روش و آداب ختم یا ذوالجلال و الاکرام + متن و صوت

همه ما حاجاتی داریم که دوست داریم هرچه زودتر مستجاب شوند در روایات و کتب دینی از ذکر یا ذوالجلال و الاکرام به عنوان بهترین ذکر استجابت دعا یاد کرده اند.
سه‌شنبه، 13 آذر 1403
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: لیلا معصومی
موارد بیشتر برای شما
روش و آداب ختم یا ذوالجلال و الاکرام + متن و صوت

طریقه ختم یا ذوالجلال و الاکرام

جلال مصدر جلیل و اکرام مصدر کرم و بدین معنا است که خداوند مستحق آن است که مورد اجلال و بزرگى و اکرام باشد و نباید مورد انکار و کفر قرار گیرد. ذوالجلال دو بار در قرآن آمده است که در هر دو مورد، الاکرام در پى آن ذکر شده است. به گفته ابن عربى، بدان جهت خداوند اکرام را بر جلال عطف نمود که انسان هنگامى که وصف خداوند را به جلال و بزرگى بدون اکرام بشنود در او یأس و ناامیدى به وجود مى آید، از وصول به قرب خدا؛ زیرا خود را در قبال آن عظمت و جلال الهى چیزى نمى بیند؛ ولى خداوند با عطف نمودن اکرام بر جلال این توهم را از انسان بیرون برد زیرا با جمع میان این دو صفت، معناى آن چنین است: خداوند گرچه بسیار باعظمت است ولى در عین حال بزرگى خود به انسان توجه داشته نسبت به او اکرام مى کند، آن هم از راه تفضل و کرم خود.
در روایات و کتب دینی برای برآورده شدن حاجات و استجابت دعا ختم یا ذوالجلال و الاکرام بسیار سفارش شده است بدین صورت که اگر می خواهید دعایتان مستجاب شود این ذکر مجرب را بیست و یک مرتبه در سجده تکرار کنید.
همچنین به جهت برآورده شدن حوائج بر تکرار ذکر یا ذوالجلال و الاکرام روزانه نه مرتبه مداومت کنید که مداومت بر این اسم، باعث پیدا کردن بزرگی و حشمت است در بین مردم و همچنین مداومت بر این اسم باعث انقطاع از ما غیر خدا است و درخواست حوائج از غیر خدا و اهل بیت (علیهم السلام) از کس دیگری منفعت حقیقی نخواهد داشت.
 

صوت ذکر یا ذوالجلال و الاکرام


منبع: سایت راسخون


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط