معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف ادامه داد: ابتدا امامزادگان سطح یک و دو را مکلف کردیم که کانال فعال در فضای مجازی داشته باشند؛ سپس دوستان در «راسخون» تیمی را برای تولید محتوا تشکیل دادند و محتواها روزانه در قالب ۱۰۰ پست در زمینههای مختلف از جمله تفسیر قرآن، شرح ادعیه ماه مبارک رمضان، سبک زندگی و ... در کانالی بهعنوان کانال پشتیبان قرار گرفت.
عادل خاطرنشان کرد: ۷۰۰ کانال امامزاده و بقاع متبرکه با میانگین ۴۰۰ عضو داریم که از مطالب ارزشمند کانال پشتیبان بهرهمند میشوند.
تاکید بر لزوم تقویت سایت راسخون
در بخشی از این نشست حجتالاسلام سیداحمد سجادی؛ مدیرعامل «راسخون» گفت: با توجه به مسائل فرهنگی کشور باید به تقویت این سایت بپردازیم و با کمک رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کاستیهای سال گذشته را جبران کنیم.وی تاکید کرد: در راستای اجرای تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص جهش تولید باید در «راسخون» تولیدات محتوایی خوبی داشته باشیم.
لزوم استفاده از نیروی متخصص در فضای مجازی
در بخش دیگری از این نشست حجتالاسلام عباس اسکندری؛ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی نزدیک به دو دهه است که بر روی موضوع فضای مجازی تاکید داشته و دارند.وی با بیان اینکه پدیدهای بهنام کرونا ما را مجبور کرد به فضای مجازی توجه کنیم، افزود: باید در مسئله فضای مجازی توجه به زیرساختها داشته باشیم و از نیروی متخصص استفاده کنیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با تاکید بر دنبال کردن فعالیتها بهصورت علمی و فنی، ابراز امیدواری کرد که زمینههای محتوایی با توجه به ارتباط با حوزههای علمیه فراهم شود.
در بخش دیگری از این نشست سیدحیدر مرتضوی؛ مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به فعالیتهای پراکنده در «راسخون»، تصریح کرد: باید بر روی حوزههای تخصصی تمرکز کرد تا بتوانیم در کشور مسئلهای را حل کنیم و همچنین در آن موضوع شاخص شویم.