وی افزود: گروه دوم عدهایاند که به مادیات چسبیدهاند «أَخَذَ اَلْأَرْضَ» و به زندگی در دنیا راضیاند «وَ رَضُوا بِالْحَیاةِ الدُّنْیا». عدهایاند که اگر کار آسان باشد جلو میآیند و اگر کار سخت باشد کنار میکشند. عدهای میگویند هوا گرم است «وَقَالُوا لَا تَنْفِرُوا فِی الْحَرِّ»، عدهای گزینشی اسلام را قبول دارند مثلاً نماز میخوانند اما خمس نمیدهند، حج میروند اما زکات نمیدهند «وَ یَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَکْفُرُ بِبَعْضٍ» یا به فقیر کمک میکنند اما حجابشان را رعایت نمیکنند.
حجتالاسلام قرائتی اضافه کرد: بعضیها فقط برای شهر خودشان کار میکنند، شهید قاسم سلیمانی هیچیک از اینها را نداشت؛ این طور نبود که چون اهل کرمان است، فقط برای شهر خود کار کند.
به گفته وی، این شهید عزیز کار پنج مهندس را کرد، ماشینی که ما سوار میشویم پنج کار روی آن صورت گرفته است. اول معدن آن توسط مهندسان کشف شد، بعد گروهی دیگر این معدن کشف شده را استخراج میکنند، بعد این معدن استخراج شده را ذوب و بعد این آهن ذوب شده را قطعهسازی و در نهایت این قطعات ساخته شده را به هم متصل میکنند. سلیمانی عزیز همه این کار به تنهایی کرد، اول نیروهای انقلابی را کشف کرد، بعد آنها را استخراج و بعد آنها را ذوب کرد؛ یعنی با رفتار، نیّات و اخلاصش همه را جذب و سوم، قطعهسازی کرد و در هر شهری تیمی درست و به یکدیگر متصل کرد.
وی خاطرنشان کرد: اگر به سردار شهید سلیمانی لقب مهندس را بدهند هم درست نیست، تفاوت اینجا است که مهندسان ما روی ابزار آلات و ... کار میکنند اما شهید سلیمانی روی قلب و روح مردم کار کرد.
منبع: خبرگزاری تسنیم