در دیدار وزیر اقتصاد مطرح شد؛

ابراز تأسف آیت الله العظمی جوادی آملی از بی توجهی به ظرفیت های داخلی برای حل مشکلات/ با ربا نمی شود مملکت را اداره کرد

آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار وزیر اقتصاد از این که برای حل مشکلات به ظرفیت ها و توانایی های داخلی کم توجهی می شود ابراز تاسف کرد و گفت : در جنوب و شمال دریا داریم؛ جنگل و سلسله جبال داریم؛ علف از برزیل بیاوریم؟ البته که لبنیات و گوشت گران می شود.
شنبه، 27 دی 1393
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
ابراز تأسف آیت الله العظمی جوادی آملی از بی توجهی به ظرفیت های داخلی برای حل مشکلات/ با ربا نمی شود مملکت را اداره کرد

ویرایش عکس شهریور 99

آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار وزیر اقتصاد از این که برای حل مشکلات به ظرفیت ها و توانایی های داخلی کم توجهی می شود ابراز تاسف کرد و گفت : در جنوب و شمال دریا داریم؛ جنگل و سلسله جبال داریم؛ علف از برزیل بیاوریم؟ البته که لبنیات و گوشت گران می شود.

 
به گزارش راسخون به نقل از رسا، آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار با دکتر علی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به آیات و روایات حداقل معیشت را حق مسلم هر فردی در جامعه اسلامی عنوان کرد و گفت : پیامبر(ص) می فرماید خداوند به برکت فقرا و ضعفا به شما روزی می دهد؛ اکنون شما مسؤولان اگر سعی خود را انجام ندهید و با وجود این همه منابع در تولید کار ناتوان باشید اعتیاد در جامعه فراگیر خواهد شد.
 
این استاد درس خارج حوزه علمیه قم درباره اعتیاد ادامه داد : وقتی انسان معتاد می شود که محور تصمیم گیری در انسان هرز شود؛ شما هرچه براهین بخواهید برای یک معتاد ارائه کنید او پیش و بیش از همه به تمام آن براهین آشناست چون هر شب یک تکه کارتن هست و گوشه جدول و بد بودن این امر چیزی نیست که شما بخواهید او را نصیحت کنید.
 
وی با توضیح درباره معانی عزم و جزم بیان داشت : فاصله معانی عزم و جزم از زمین است تا آسمان؛ برای مثال انسان از نیروهای بینایی و حرکتی برخوردار است، اگر یک مار به سمت کسی بیاید او تنها با قوه بینایی نمی تواند از خطر نجات یابد؛ اگر در این شرایط به یک فرد فلج میکروسکوپ یا تلسکوپ هم بدهید خطر از او دور نخواهد شد.
 
آیت الله العظمی جوادی آملی افزود : این اختلاس ها اقتصاد کشور را ویلچری می کند؛ در کشور ما بخشی از قوای عزم هرز است؛ ما می خواهیم عالمانه حرف بزنیم نمی خواهیم شعار دهیم.
 
این استاد درس خارج حوزه علمیه قم ابراز داشت: باید باور کنیم که اختلاس مایه آبرو ریزی است؛ قرآن کریم به جهانیان می گوید اسلام هم نداشتی نداشتی، می خواهی آبرو داشته باشی یا نه؟ در قصه آدم و حوا نیز تمام تلاش شیطان به این خاطر بود که انسان را بی آبرو کند که لباسش را در آورد شیطان به دنبال دو چیز است دین و آبرو.
 
وی با ابراز تأسف از بی توجهی به ظرفیت های داخل برای حل مشکلات، تصریح کرد: در جنوب و شمال دریا داریم؛ جنگل و سلسله جبال داریم؛ علف از برزیل بیاوریم؟ البته که لبنیات و گوشت گران می شود؛ هزاران هکتار همسایه دیوار به دیوار دریا هستیم؛ این را به جوانان بدهید تا شیر، گوشت و لبنیات تولید کنند؛ ایران یک صدم مردم جهان جمعیت دارد ولی یک دهم سرمایه های طبیعی جهانی را در اختیار دارد.
 
آیت الله العظمی جوادی آملی تصریح کرد: این انرژی هسته ای نیست؛ این فهم و عرضه می خواهد؛ سم و کود هم می خواهد؛ این مطالب علم بوعلی سینا را نمی خواهد کسی با حداقل فهم نیز خواهد فهمید مطلب از این پایین تر نداریم.
 
این استاد درس خارج حوزه علمیه قم ادامه داد: به استاندار مازندران گفتم منطقه شما عالی است زیرا با دریا همسایه است، سرسبز است، لب مرز نیست و با قاچاقچی ها درگیر نیست، فرهنگ مردمش در حد مطلوبی است، زمین با قابلیت کشاورزی فراوان است؛ با این شرایط اگر نتوانید مدیریت کنید کوتاهی کرده اید.
 
وی درباره فعالیت های بانکی اظهار داشت: این بانک ها ما را به چالش خواهد کشید؛ مگر می شود با ربا کشور را اداره کرد؟ بانک ها که برای جنگ با خدا کمر بسته اند؛ چگونه توقع داریم دعایمان مستجاب شود.
 
آیت الله العظمی جوادی آملی مزدور بودن را در بین علمای اسلامی مکروه توصیف کرد و افزود: از روایات بر می آید که مزدوری حرام باشد ولی علما تعبیر به کراهت کرده اند؛ علت این است که انسان مزدور کرامتش را از دست می دهد؛ خداوند نیز توصیه دارد که شما به فکر تأمین معاش حلال باش من همه چیز را تأمین خواهم کرد.
 
این استاد درس خارج حوزه علمیه قم تصریح کرد: فعالیت بانکی می بایست به حفظ مال مردم و جابجایی آن خلاصه شود ولی وقتی به دلالی و ربا روی می آورند می بایست با تازیانه با آنها برخورد کرد؛ در صورت نیاز به سود و بهره برداری از پول بهتر است آن را به بخش تولید و کشاورزی منتقل کنند.
 
وی با اشاره به سن بالای ازدواج بیان کرد: ده ها فساد فرهنگی حاصل سن بالای ازدواج است؛ ایمان ستون خیمه یک مملکت است؛ ایستادگی و مقاومت یک ملت این است که جیبش پر باشد؛ ملتی که جیبش پر نیست مقاوم نیست همیشه دستش بالاست.
 
آیت الله العظمی جوادی آملی زمینه رشد و پیشرفت را در کشور مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: اکثریت این مملکت مردم خوبی هستند البته که مشکل در بعضی مسؤولان است که اگر با هم بگویند یا الله؛ مشکلات حل خواهد شد.
لازم به ذکر است دکتر علی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی در ابتدای جلسه گزارشی از عملکرد یکساله وزارت اقتصاد و دارایی ارائه داد.
/2759/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط