چرا نباید جگر مرغ مصرف کرد؟

متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه به هیچ وجه نباید جگر مرغ مصرف کرد، گفت: بیشتر مرغ‌های بازار با تغذیه سالم پرورش داده نشده‌اند.
شنبه، 15 اسفند 1394
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
چرا نباید جگر مرغ مصرف کرد؟

متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه به هیچ وجه نباید جگر مرغ مصرف کرد، گفت: بیشتر مرغ‌های بازار با تغذیه سالم پرورش داده نشده‌اند.

به گزارش راسخون به نقل از فارس، سید ضیاالدین مظهری با بیان اینکه اغلب مرغ‌های موجود در بازار با تغذیه سالم پرورش داده نشده‌اند، گفت: آلودگی محیطی، آلودگی آب‌ها و دریاها و فلزات سنگین مانند سرب و جیوه در منابع غذایی ما وجود دارد؛ مرغداری‌ها هم از این موضوع مستثنی نیستند زیرا سلامت مرغ رابطه مستقیمی با تغذیه آن دارد.

وی با بیان این‌که محصولی به نام سرب مرغ وجود ندارد، تاکید کرد: سرب فلزی سمی است که باعث بیش فعالی و اضطراب می‌شود و کشنده است؛ در آبی که می‌خوریم یا هوایی که استشمام می کنیم، بنزین غیراستاندارد در وسایل نقلیه سرب وجود دارد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: سرب به وسیله باران روی تمام منابع غذایی از جمله صیفی‌جات و محصولات گیاهی ته نشین شده و وارد بدن انسان می‌شود و تاثیرات ناخوشایندی را بر بدن می‌گذارد.

مظهری ادامه داد: بدن انسان تا حدودی فلزات سنگین را در جگر نگه‌داری یا انباشته می‌کند اما فلزات سنگین به آسانی از بدن انسان دفع نشده و انباشته می‌شوند، وقتی اندازه آن به میزان مسمومیت رسید آثار خود را در رفتار، مغز و عملکرد سیستم ایمنی ما خواهد گذاشت.

این متخصص تغذیه در ادامه افزود: به هیچ وجه نباید جگر مرغ مصرف کرد زیرا آلودگی آن نسبت به دیگر اعضای مرغ بیشتر است.

مظهری با اشاره به این‌که منابع سنگین مانند فلزات به هر میزانی در طول زمان برای بدن زیان بار است، افزود: در حال حاضر باید مشخص شود که از کدام قسمت بدن مرغ نمونه‌برداری آزمایشگاهی صورت می‌گیرد.

110



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما