باشگاه ها دنبال مربیانی هستند ه سروصدا کردن بلد باشند
وی افزود: متاسفانه باید بگویم که اکثر باشگاه های ما به جای اینکه مربی رزومه دار و فنی استخدام کنند، کسانی را می خواهند که سروصدا کنند. به جای فوتبال بازی کردن و تمرین و کارهای تاکتیکی به جار و جنجال و دعوا رو آورده اند. قبلا اگر اتفاقی در داخل زمین می افتاد و بازیکنان درگیر می شدند، این مربیان و سرپرستان بودند که جو متشنج را آرام می کردند اما الان برعکس شده و خود مربیان و سرپرستان هستند که دعوا می کنند. هفته ای نیست که این جنجال ها اتفاق نیفتد. متاسفانه این مسائل اصلا خوب نیست. آدم هرچقدر نخواهد از این موضوعات بد حرف نزند، نمی شود. ما وظیفه داریم اینها را بگوئیم. متاسفانه باشگاه ها اصلا انتخابشان خوب نیست. قبلا شاید در هفته های آخر لیگ به خاطر حساسیت ها و فشاربازی ها و شرایط جدولی مربیان آن هم بعضی وقت ها از کوره در می رفتند اما در لیگ بیستم شاهد این هستیم که این دعواها و بی اخلاقی ها از همین ابتدا شروع شده است. خدا اخر لیگ را به خیر کند. نمی دانم چرا جلوی این رفتارها گرفته نمی شود. سازمان لیگ و کمیته ی انضباطی باید به شدت با این رفتارها برخورد کند تا این رفتارها به عادت تبدیل نشود.
فضای مجازی فوتبال ایران را مدیریت می کند
پیشکسوت فوتبال تصریح کرد: متاسفانه فضای مجازی هم باعث شده تا مدیریت فوتبال ما به سمت روزمرهگی برود. هیچ برنامه ای ندارند و اوضاع خیلی خراب است. طبیعی است باشگاه ها هم از فدراسیون جدا نیستند. نیمکت تیم ها هم از فضای مجازی اثر می گیرد. وقتی مربی می بیند که اگر ببازد، فقط دنبال نتیجه گرفتن به هر طریق است. این باعث می شود بی اخلاقی و سروصدا و دعوا کنار نیمکت ها بیشتر شود. قبلا در لیگ تیم ها بیشتر فوتبال بازی می کردند اما عدم اعتماد به مربیان و نیمکت های لرزان باعث شده تا مربی برای ماندن دست به هرکاری بزند تا تیمش برنده شود. این طرز تفکر باعث شده تا فوتبال ما به سمت سرپائینی برود و تیم ها از لحاظ کیفی افت کنند. وقتی متن فوتبال را کنار بگذاریم و به حاشیه ها بیشتر توجه کنیم، وضع بدتر خواهد شد.
برای چند لایک بیشتر دست به هرکاری می زنند
فرشید طالبی گفت: وقتی بازیکنان لیگ برتری و مربیانشان تا نیمه ی شب در فضای مجازی هستند و پست و استوری منتشر می کنند، مشخص است که نباید از تیمشان هم انتظار بازی با کیفیت داشت. وقتی بازیکن رفتار حرفه ای بلد نیست، چوبش را باشگاهش می خورد. اووقتی تمرکزش را روی فضای مجازی و لایک و این مسائل بگذارد و تا پاسی از شب بیدار باشد، چطور می خواهد فردا در تمرین و بازی بهترین عملکردش را داشته باشد؟ آیا باشگاه ها نباید با بازیکنانشان برخورد کنند؟ پس خیلی تعجب نکنید که کیفیت تیم ها پائین است. تا زمانی که بازیکنان فکر حرفه ای نداشته باشند، چیزی تغییر نمی کند. تا زمانی که مربیان و بازیکنان و عوامل فوتبال برای چند لایک بیشتر دست به هرکاری می زنند، نباید از لیگ توقعی داشت. متاسفم که این حرف ها را می زنم اما واقعیت است و باید سریع جلوی این اعمال را گرفت.
وی خاطرنشان کرد: وقتی ما بازی می کردیم، خدا را شکر فضای مجازی نبود اما همان گوشی را هم 24 ساعت قبل از بازی خاموش می کردیم تا نکند خبری یا تلفنی تمرکز ما را به هم بریزد. یادم می آید که وقتی در تراکتور بودم، فقط یک بار یادم رفته بود، تلفنم را خاموش کنم. قبل از بازی تلفنم زنگ خورد و درگذشت دایی ام را به من گفتند. به هم ریختم و مربیان گفتند بازی نکنم اما بازی کردم و اتفاقا گل هم زدم. البته که کار من اشتباه بود و ممکن بود مصدوم شوم. با این حال می خواهم بگویم که الان بازیکنان متاسفانه تا چند ساعت قبل از بازی در فضای مجازی هستند. امیدوارم هرچه زودتر این مسائل برطرف شود و روزی بشود که همه روی فوتبال تمرکز کنند و فوتبال ما پیشرفت کند و به توسعه برسد.
جای قلعه نویی بودم، حقیقی را تعویض می کردم
بازیکن اسبق ذوب آهن و سپاهان با اشاره به مدعیان لیگ برتر افزود: تیم هایی هستند که امسال خیلی جدی مدعی هستند. تعداد مدعیان زیاد است و این لیگ را جذاب می کند. اگر بخواهیم خوشبینانه نگاه کنیم، لیگ امسال می تواند تا پایان جذاب باشد. چون به دلیل نبودن تماشاگران در ورزشگاه ها، بحث میهمان و میزبانی از بین رفته است. نساجی و ذوب آهن به خودشان جرات می دهند مقابل پرسپولیس به بردن فکر کنند. اینها نشانه های خوبی است. اما برخی تیم ها شاید هنوز نتوانسته اند توانایی خود را نشان دهند. مثلا بازی گل گهر و استقلال را که می دیدم، واقعا استقلال چیزی برای گفتن نداشت و اگر اشتباه های پیاپی علیرضا حقیقی نبود، این تیم نمی توانست به گل برسد. واقعا اگر جای قلعه نویی بودم، همان لحظه او را تعویض می کردم. حقیقی باعث شد تا تیم گل گهر هرچقدر تلاش کرد، نتواند به تساوی برسد. از آن طرف مظاهری عالی بود و فرق دروازه بان خوب و بد داشتن اینجا مشخص شد. می خواهم بگویم که عدم تمرکز بازیکنان، باعث چنین اشتباهاتی می شود. بازیکنان باید مسئولیت پذیری بیشتری داشته باشند تا تیمشان لطمه نخورد. لیگ ما هم پر از اتفاقات این چنینی است و نمی شود لیگ بیستم هیچ نتیجه ای را با قاطعیت پیش بینی کرد. برخی تیم ها مثل نفت مسجدسلیمان و نفت آبادان واقعا عالی بودند و نتایج خوبی گرفتند. این نشان می دهد که مربیان این تیم ها و بازیکنانشان دارند از جان مایه می گذارند.
جدال پرسپولیس و سپاهان، ال کلاسیکوی ایرانی است
فرشید طالبی در پایان با اشاره به بازی پرسپولیس و سپاهان گفت: هنوز معتقدم شرایط جدولی شکل واقعی تیم ها را نشان نمی دهد. همیشه تیم های سپاهان و پرسپولیس بازی های رودررویشان خیلی جذاب و پرگل بوده است. درست است که پرسپولیسی ها از لحاظ روحی روانی هنوز تحت تاثیر از دست رفتن فینال جام باشگاه های آسیا هستند اما اگر خودشان باشند و در مقابل تیم سپاهان روز خوبش باشد، فوتبال جذاب و پرگلی را شاهد خواهیم بود. شک نکنید که طبق تفکرات محرم و گل محمدی دو تیم هجومی کار خواهد کرد. در هر دو تیم بازیکنان فوق العاده تاثیرگذار و تکنیکی وجود دارد که می توانند نقش تعیین کننده ای داشته باشند. این دو تیم از لحاظ فنی شرایط خوبی هم دارند و امیدوارم شاهد بهترین عملکردشان باشیم. یقین بدانید این بازی در جدول هم تاثیرگذار خواهد بود. خیلی از تیم ها چشمشان به این بازی است و می خواهند نمایش این دو تیم را ببینند. این بازی را می شود ال کلاسیکوی ایرانی هم نامید. هر دو تیم توانایی بالایی دارند و هرچه که اتفاق می افتد امیدوارم به جذاب شدن لیگ و بازی ها کمک کند. چون واقعا هنوز در لیگ بیستم یک بازی خوب و فنی از هیچ کدام از تیم ها ندیدیم. شاید برخی تیم ها یک نیمه ی خوب داشته اند اما تیمی کامل نتوانسته روند خوبی داشته باشد. سپاهان هم چون بازی برده را در تبریز به ماشین سازی داد و مساوی شد، شاید از لحاظ روحی تحت فشار قرار گرفت درحالی که می توانست با یک برد خوب، برای مقابله با پرسپولیس با روحیه باشد.