وقف، پایه تمدن اسلامی است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان گفت : وقف از پایه‌های ایجاد تمدن اسلامی است و با استفاده از ظرفیت این سنت حسنه می‌توان بسیاری از مشکلات جامعه را مرتفع کرد.
يکشنبه، 21 دی 1393
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
وقف، پایه تمدن اسلامی است

 ویرایش عکس دی ماه 98

معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان گفت: وقف از پایه‌های ایجاد تمدن اسلامی است و با استفاده از ظرفیت این سنت حسنه می‌توان بسیاری از مشکلات جامعه را مرتفع کرد.
 
به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، محمد صارمی زاده اظهار کرد: اگر از ظرفیت‌های وقف به خوبی استفاده شود می‌توان با استفاده از ظرفیت واقفین نیاز‌های روز جامعه را بر طرف کرد.
 
صارمی زاده در خصوص نقش رسانه در ترویج سنت حسنه وقف اظها کرد: ترویج و تبلیغ وقف برای مشارکت واقفان موضوع بسیار مهمی است که بر عهده رسانه‌ها است.
 
وی افزود: وظیفه ترویج وقف در جامعه و نهادینه کردن این سنت حسنه تنها منحصر به دولت نیست و  همه به خصوص رسانه‌ها باید در تبلیغ این میراث ماندگار تلاش کنند.
 
معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان ضمن تقدیر از خبرنگاران استان سمنان در خصوص ترویج وقف و نهادینه کردن این سنت حسنه بیان کرد: همکاری اصحاب قلم در راستای ترویج و تبلیغ سنت حسنه وقف باید همچنان ادامه یابد.
 
وی تصریح کرد: رسانه‌ها با تبلیغ و ترویج این سنت حسنه می‌توانند در توسعه و تبیین فرهنگ وقف نقش محوری داشته باشند.
 
صارمی زاده همچنین گفت: در کنار رسانه ها خانواده‌ها نیز با معرفی وقف به فرزندان خود می‌توانند نقش تاثیر‌گذاری در ترویج این سنت حسنه و نهادینه کردن وقف از سنین پایین‌تر داشته باشند.
 
وی با بیان اینکه بسیاری از معضلاتی که در زمینه‌های مختلف در جامعه بوجود می‌آید تنها به وسیله دولت و دستگاه‌های اجرایی قابل حل نبوده، گفت: وقف نهادی است که از طریق آن می‌توان بخش قابل توجهی از مشکلات جامعه را شناسایی و رفع کرد.
 
معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان ادامه داد: سنت حسنه وقف یکی از مصادیق بارز احسان و خیرخواهی است که روحیه تعاون اجتماعی را در جامعه افزایش می‌دهد.
 
وی افزود: سنت حسنه وقف در بعد اجتماعی مانند چتری بزرگ سایه خود را بر تمام نیازمندان و محرومان می‌گستراند و جامعه را از فقر، که عامل بسیاری از مفاسد اجتماعی، اخلاقی و سستی در ارکان دینی است نجات می‌دهد.
 
صارمی زاده اظهار کرد: وقف امکان همزیستی مسالمت‌آمیز را که زمینه ساز پیشرفت و تعالی جامعه خواهد شد، فراهم می‌کند.
 
وی گفت: بعد دوم اجتماعی سنت حسنه وقف که از زیبایی بیشتری برخوردار است، نوع‌دوستی، غیرخواهی و مردم‌گرایی است، که در این بعد بهترین روابط انسانی حاکم می‌شود و فردپرستی و بی‌تفاوتی نسبت به زندگی دیگران از بین می‌رود.
 
معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان ادامه داد: در دین اسلام سادگی، غیرخواهی، ایثار و... نه تنها ملاک برتری است بلکه عبادت بزرگ محسوب می‌شود.
 
وی افزود: با نهادینه شدن سنت حسنه وقف، عدالت اجتماعی در جامعه برقرار شده و اختلافات طبقاتی کاهش می‌یابد.
 
صارمی زاده همچنین اظهار کرد: مهم ترین کارکرد وقف در جامعه اسلامی از گذشته‌های دور تا کنون کارکرد آموزشی و فرهنگی این سنت حسنه است.
/2759/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط
موارد بیشتر برای شما