برونو پلاد سفیر فلسطین را عصبانی کرد

سفير فلسطين در منامه در پي عدم اشاره به تسليحات هسته‌اي رژيم صهيونيستي، كنفرانس فناوري‌هاي هسته‌اي در خدمت جوامع منطقه را ترك كرد.
يکشنبه، 8 فروردين 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
برونو پلاد سفیر فلسطین را عصبانی کرد

راسخون: بازهم طرفداری بی جا از صهیونیسم های از خدا بی خبر. یکی نیست بگوید این همه طرفداری از روی ترس است یا تمجید؟ دومين كنفرانس بين‌المللي فناوري‌هاي هسته‌اي در خدمت جوامع منطقه هم راه به جایی نبرد و جز ناراحتی و عصبانیت برای فلسطین وایران چیزی نداشت. البته ما ایرانی ها که ککمان هم از این قضیه نمی گزد اما انسانیم  با دلی نازک.تاکی می خواهند فلسطین را از حق طبیعی خود محروم ودر عوض هندوانه زیر بغل صهیون ها بگذارند؟دریغ از یک زره انصاف!؟

بله! اوضاع از این قرار است که خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به منامه رفته بود تا خبر های داغی از این کنفرانس مخابره کنه که گزارش داد: سفير فلسطين در بحرين در دومين كنفرانس بين‌المللي فناوري‌هاي هسته‌اي در خدمت جوامع منطقه‌ در اعتراض به عدم اشاره به تسليحات هسته‌اي رژيم صهيونيستي و خطرات آن براي منطقه اين كنفرانس را ترك كرد. (آفرین به این غیرت)

در ادامه این خبر آومده که بازار تعریف و تمجید از یک عده و نادیده گرفتن خدمات عده ای دیگر در ایام نوروز همچنان داغ داغ. میگید نه ببینید  برونو پلاد معاون سابق محمد البرادعي مديركل سابق آژانس بين‌المللي انرژي اتمي چطوربا ادبیات ناهماهنگ (انگار نه انگار که تو باغ مسائل و اتفاقات سیاسی بوده) خود زحمات ایران را نادیده گرفته ودر عوض از رفیق گرمابه و گلستان خودش رژیم صهیونیست  تعریف کرده. (برونو پلاد  كه سخنران مراسم افتتاحيه اين كنفرانس بود تنها به فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران اشاره كرد و عليرغم همكاري ايران با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و عضويت ايران در معاهده ان پي تي، كشورمان را به عدم همكاري با اين سازمان متهم كرد و باوجود عدم عضويت رژيم صهيونيستي در اين معاهده و اعتراف مقامات اين رژيم مبني بر داشتن بيش از 200 كلاهك هسته‌اي، هيچ اشاره‌اي به تهديدات و خطرات ناشي از فعاليت‌هاي تسليحاتي رژيم صهيونيستي نكرد كه اين امر با واكنش سفير فلسطين در منامه روبرو شد و وي در اعتراض جلسه را ترك كرد.) 

ابومحمد عسگرخاني استاد دانشگاه تهران كه در اين كنفرانس حضور داشت در پاسخ به اظهارات پلاد، ادبيات به كار رفته از سوي معاون سابق البرادعي را مربوط به يكصد سال پيش دانست و آن را شبيه ادبيات به كار رفته در قطعنامه‌هاي شوراي امنيت سازمان ملل عليه ايران عنوان كرد.

/1002

منتظر اخبار ، انتقاد و پيشنهادات شما هستيم :
news@rasekhoon.net

جذب خبرنگار افتخاري


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.