیم رئیسی

همچنین ایشان در دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری در اسفند ۱۳۹۴ ه.ش نیز با کسب اکثریت قاطع آرا برای دومین بار به عنوان نمایندة مردم شریف خراسان جنوبی برگزیده شد و عضویت ایشان در هیئت رئیسه ادامه دارد. حجت الاسلام دکتر رئیسی در فروردین 1396 ه.ش با ثبت نام به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم دوره جدیدی از زندگی خود را آغاز نمود. 

* اهم سوابق مدیریتی و سیاسی
دادستان کل کشور
معاون اول قوة قضاییه به مدت ده سال
ریاست سازمان بازرسی کل کشور به مدت ده سال
ریاست شورای نظارت بر صدا و سیما
عضو شورای عالی گزینش کشور
دادستان تهران
اولین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور
دادستان انقلاب اسلامی استان همدان
مؤسس حوزه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها (ویژه خواهران) در تهران (کوی نصر)
مؤسس مرکز تخصصی شیعه‌شناسی امام هادی علیه السلام زیرنظر حوزه علمیة قم
انجام سه مأموریت‌ ویژة قضایی در حوزه های اجتماعی در سه استان مختلف با حکم امام خمینی (رحمة الله علیه)
عضویت در هیأت امنای ستاد اجرایی فرمان امام (رحمة الله علیه) به مدت ده سال از سوی مقام معظم رهبری
 
 سید ابراهیم رئیسی

* اهم مسئولیت‌ها به اعتبار جایگاه حقوقی
عضو شورای عالی فضای مجازی 
عضو شورای عالی استاندارد
عضو شورای عالی نفت
عضو شورای توسعه شرق و غرب کشور
عضو شورای عالی پول و اعتبار
عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی 
عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر
 
* سخنرانی در اجلاس‌های بین المللی
اجلاس مبارزه با فساد اداری در قاره آفریقا
اجلاس مبارزه با جرائم سازمان یافته در آرژانتین
اجلاس سلامت اداری در سوچی روسیه 
اجلاس حقوق بشر در پاکستان 
اجلاس نقش عاشورا در تحولات اجتماعی – استانبول ترکیه 
اجلاس دلالت های قانون اساسی در حفظ حقوق بشر – نیجریه 
اجلاس همکاری های بین المللی در مبارزه با فساد – چین 
اجلاس حقوق بشر سازمان ملل – ژنو
اجلاس مبارزه با فساد اداری در فیلیپین و انتصاب به عنوان قائم مقام بازرسان کل آسیا
و ده ها نشست تخصصی دیگر با حضور مقامات کشورهای خارجی 
 سید ابراهیم رئیسی

* سوابق علمی
سطح چهار فقه و اصول از حوزه علمیه قم
دکترای فقه و مبانی حقوق با گرایش حقوق خصوصی از مدرسه عالی شهید مطهری
تدریس متون فقهی سطح عالی و قواعد فقه قضاء و فقه اقتصاد در حوزه‌های علمیه تهران و دانشگاه‌ها

کتب چاپ شده
کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش قضایی)
کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش اقتصادی)
کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش عبادی)

کتب در دست انتشار
ارث بلاوارث در فقه و حقوق
تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق 
سیر تحول در نظارت و بازرسی

سخنرانی علمی ارائه شده
تعدد اسباب مسئولیت 
بیع فاسد و اقسام آن  
مفهوم رهن  
مدیریت کارآمد  
نظارت اثر بخش  
تأثیر متقابل تصمیمات قضایی و اقتصادی  
جایگاه نظارت و بازرسی در اسلام 
عدالت و تأثیر آن بر سبک زندگی 
و ده‌ها سخنرانی علمی در حوزه‌های اقتصادی، مدیریتی، اجتماعی و حقوقی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و سمینارهای تخصصی وزارتخانه‌ها و سازمان‌های کشور
 
سید ابراهیم رئیسی

* مسئولیت‌های کنونی
ریاست  قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران
نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری جمهوری اسلامی ایران
عضو شورای‌ عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
عضو شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی جمهوری اسلامی ایران
 

رییس جمهوری اسلامی ایران

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، در ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ه.ش برای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری نامزد شد و در تاریخ ۴ خرداد ۱۴۰۰ ه.ش در میان ۷ نامزد تایید صلاحیت شده این انتخابات از سوی شورای نگهبان قرار گرفت.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، از ساعت 7 صبح روز جمعه 28 خرداد 1400 ه.ش آغاز شد، پس از چند نوبت تمدید، در ساعت 2 بامداد روز شنبه 29 خرداد 1400 ه.ش به پایان رسید. با پایان رأی گیری و شمارش آرا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی با کسب ۱۷۹۲۶۳۴۵ رای (62 درصد) اکثریت آرای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را کسب کرده و به عنوان هشتمین رییس جمهور ایران انتخاب گردید.
 
سید ابراهیم رئیسی

در نگاه دیگران

اشخاص
پیام تبریک اشخاص در پی انتخاب حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به عنوان هشتمین رئیس جمهوری ایران

متن پیام حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی:
 بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای رئیسی (دامت تائیداته)
 انتخاب جنابعالی از سوی ملت بزرگ ایران به عنوان رئیس جمهور در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را صمیمانه تبریک و تهنیت می گویم.
امید دارم با تلاش جنابعالی و با همدلی بیشتر با تمامی ارکان و قوای کشور، در این جایگاه خطیر نیز شاهد اقدامات موثر در جهت پیشرفت و آبادانی کشور و آرامش و رفاه مردم فهیم ایران عزیز باشیم.
بی شک بهره گیری از همه ظرفیت های مادی و معنوی موجود و ساماندهی بهینه امکانات می تواند به حل مشکلات و تسریع در رسیدن به مطالبات مردمی و تحقق آرمان های بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه داخلی و خارجی یاری رساند.
همچنین دولت دوازدهم اعلام می دارد که در روزهای پیش رو آمادگی اقدامات لازم برای انتقال تجارب و مقدمات و شرایط انتقال بار امانت به دولت سیزدهم را معمول خواهد داشت.
از درگاه خداوند متعال سلامتی و موفقیت آن‌جناب و سعادت مردم عزیز ایران بزرگ را مسالت دارم.
حسن روحانی
رئیس جمهوری اسلامی ایران

متن پیام آقای محسن رضایی:
این حماسه شکوهمند را به محضر مقام معظم رهبری، ملت شریف و فداکار ایران و به منتخب ملت، برادر ارجمندم آیت الله جناب آقای حاج سیدابراهیم رئیسی تبریک عرض نموده، از محضر الهی، دوام توفیقات ایشان را در این مسئولیت خطیر، طلب می‌کنم.

متن پیام آقای همتی:
امیدوارم دولت حضرتعالی، با تدابیر و اقدامات خود در صحنه داخلی و بین‌المللی تحت زعامت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، موجبات سرافرازی جمهوری اسلامی ایران، بهبود معیشت و زندگی همراه با آسایش و رفاه ملت بزرگ ایران را فراهم سازد.

متن پیام آقای قاضی زاده هاشمی:
بنده به سهم خود این حضور حماسی و اقتدار آفرین را به رهبر معظم انقلاب اسلامی که با بیانات هدایتگر خود در آستانه انتخابات، راه را بر همگان آشکار کرد تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و ضمن حمایت از رأی مردم، به برگزیده ملت، حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی تبریک عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای ایشان توفیق خدمت روز افزون به  ملت بزرگ ایران را خواستارم.
 
سید ابراهیم رئیسی

متن پیام پوتین، رئیس جمهور روسیه:
جناب آقای سید ابراهیم رئیسی گرامی
رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران 
مراتب تبریکات صمیمی را به مناسبت انتخاب جنابعالی به عنوان رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران پذیرا باشید. 
روابط میان کشورهایمان به طور سنتی از خصلت دوستانه و حسن همجواری برخوردار می باشد. 
امیدوارم که فعالیت جنابعالی در این سمت عالی به توسعه روز افزون همکاری دو جانبه سازنده در زمینه های مختلف و همچنین تعامل مشارکتی در امور بین الملل مساعدت خواهد نمود. این موضوع کاملا پاسخگوی منافع ملت های روسیه و ایران می باشد و در مسیر تحکیم امنیت و ثبات منطقه ای پیش می رود. 
برای جنابعالی موفقیت و نیز سلامت و بهزیستی را آرزو می نمایم. 
با عرض احترام ، ولادیمیر پوتین

متن پیام اردوغان، رئیس جمهور ترکیه:
آقای رئیس جمهور، خالصانه انتخاب شدنتان در ریاست جمهوری جمهوری اسلامی ایران را در نتیجه رای گیری دیروز در کشورتان تبریک می گویم. امیدوارم نتیجه انتخابات به نفع مردم ایران باشد که کشوری دوست و برادر است. 
اردوغان افزود: در مدت ریاست جمهوری شما، همکاری میان کشورهای ما افزایش خواهد یافت. 

متن پیام عمران خان، نخست وزیر پاکستان:
تبریک به برادر گرانقدر ابراهیم رئیسی برای پیروزی برجسته اش در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمهوری اسلامی ایران. 
نخست وزیر پاکستان ادامه داد: به همکاری با او برای تحکیم بیشتر روابط دوستانه، امنیت منطقه ای، پیش رفت و شکوفایی امیدوارم. 

منابع:
1. ویکی پدیا
2. پایگاه اطلاع رسانی سید ابراهیم رئیسی


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مشاهیر مرتبط
موارد بیشتر برای شما
خیابانی: آقای بیرانوند! من بخواهم از نام بردن تو معروف بشوم؟ خاک بر سر من!
play_arrow
خیابانی: آقای بیرانوند! من بخواهم از نام بردن تو معروف بشوم؟ خاک بر سر من!
توضیحات وزیر رفاه در خصوص عدم پرداخت یارانه
play_arrow
توضیحات وزیر رفاه در خصوص عدم پرداخت یارانه
حمله پهپادی حزب‌ الله به ساختمانی در نهاریا
play_arrow
حمله پهپادی حزب‌ الله به ساختمانی در نهاریا
مراسم تشییع شهید امنیت وحید اکبریان در گرگان
play_arrow
مراسم تشییع شهید امنیت وحید اکبریان در گرگان
به رگبار بستن اتوبوس توسط اشرار در محور زاهدان به چابهار
play_arrow
به رگبار بستن اتوبوس توسط اشرار در محور زاهدان به چابهار
دبیرکل حزب‌الله: هزینۀ حمله به بیروت هدف قراردادن تل‌آویو است
play_arrow
دبیرکل حزب‌الله: هزینۀ حمله به بیروت هدف قراردادن تل‌آویو است
گروسی: فردو جای خطرناکی نیست
play_arrow
گروسی: فردو جای خطرناکی نیست
گروسی: گفتگوها با ایران بسیار سازنده بود و باید ادامه پیدا کند
play_arrow
گروسی: گفتگوها با ایران بسیار سازنده بود و باید ادامه پیدا کند
گروسی: در پارچین و طالقان سایت‌های هسته‌ای نیست
play_arrow
گروسی: در پارچین و طالقان سایت‌های هسته‌ای نیست
گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر ۶۰ درصد را پذیرفته است
play_arrow
گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر ۶۰ درصد را پذیرفته است
سورپرایز سردار آزمون برای تولد امیر قلعه‌نویی
play_arrow
سورپرایز سردار آزمون برای تولد امیر قلعه‌نویی
رهبر انقلاب: حوزه‌ علمیه باید در مورد نحوه حکمرانی و پدیده‌های جدید نظر بدهد
play_arrow
رهبر انقلاب: حوزه‌ علمیه باید در مورد نحوه حکمرانی و پدیده‌های جدید نظر بدهد
حملات خمپاره‌ای سرایاالقدس علیه مواضع دشمن در جبالیا
play_arrow
حملات خمپاره‌ای سرایاالقدس علیه مواضع دشمن در جبالیا
کنایه علی لاریجانی به حملات تهدیدآمیز صهیونیست‌ها
play_arrow
کنایه علی لاریجانی به حملات تهدیدآمیز صهیونیست‌ها
شاهد عظمت شخصیت رهبر انقلاب در تصمیماتی مثل وعده صادق بوده‌ام
play_arrow
شاهد عظمت شخصیت رهبر انقلاب در تصمیماتی مثل وعده صادق بوده‌ام