با 10 قدم کوچک اعتماد به نفسمان را به دست آوریم
تاكنون چند تا نوجوان و يا جوان ديدهايد كه اعتمادبهنفس بالايي داشته باشند؟ اعتمادبهنفس داشته باشند نه غرور. با رعايت نكتههاي زير ميتوان اعتمادبهنفس را تجربه كرد.
1) سرشار از عشق به خود و ديگران باشيد.
2) هنگام مواجه شدن با يك تصميم مشكل يا قرارگرفتن بر سر دوراهي، آن را سخت جلوه ندهيد و با افرادي كه در آن زمينه تجربه دارند مشورت كنيد و بيگدار به آب نزنيد.
3) به نقاط ضعف خود آگاه باشيد و هميشه از موضع قدرت استفاده كنيد نه ضعف. زندگي هدفمند داشته باشيد و تلاش كنيد به هدفتان برسيد.
4) هر روز با شوق از خواب بيدار شويد و هنگام تصميمگيري شك و دودلي نداشته باشيد.
5) هميشه نيمه پر ليوان را ببينيد يعني مثبت فكر كنيد و در اطراف خودتان هم آدمهاي مثبتانديش را براي دوستي انتخاب كنيد.
6) مهارتهاي ارتباطي را ياد بگيريد و قبل از هرگونه اظهارنظر به دقت و باحوصله به حرفهاي ديگران گوش كنيد. مشكل خود را با لحني شيوا و موثر بيان كنيد.
7) سعي كنيد خود را در اجتماع و محيطي كه در آن زندگي ميكنيد، خوب معرفي كنيد، لباسهاي مرتب و تميز بپوشيد.
8) در صورت لزوم با قاطعيت رفتار كنيد. با بياني آرام و منطقي حق خود را بگيريد.
9) احساسات خود را كاملاً كنترل كنيد حتي در نااميدي.
10) خوب غذا بخوريد و سعي كنيد از خوردن غذاهاي چاقكننده و مواد ناسالم بپرهيزيد و محيط اطراف خود را هميشه تميز و پاكيزه نگه داريد.
روانشناس كودك خود باشيد
كودكان، دنياي پررمز و رازي دارند و به همين خاطر است كه محققان علوم رفتاري بيكار ننشستهاند. آنها بهدنبال ريشههاي رفتارهاي نابهنجار كودكان و راههاي برخورد درست با آن ميگردند. مشكلات رفتاري كودكان در سنين مدرسه كه گاهي نتيجه اجتنابناپذير فقر، جهل، نابسامانيهاي خانوادگي و كاستيهاي فرهنگي است، بيترديد مانع رشد و بالندگي آنان است و به همين دليل پيشگيري و درمان اين مشكلات، بياندازه اهميت دارد.فرار از مدرسه
هراس از مدرسه
كمرويي و انزواطلبي