آیا آمازون بیت کوین را به عنوان یک شیوه پرداخت قبول می کند؟

پس از اینکه روز جمعه شرکت آمازون فهرستی از مشاغل مورد نیاز برای استخدام متخصصین رمزارز و بلاک چین را منتشر کرده بود، حالا جزئیات بیشتری از برنامه‌های آینده آمازون درباره پذیرش بیت کوین و ارزهای دیجیتال دیگر فاش شده است.
سه‌شنبه، 5 مرداد 1400
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: ناهید اسدی
موارد بیشتر برای شما
آیا آمازون بیت کوین را به عنوان یک شیوه پرداخت قبول می کند؟
به گزارش راسخون؛ در حالی که هم اکنون بسیاری از شرکت‌ها ارزهای مجازی را به عنوان ابزار پرداخت قبول می‌کنند اما هنوز آمازون وارد این گود نشده است.

ممکن است دلیل پرهیز این بزرگ‌ترین شرکت خرده‌فروشی اینترنتی در جهان از ارزهای مجازی نوسان غیرقابل پیش بینی ارزش آنها باشد. حالا خبر رسیده که شرکت آمازون می‌خواهد در رویکرد خود در قبال ارزهای مجازی تغییر ایجاد کرده و حتی می‌خواهد در فروش کالاهایش فضا برای پرداخت به بیت کوین را فراهم کند. 

اخیرا بیزینس اینسایدر اعلام کرده که آمازون در حال استخدام کارمند برای توسعه استراتژی ارزهای دیجیتال و فناوری بلاک چین برای این شرکت است. درواقع این مسئله نشان می‌دهد که به احتمال زیاد آمازون در فروش محصولاتش زمینه پرداخت به ارزهای مجازی را فراهم خواهد کرد. 

آمازون همچنین تایید کرده که می‌خواهد ارزهای مجازی را در آینده به عنوان ابزار پرداخت قبول کند اما هنوز مشخص نیست که چه زمانی قرار است این اتفاق بیفتد.

بر اساس آنچه که از این مبع داخلی شرکت آمازون تا به حال فاش شده است، آمازون از چند سال گذشته یعنی سال ۲۰۱۹ مشغول کار روی استفاده از رمزارزها به عنوان یک راهکار پرداخت بوده است و حالا با افشای این خیر شاید برنامه چند ساله آمازون به مراحل نهایی خود رسیده باشد. بنابراین انتظار می‌رود تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی همه چیز مشخص شود.

آنچه که به نظر می‌رسد این برنامه تنها به پذیرش رمزارز به عنوان یک راهکار پرداخت ختم نمی‌شود و احتمالا بهره‌گیری از بلاک چین و ارزهای دیجیتال بخش جدایی ناپذیر از مکانیسم نحوه کار آمازون در آینده خواهد بود.

بر اساس گفته‌های این منبع داخلی از آمازون، نه تنها بیت کوین، بلکه ارزهای دیجیتال مهم بازار از جمله اتریوم، کاردانو و بیت کوین کش هم در برنامه‌های آمازون قرار دارند.

همچنین سومین شرکت دولتی بزرگ در ایالات متحده نیز آماده راه اندازی ارز رمزنگاری شده خود است.

رابطه آمازون و بیت کوین به شایعه‌های اخیر ختم نمی‌شود. پیش از این در ماه نوامبر سال ۲۰۱۸، شرکت خدمات وب آمازون « Amazon Web Services» که یک شرکت تابعه از شرکت بزرگ آمازون محسوب می‌شود، دو سرویس بلاک چین را راه ‌اندازی کرده بود. درست یک سال پس از اینکه اندی جیسی (Andy Jassy) مدیر عامل فعلی گفته بود نمی‌تواند اهمیت فناوری بلاک چین را نادیده گرفت.

به این ترتیب به نظر می‌رسد آمازون در استفاده از بیت کوین و بلاک چین بسیار مصمم است و با توجه به گستردگی خدمات آمازون در جهان این موضوع می‌تواند نقش بسیار پررنگی در آینده صنعت ارز دیجیتال بگذارد.


تاثیر عجیب آگهی آمازون بر قیمت بیت کوین


آیا آمازون بیت کوین را به عنوان یک شیوه پرداخت قبول می کند؟

ناگفته نماند درست پس از افشای این خبر بیت کوین با یک جهش ۱۰ درصدی از محدوده ۳۴۰۰۰ تا ۳۹۰۰۰ دلار صعود کرد.

قیمت بیت‌کوین روز دوشنبه به بیش از ۳۹ هزار دلار رسید که بیشترین رشد این رمز ارز طی هفته‌های اخیر بوده است.

هر چند گمانه زنی درباره احتمال پذیرش رمز ارزها در خرید مشتریان از آمازون ادامه دارد، اما این شرکت هنوز تایید نکرده که این نوع ارز را در معاملات خود در آینده قبول خواهد کرد.

فردی که قرار است در آمازون استخدام شود باید دانش عمیقی درباره رمز ارزها داشته باشد و بر اساس سیاست های آمازون استراتژی‌ها را تدوین کند.

با انتشار گسترده این آگهی در سایت‌های مرتبط با رمز ارزها و شبکه‌های اجتماعی، بعضی رسانه‌ها از جمله روزنامه صبح لندن به نقل از منابعی گفته آمازون در آینده نزدیک بیت‌کوین را به عنوان روشی برای پرداخت به رسمیت خواهد شناخت.

به نقل از نماینده آمازون گفته شد: "ما از ابتکاراتی که در فضای رمز ارزها در جریان است الهام گرفته‌ایم و می‌خواهیم ببینیم چنین چیزهایی در آمازون چه شکلی خواهد داشت."

او همچنین گفت: "ما معتقدیم آینده بر اساس فن‌آوری‌هایی که پرداختهای مدرن، سریع و ارزانی را میسر کند، ساخته خواهد شد و امیدواریم که بتوانیم این آینده را در سریع‌ترین زمان ممکن به مشتریان آمازون برسانیم."

هفته پیش ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت خودروی برقی تسلا گفته بود ممکن است این خودروساز در آینده‌ای نزدیک دوباره بیت‌کوین را به عنوان روش معتبری برای خرید خودرو قبول کند.

بالاترین ارزش بیت‌کوین به نیمه آوریل امسال بازمی‌گردد که قیمت آن از ۶۳ هزار دلار عبور کرد البته بعدا به دلیل عقب نشینی شرکت تسلا در پذیرش آن به دلیل نگرانی‌های "اقلیمی" باعث افت آن شد.

مدتی پیش هم السالوادور به عنوان اولین کشور جهان مبادلات مالی برای خرید کالاها و خدمات با رمز ارز بیت‌کوین را به رسمیت شناخت و آن را قانونی اعلام کرد.
اقدام السالوادور در حالیست که بعضی دولتها با احساس خطر از رواج بیت‌کوین در پی ایجاد رمز ارز ملی خود هستند؛ از جمله بریتانیا که از طرحی برای انتشار "بریت‌کوین" خبر داده است.

رمز ارزها تحت نظارت نهادهای مالی و بانکی خاصی نیستند از همین رو می‌توانند بسیاری از نهادهای ناظر را دور بزند که همین مایه نگرانی بانکهاست.


آمازون؛ بزرگترین شرکت خرده‌فروشی در جهان


آیا آمازون بیت کوین را به عنوان یک شیوه پرداخت قبول می کند؟

آمازون با درآمد سالانه ۲۸۰ میلیارد دلار، یک تجارت الکترونیکی عظیم در جهان است. با این حال، این شرکت تا به امروز از بیت کوین و سایر رمز ارزها به عنوان روش پرداخت اجتناب کرده است (اگرچه فروش کالاهایی که با آرم بیت کوین مزین شده‌اند خوشنود‌کننده است).

از نظر طرفداران بیت کوین، اقدام احتمالی بزرگ‌ترین شرکت تجارت الکترونیکی در جهان برای پذیرش پرداخت‌های بیت کوین یک اقدام وسوسه‌انگیز است. چیزی که می‌تواند نشان‌دهنده پذیرش جریان اصلی ارز دیجیتال و موج جدیدی از پذیرش بیت کوین باشد.

آمازون ۴۷ درصد سهم بازار خرده‌فروشی تجارت الکترونیکی آمریکا را با درآمد خالص بیش از ۲۸۰ میلیارد دلار (تا سال ۲۰۱۹) در اختیار دارد. این شرکت میزبان بیش از ۱۵۰ میلیون کاربر Prime در سراسر جهان است. این عدد تنها نشان‌دهنده کاربرانی است که هزینه اشتراک ماهانه یا سالانه را پرداخت کرده‌اند. در حالی که قطعاً پایگاه کاربری آمازون اعضای بسیار بیشتری دارد.

خوشبختانه، نسل جدید که خود را به عنوان بزرگ‌ترین طرفداران بیت کوین به حساب می‌آورند، به آمازون نیز علاقه دارند. در مورد عضویت در آمازون نیز از نسل‌های دیگر پیشی می‌گیرند.

بنابراین، با بیش از ۱۵۰ میلیون مشتری شناخته شده که بسیاری از آنها علاقه‌مند به ارز دیجتال هستند، به نظر می‌رسد پذیرش بیت کوین از سوی آمازون، بدیهی باشد.


منبع:
1. فارس/آمازون هم به جمع بیت کوینی‌ها پیوست
2. اقتصاد نیوز/ تاثیر عجیب آگهی آمازون بر قیمت بیت کوین
3. کریپتو نیوز/ آمازون و بیت کوین ؛ شایعه یا واقعیت؟


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط