تزار جنگ(2)

در ششم ژوئن 2007 یک کابینه جنگ در تل آویو تشکیل شد. بر اساس منابع اسرائیلی گروه های با نفوذ داخل دولت اسرائیل توسط مقامات اطلاعاتی اسرائیل مطلع شدند که سوریه هیچ طرحی برای حمله به اسراییل ندارد اما آماده حمله اسرائیل است. از بسیاری جهات کابینه جنگ اسرائیل بدیل اسرائیل برای جنگ جدی است. یک پست نمایشی که توسط کاخ سفید برای جنگ توسعه یافته درخاورمیانه ایجاده شده است شامل پست «تزار جنگ» آمریکاست.
شنبه، 18 آبان 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
تزار جنگ(2)
تزار جنگ(2)
تزار جنگ(2)

خواب های انگلو- آمریکایی در سال 2008

در ششم ژوئن 2007 یک کابینه جنگ در تل آویو تشکیل شد. بر اساس منابع اسرائیلی گروه های با نفوذ داخل دولت اسرائیل توسط مقامات اطلاعاتی اسرائیل مطلع شدند که سوریه هیچ طرحی برای حمله به اسراییل ندارد اما آماده حمله اسرائیل است. از بسیاری جهات کابینه جنگ اسرائیل بدیل اسرائیل برای جنگ جدی است. یک پست نمایشی که توسط کاخ سفید برای جنگ توسعه یافته درخاورمیانه ایجاده شده است شامل پست «تزار جنگ» آمریکاست.

پیامدهای ناخواسته: پیشنهاد پنهانی آمریکا به ایران و سوریه انکار شد

طی نشست شرم الشیخ خبرگزاری فرانسه گزارش داد که وزیر امور خارجه ایران در حالی که اشغال عراق توسط انگلو –آمریکا را به باد انتقاد گرفت، نیروهای آمریکایی را «تروریست» خواند. بعد از این واقعه بین المللی در مصر بود که مقامات ایرانی اعلام کردند آمریکا نفوذ بین المللی خود را از دست داده و این امر سرآغاز افول سیاسی آمریکاست.
مقامات ایرانی همچنین اعلام کردند که جنگ برای همیشه یک گزینه کارا برای آمریکا نیست و عصر جنگ های بین المللی به پایان خود رسیده است. این اظهارات، هشدار بزرگی به واشنگتن دی سی و لندن بود.
به نظر می رسد که دست نشانده های آمریکا درخاورمیانه انتظار داشتند که ایران به دنباله روی از سوریه، نوعی مصالحه و توافق پنهانی را بپذیرد که از سوی ایران رد شد. نگرانی های واقعی در لندن و واشنگتن دی.سی در این خصوص وجود دارد که اگر متحدان عرب آنها نشانه هایی از ضعف انگلو – آمریکاییها را مشاهده کنند. آنها ممکن است به تدریج آمریکا و انگلیس را کنار گذارند.
دستگیری نظامیان انگلیسی توسط ایران در خلیج فارس کمک کرد که ائتلاف انگلو – آمریکا به عنوان قدرت رو به زوال به تصویر کشیده شود. این نگرانی های آمریکا و انگلیس ممکن است توضیح و تشریح ناآرامی هایی باشد که ائتلاف انگلو – آمریکایی ها در خاورمیانه و جهان عرب به راه انداخته است.
فوران ناآرامی ها می تواند به نیروهای خارمیانه، رژیم های عرب و دولت ها بگوید که آنها ناشی از حمایت آمریکا و انگلیس هستند.
نگرانی های آمریکا و انگلیس می تواند همچنین برای تشریح این ادعای ایران که نیروی دریایی آمریکا نمی تواند در مارس 2007 جنگ براه اندازد مورد استفاده واقع گردد. با توجه به نظارت نیروی دریایی و پست های بازرسی و نظارت سپاه پاسداران در خلیج فارس، نیروی دریایی آمریکا نمی تواند هیچ بازی جنگی را براه اندازد یا اقدامات قابل ملاحظه ای که خارج از معمول هستند را به نمایش گذارد.
ایرانی ها بیان می کنند که ادعای آمریکا تنها برای معرفی تصویری از تفوق آمریکا از طریق ایجاد این تصویر غلط است که آمریکا هرجایی که اراده کند می تواند به جنگ مبادرت نماید.
مانور خلیج فارس به منظور جلوگیری از اتحاد آمریکا و انگلیس بوده است. این تاکتیک های روانی می تواند برای جلوگیری از دشمنی و اتحاد به کار گرفته شوند. مذاکرات پشت پرده با دمشق و تهران به نظر می رسد که دارای هر دو ویژگی پیشنهاد صلح و تهدید به جنگ را داشته باشد. این مسئله باید ذکر شود که در حالی این مذاکرات توسط آمریکا و اتحادیه اروپا با سوریه و ایران آغاز شد که روسیه دستاوردهای ژئواستراتژیک چشمگیری در آسیای مرکزی بدست آورده است. به نظر می رسد یک رابطه مستقیم میان افزایش تنش میان روسیه و آنچه که غرب نامیده می شود و آغاز مذاکرات با سوریه و ایران وجود دارد.

تصدیق گذشته: لبنان و سوریه از سال 2001 مورد هدف قرار داشتند

سوریه کرارا به طور آشکار اعلام کرده که خواستار صلح با اسرائیل است. روشن است که رهبران اسرائیل علاقمند به صلح صادقانه و اصیل با سوریه نیستند، اما صرفا وقت گذرانی می کنند تا زمان اقدام نظامی فرا رسد. اکنون مشخص شده است که دولت بوش و تونی بلر از سال 2001 قصد حمله و اشغال عراق را داشتند. در همین راستا، کنترل سوریه و لبنان خاص نبود و از سال 2001 پیش بینی شده بود. سوریه از آغاز «جنگ علیه تروریسم» در نظر پنتاگون قرار داشت. در حقیقت حمله به لبنان و سوریه از مدت ها قبل به عنوان یک دوره گذار در جنگ تحت رهبری آمریکا و در سایه حادثه 11 سپتامبر قابل پیش بینی بود.
کاخ سفید خود تصریح کرده بود که تهاجم به سوریه بعد از سقوط بغداد در سال 2003 مد نظر بوده است. بعد از سقوط بغداد رهبران ایران، سوریه و لبنان هشدار داده بودند که کاخ سفید و دولت انگلیس در تلاش برای ایجاد یک بحران تازه در لبنان و سوریه چه به طور مستقیم از طریق حمله اسرائیل یا از طریق ایجاد بی ثباتی داخلی بوده اند. شبکه تلویزیونی بی.بی.سی در می 2003 گزارش داده بود که محمد خاتمی رییس جمهور سابق ایران در بیروت هشدار داد که لبنان و سوریه مشترکاً به عنوان بخشی از فاز بعدی نقشه راه نظامی در خاورمیانه در کانون ائتلاف انگلو- آمریکا قرار دارند.
آنچه که در سال 2003 در خصوص لبنان، سوریه وایران پیش بینی شده بود بتدریج در حال آشکار شدن است. نیروهای سوری مجبور به ترک لبنان شدند؛ لبنان از نظر داخلی تقسیم شده است، اسرائیل به لبنان حمله کرده است و سوریه زیر تهدید حملات اسرائیل قرار دارد.

حاکمان اسراییل از صلح با سوریه امتناع می ورزند. چرا؟

صلح به جنگ و جنگ به صلح تبدیل شده است . در یک وضعیت نگران کننده، رییس موساد اظهار داشت که مذاکرات صلح با سوریه به منظور کمک به صلح رد شده است. «میرداگان» رییس موساد اظهار داشت که مذاکرات صلح با سوریه با جنگ برابر است. وی گفت: اگر مذاکرات میان اسرائیل و سوریه به شکست منتهی شود این امر می تواند به جنگ منجر گردد و بنابراین اسرائیل باید به دنبال حفظ وضع موجود باشد. اسرائیل گفت که سوریه باید حمایت خود از فلسطینی ها و گروه های لبنانی که مخالف اشغال سرزمینشان توسط اسرائیل هستند را قطع کند. که این خواسته اسرائیل در میان چندین پیش شرط برای مذاکرات صلح هستند. سوریه همچنین، اعلام کرد تا زمانی که نیروهای اسرائیلی به اشغال سرزمین های سوریه در بلندی های جولان خاتمه ندهند هیچ نوع ربطه ای میان اسرائیل و سوریه برقرار نخواهد شد. بلندی های جولان از 1967 در اشغال اسرائیل است.
طی دیدار «نانسی پلوسی» رییس مجلس نمایندگان آمریکا از سوریه، مسئله صلح میان اسرائیل و سوریه میان طرف های آمریکایی و سوری مطرح شد. این ابتکار عمل بلافاصله توسط دفتر نخست وزیر اسرائیل تکذیب شد. در بیانیه ای که از سوی یک خبرگزاری به نمایندگی از نخست وزیر منتشر شده، آمده بود که «گرچه اسرائیل مایل به صلح با سوریه است اما این کشور (منظور سوریه) برای تبدل شدن به عنوان بخشی از محور شرارت و نیرویی که تروریسم را در سراسر خاورمیانه تشویق و حمایت می کند ادامه مسیر می دهد.»

سوریه برای جنگ و تهاجم اسرائیل مسلح شده است

سوریه به طور منظم و از موضع تدافعی از سوی روسیه مسلح شده است. روسیه ارسال تسلیحات خود به سوریه را بعد از وقفه ای که در این ارسال به وسیله جنگ سال 2006 اسرائیل علیه لبنان روی داد، از سر گرفته است. منابع روسی این موضوع را گزارش داده اند، اما ارسال «پنج هواپیمای جنگی – رهگیری میگ -31 – ای» به سوریه توسط مقامات کرملین تکذیب شد.
کامرسانت، یکی از رزنامه های مهم روسیه، گزارش داد با توجه به پیمان دفاعی دوجانبه ایران و سوریه، در انتقال جت های روسیه به سوریه، ممکن است ایران بزرگترین برنده این معامله باشد. با توجه به مواجهه ایران و آمریکا روشن است که اسرائیل نقش مستقیمی را بازی خواهد کرد. تقویت سوریه، سبب می شود که اسرائیل در درگیری احتمالی میان ایران و آمریکا در تنگنا قرار گیرد.

آمادگی اسراییل برای جنگ: کابینه جنگ اسرائیل تشکیل شد

طبق گزارش منابع اسرائیلی، در ابتدای ژوئن 2007 اسرائیل مانور حمله نمایشی را که نوعی شبیه سازی برای حمله به سوریه بود را به اجرا گذارد. مانور اسرائیل، از نظر ماهیت تهاجمی بود. تهاجم، دفاع نیست. اسرائیل همچنین عملیات ها و مانورهای نظامی در مقیاس گسترده را در مرزهای سوریه و بلندی های جولان انجام داده بود. منابع اسرائیلی کراراً درباره دورنمای جنگ در خاورمیانه صحبت می کنند. آنها در خصوص غزه، لبنان، کرانه باختری و سوریه به عنوان جبهه های جنگ آتی اسرائیل صحبت می کنند و اسرائیل را به عنوان یک دولت تحت محاصره به تصویر می کشند که طراح اصلی این اقدام تهران و وابستگان به آن می باشند.
رسانه های اسرائیل برای عملیات های روابط عمومی و به کارگیری رسانه ها آموزش دیده اند که هدف آنها جلب همدردی افکار عمومی جهان برای آغاز دشمنی با لبنان، سوریه و ایران است. اگرچه این مسئله در رسانه ها به ندرت مطرح شده است، اسرائیل اعتراف کرده است تنها دلیلی که سبب شد عملیات گسترده اسرائیل در غزه صورت نگیرد آمادگی جنگی اسرائیل علیه سوریه بود.
تحولات دیگری نیز در اسرائیل صورت گرفته اند که به نقش اسرائیل در حمله علیه ایران دلالت دارند. «ابراهیم سنه» معاون وزیر جنگ اسرائیل که از سمت خود کنار گذاشته شد تاکید کرد که اسرائیل به تنهایی آماده مدیریت عملیات های نظامی علیه ایران نیست. این امر نشان می دهد که حمله علیه ایران عملیات مشترک آمریکایی- اسراییلی است.
در ششم ژوئن 2007 یک کابینه جنگ در تل آویو تشکیل شد. بر اساس منابع اسرائیلی گروه های با نفوذ داخل دولت اسرائیل توسط مقامات اطلاعاتی اسرائیل مطلع شدند که سوریه هیچ طرحی برای حمله به اسراییل ندارد اما آماده حمله اسرائیل است. از بسیاری جهات کابینه جنگ اسرائیل بدیل اسرائیل برای جنگ جدی است. یک پست نمایشی که توسط کاخ سفید برای جنگ توسعه یافته درخاورمیانه ایجاده شده است شامل پست «تزار جنگ» آمریکاست.
اسرائیل و آمریکا همچنین «گروه نظامی سیاسی مشترک» را ایجاد کرده اند که یک گروه کاری و برنامه ریزی است که شامل جنگ مشترک و طراحی عملیات هایی علیه ایران، سوریه، لبنان و سرزمین های فلسطین است. کابینه جنگ اسرائیل این نظر را که اسرائیل در یک وضعیت آمادگی جنگی برای جنگ تهاجمی است را مورد تردید قرار داده است. یکی از وظایف ویژه کابینه جنگ، مطالعه در خصوص واکنش ایران به یک حمله اسرائیل و حمله به سوریه است.
«ایهود باراک» گفته بود که اسرائیل باید بازدارندگی نظامی خود را بازسازی کند زیرا هیچ راه دیگری برای اسرائیل وجود ندارد. معنی آن این است که اسرائیل باید توانایی نظامی خود را به نمایش گذارد. جدا از مردم فلسطین، چنین نمایش قدرتی تنها می تواند علیه سوریه یا لبنان به نمایش درآید.

پترو پولیتیک: شکست ژئواستراتژی آمریکا و اروپا در آسیای مرکزی

ترکمنستان در تلاش است تا در تنش میان روسیه، ایران و چین از یکسو و ائتلاف انگلو- آمریکا و شرکای آن در ناتو از سوی دیگر بی طرف باقی بماند. طی ماه های اخیر آشکار شده که ترکمنستان شروع به تغییر از موضع بی طرفی خود کرده است. با مرگ نیازاف، دیکتاتور ترکمنستان، این جمهوری آسیای مرکزی به طور آهسته شروع به اتحاد با تهران، مسکو و پکن کرده است.« بردی محمداف» رهبر جدید ترکمنستان از مسکو و تهران دیدن کرد که نتیجه آن نزدیک شدن همکاری های میان ترکمنستان، روسیه و ایران بوده است. ترکمنستان همچنین به سوی همکاری یا الحاق با سازمان همکاری شانگهای حرکت کرده است. آمریکا و اتحادیه اروپا در تلاشند تا این اطمینان را ایجاد کنند که می توان فدراسیون روسیه را، نظیر ایران، بوسیله خط لوله گاز دور زد که این امر سبب از بین رفتن کنترل روسیه بر تامین انرژی بین المللی خواهد شد.
در 12 ماه می 2007، رییس جمهور روسیه و همتایان قزاق و ترکمن وی پیمانی را امضا کردند که بر شکست ژئو استراتژیک آمریکا و متحدانش صحه می گذارد. بر اساس این توافق، صادرات انرژی از قزاقستان و ترکمنستان باید از خاک روسیه بگذرد و مسیر جایگزین به غیر از روسیه وجود ندارد. از پایان سال 2006، روسای جمهور ترکمنستان و ایران همکاری های خود را افزایش داده اند و میزبان یکدیگر در تهران و عشق آباد بوده اند. بخش اعظم مجموعه گازی حوزه غرب ترکمنستان از سوی ایران صادر می شود. جد از این تحولات در آسیای مرکزی، ایران و چین مذاکرات انرژی خود را نهایی کردند که در تاریخ 18 می 2007 منجر به توافقی بر سر توسعه حوزه گاز پارس شمالی در خلیج فارس شد.
روسیه همچنین درگیر در خط لوله نفت ایران- پاکستان- هند و پروژه انرژی در سوریه و شرق مدیترانه است. روس ها همچنین یک پایگاه نیروی دریایی را به منظور حفظ منافع خود در شرق مدیترانه احداث کرده اند. یونان، بلغارستان، و روسیه یک معامله انرژی را برای احداث خط لوله بورگاس- الکساندرو پولیس که نفت را از ترمینال نفتی روسیه در دریای سیاه و از طریق خاک بلغارستان و یونان منتقل می کند، انجام داده اند.

ملاقات های مخفی: صف بندی در عراق

پیش از نشست شرم الشیخ «دکتر علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به منظور بحث و تبادل نظر با نخست وزیر عراق، آیت الله سیستانی و دیگر چهره ها و مقامات عراق به بغداد سفرکرده بود.
مذاکرات در بغداد معطوف به مذاکرات میان دولت آمریکا و ایران بود. در حالی که مذاکرات در نجف با آیت الله سیستانی بر روی نفوذ انگلیس به دلیل تضمین های خصوصی که انگلیس به طور مخفی به آیت الله سیستانی در ارتباط با عراق طی مذاکرات سال 2004 در لندن داده بود، متمرکز بود. این مذاکرات مخفی در سال 2004 وقتی که آیت الله سیستانی ناگهان از عراق به سوی لندن برای مداوای بیماری قلبی خود پرواز کرد، صورت گرفت.
همچنین سعدون الدلیمی وزیر دفاع سابق عراق به ایران سفر کرده بود و مذاکرات سطح بالایی از جمله با علی لاریجانی انجام داد. ابراهیم الجعفری که به خاطر احراز پست نخست وزیر در عراق در خور توجه است، برای شرکت در کنفرانس بین المللی در ایران حضور داشت. این در حالی بود که وی در ایران نشست های سطح بالایی با هاشمی رفسنجانی رییس جمهور سابق ایران و دکتر علی لاریجانی داشت. الجعفری طی مدت اقامت خود در تهران ظاهرا به بن بست رسید. این نکته قابل ذکر است که پیش از دیدار وی از تهران، وی مذاکرات سطح بالایی در 4 آوریل با ژنرال دیوید پترائوس فرمانده نیروهای ائتلاف و نیروهای آمریکایی در عراق داشت. 70 دولتمرد دیگر عراق، نمایندگان مجلس و دیگر نظامیان عراق نیز دراین گفتگو با ژنرال پترائوس حضور داشتند. ادریس بارزانی نخست وزیر دولت منطقه ای شمال عراق در همان مدت به همراه چند تن از سیاستمداران و چهره های عراق از تهران دیدن کردند. بی تردید پیام هایی میان آمریکا و ایران از طریق این افراد رد و بدل شد.
عبدالعزیز حکیم، رهبر شورای عالی انقلاب اسلامی عراق – که پیش از این شورای عالی برای انقلاب اسلامی عراق نامیده می شد- در ماه می 2007 هم از ایران و هم از آمریکا دیدن کرد. دیدار از ایران و آمریکا ظاهرا بر پایه انگیزه های پزشکی صورت گرفته بود. جلال طالبانی، رییس جمهور عراق، طی همان زمان که عبدالعزیز حکیم در ایران بود برای سپری کردن تعطیلات خود به آمریکا رفته بود. جلال طالبانی همچنین پیش از دوران تعطیلات خود در آمریکا به اردن رفته بود. سپس طالبانی به ایران سفر کرد و با رهبران ایران مذاکراتی داشت. بدون تردید این افراد در حال مذاکره هستند و پیام هایی میان دولت های ایران و آمریکا بازگو می کنند.
مقتدا الصدر، روحانی جوان عراقی، که گروه وی متعهد به مبارزه در کنار سوریه و ایران در یک جبهه متحد با اسراییل، آمریکا و انگلیس در حوادث جنگی شده است از هرگونه مذاکره با دولت آمریکا انتقاد کرده است. مقتدا صدر و پیروانش تا اندازه ای از آیت الله سیستانی، جلال طالبانی و عبدالعزیز حکیم متفاوت می باشند.

احمد چلبی و گزارش های جاسوسی در تهران

احمد چلبی، رهبر کنگره ملی عراق و سخنگوی غیر رسمی واشنگتن و لندن، قبل از نشست شرم الشیخ در مصر از تهران دیدار کرده بود. این در حالی بود که در تهران احمد چلبی، با هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلح نظام گفتگو کرده بود.

سیاست داخلی ایران: عملگرایان، ایدئولوژیست ها، لیبرال ها، انقلابیون، اصلاح طلبان و محافظه کاران

ایران میان چند دسته تقسیم شده است. رهبری سیاسی ایران انعطاف ناپذیر نیست. اما در حال حاضر، در مقابل تهدید انگلو- آمریکا متحد و یکپارچه است. در مجموع چارچوب سیاسی سیاست های داخلی ایران و برخی محافل گوناگون قدرت به نظر می رسد که چندین بحث در جریان است. یک بحث جهت گیری استراتژیک ایران در قبال آمریکاست. این موضوع رقابت و مبارزه میان ایدئولوگ هاي انقلابی و دوراندیشان از یکسو و عملگرایان از سوی دیگر است. محافل دیگری نیز میان این یا آن دسته قرار دارند.
در میان محافل ایران میان آنهایی که استقلال و عدم وابستگی را ترجیح می دهند و خاورمیانه ای بدون حضور آمریکا را تصور می کنند رقابت وجود دارد. در مقابل، در آمریکا محافل قدرتی وجود دارند که خواستار جلوگیری از جنگ و در راستای منافع دو جانبه بدنبال همکاری میان آمریکا و ایران هستند. بنابراین گرچه این بخش ها در آمریکا و ایران برای مذاکره فشار وارد می سازند اما در درجه نخست دلایل شخصی دارد.

نیروی دفاعی ایران در تاجیکستان

در این میان نشست های دو جانبه و دیپلماتیکی با هدف ایجاد اتحاد یا آرایش دفاعی، صورت گرفته است. سوریه و ایران جریان دائمی ارتباط میان مقامات تهران و دمشق را حفظ کرده اند و به تعمیق روابط نظامی خود ادامه می دهد. پیش از مذاکرات و نشست شرم الشیخ، وزیر دفاع ایران به منظور آزمایش و بررسی تاسیسات کلیدی نظامی تاجیکستان در جوار نیروهای ناتو مستقر در افغانستان، و برای توسعه همکاری های نظامی میان نیروهای ایران و تاجیکستان به این کشور سفر کرده بود.
تاجیکستان مانند سایر جمهوری های آسیای مرکزی، بخشی از ایران بود و مانند ایران زبان فارسی، زبان رسمی این کشور می باشد. بعد از سقوط اتحاد جماهیر شوروی سابق به منظور شکل دادن به اتحاد میان دو جمهوری مذاکراتی صورت گرفته است. همانند سایر جمهوری های آسیای مرکزی و قفقاز جنگ علیه ایران خوشایند و مطلوب تاجیکستان نیست. رییس جمهور تاجیکستان و ایران مذاکراتی در سطح بالا را آغاز کرده اند که ممکن است شامل استقرار نیروهای نظامی ایران در تاجیکستان گردد.
اگر استقرار نیروهای نظامی ایران در تاجیکستان تحقق یابد این امر امتیاز قابل ملاحظه ای به ایران در افغانستان در صورت آغاز جنگ می دهد. اگر جنگی میان ایران و آمریکا همراه با ناتو صورت گیرد، نیروهای ائتلاف شمال و اکثریت قابل ملاحظه مردم افغانستان به دلایل متعددی در کنار ایران خواهند بود. مردم افغانستان نیروهای ناتو و آمریکا را به عنوان نیروهای اشغالگر تصور می کنند. استقرار پایگاه نظامی ایران در تاجیکستان به ایران اجازه می دهد تا نیروهای ائتلاف شمال را در بدخشان، تخار، باقلان، نورستان، پنجشیر و سمنگان حفظ کند. استقرار نیروهای ایرانی در تاجیکستان خط تامین بالقوه شمال را که می تواند شامل کمک های روسیه و چین به متحدان ایران در افغانستان گردد را حفظ می نماید.

آتش میان کردهای عراق و ترکیه بوسیله نیروهای نامرئی روشن شده است.

طی ماه 2007 نچیروان ادریس بارزانی نخست وزیر دولت منطقه ای کرد شمال عراق برای انجام مذاکرات سطح بالا با رهبران ایران از این کشور دیدن کرد. وزیر کشور ایران و هاشمی رفسنجانی دو تن از رهبران ایران بودند که با وی مذاکره کردند. در تهران وی تعهد داد که کردستان عراق برای هرگونه عملیات علیه ایران مورد استفاده قرار نخواهد گرفت. مذاکرات میان دولت منطقه ای کرد شمال عراق و مقامات ایرانی در خصوص نگرانی کردهای عراق در این خصوص بود که اگر آمریکا به ایران و سوریه حمله کند، آمریکا از نیروهای ترک برای آرایش عراق استفاده خواهد کرد.

باکو: ابوالهول قفقاز

در همان زمانی که وزیر دفاع ایران برای مشورت های نظامی در تاجیکستان به سر می برد، یک هیئت آمریکایی به سرپرستی «پیتر هواکسترا» وارد باکو شدند. بلافاصله اعلام شد که این ملاقات مکمل دیدار دو جانبه ای است که توسط علی اف رییس جمهور آذربایجان و دیگر مقامات باکو برای مذاکرات امنیتی از کاخ سفید صورت گرفته بود. همزمان اعلام شد که رییس جمهور ایران قصد دارد درست همان زمان که دیدار علی اف از کاخ سفید در جریان بود از آذربایجان دیدن کند. جمهوری آذربایجان یک بازیگر مستقل در اختلافات میان روسیه، آمریکا و ایران است. سیاست خارجی باکو عملگرا و انعطاف پذیر است. هنوز باکو در هیچ اردوگاهی سنگربندی نکرده است. باکو منتظر است تا قبل از آنکه خود را در اردوگاهی مستحکم کند ببیند که شرایط محیط بین المللی چگونه متحول خواهد شد.

بیداری آمریکا از خواب شمال: چارچوب های قانونی و سازمانی برای جنگ اینجا هستند.

ساختارهای تشکیلاتی و قضایی آمریکا به طور مداوم توسط اعمال روسای جمهوری این کشور تحریف شده اند. قوانین آمریکا برای کاخ سفید یا مقامات آن قابل اجرا نیست. کاخ سفید به طور آشکارا قوانین آمریکا و قوانین بین الملل را نادیده می گیرد. لوئیس لیبی، یکی از مقامات دولت بوش، به خاطر نقض عمدی قوانین آمریکا مورد عفو قرار گرفت. این اقدامات غیر قانونی در بخشی از کاخ سفید تنها تکه ای از کوه یخ هستند. از زمان حادثه 11 سپتامبر کاخ سفید سازمان اطلاعاتی آمریکا را متمرکز کرده و برای قوانینی که دراصل مغایر با قانون اساسی هستند فشار وارد ساخته است.
تحت فرمان کاخ سفید به پنتاگون دستور داده شد تا یک گروه طراح نظامی ویژه را برای هماهنگی جهت براه انداختن جنگ علیه ایران ایجاد نماید. اما این همان چیزی نیست که توسط دولت بوش طرح ریزی و پیش بینی شده باشد. سناتور جوزف لیبرمن، رییس کمیته سنا در امور امنیت داخلی و امور دولتی اظهار داشت که تعداد قابل ملاحظه ای از دوربین های نظارتی و مراقبتی پیرامون آمریکا مستقر خواهند شد. مقررات ثبت نام نظامی تغییر یافته و کاخ سفید مصونیت خود را از جنایات جنگی تضمین کرده است.

پیش نویس مخفی و جذب غیر آمریکایی ها در ارتش آمریکا

این پیش نویس زیرکانه آماده شده است. عمدی یا غیر عمدی بسیاری از فرماندهان آمریکایی در خصوص تضعیف بنیه نیروی انسانی گارد ملی خود دچار سردرگمی و اضطراب شده اند. « براد هنری» فرماندار اوکلاهما، گفت: در حالی که قرار بود 13 هزار نفر از گارد ملی به مناطق جنگی اعزام شوند پنتاگون این طرح را به عنوان یک موفقیت و نتیجه برای گارد ملی به وضعیت قبلی برگرداند. پنتاگون به طور پنهانی نیروهای نظامی خود را به خاورمیانه و نیروهای ناتو مستقر در افغانستان اعزام کرد. بر پایه اعلام پنتاگون، در حال حاضر حدود 25 هزارغیر آمریکایی وارد ارتش آمریکا شده اند و هشت هزار غیر آمریکایی نیز سالانه وارد ارتش می شوند. 37 هزار غیر آمریکایی در تهاجم انگلو- آمریکایی به عراق به عنوان نظامیان امریکایی شرکت کرده اند. این ارقام شامل خارجی هایی که برای کار جذب آمریکا شده اند و شرکت های امنیتی خارجی که با ارتش یا وزارت امور خارجه آمریکا در عراق و افغانستان قرار داد دارند، نمی شوند.
پیشرفت نسبی وضعیت قانون در ایالات متحده، وسیله ای جهت پذیرفتن مهاجران در ارتش آمریکا بوده است. مقامات امور مهاجرت آمریکا مراسم تحلیف نظامیان غیر آمریکایی را همانند شهروندان آمریکایی در بغداد برگزار کردند. در سال 2004 دولت آمریکا به غیر آمریکایی ها در ارتش این کشور اجازه داد تا همانند شهروندان آمریکایی در عراق و خلیج فارس مراسم تحلیف را به جا آورند.

کاخ سفید، نیروهای آمریکایی را از اتهام به جنایات جنگی معاف کرده است. چرا؟

در سال 2003 آمریکا مذاکراتی را برای معاف کردن نیروهای آمریکایی از جنایات جنگی در عرصه بین المللی آغاز کرده است. در سال 2003، بوسنی و هرزه گووین و کرواسی اعلام کردند که آن ها و سایر کشورهای اروپای شرقی برای امضای توافقتنامه با دولت بوش که مصونیت بزرگی برای سربازان آمریکایی از جنایات جنگی بوده تحت فشار قرار گرفتند. رییس جمهور آمریکا درصدد تصویب قانونی است که به وی و دولت او مصونیت از اتهام جنایات جنگی را می دهد. این یک حذف وقیحانه در نوع خود است که رییس جمهور آمریکا و مقامات وی همدست و شریک وی در جنایات جنگی بوده اند.
کسی باید بپرسد که، چرا اقدامات قانونی و احتیاطی برای پذیرش مصونیت جنایات جنگی برداشته شده است؟ساده ترین پاسخ این است: به این دلیل که جنایات جنگی و جنگ های غیرقانونی بین المللی برملا شده اند.
قانون جنایات جنگی، مصونیتی به مقامات آمریکایی از اتهامات مربوط به جنایات جنگی و پیگرد قانونی می دهد. ذکر این نکته جالب است که درون مایه قانون جانیان جنگی، سناریوی دولت فدرال آمریکا در خصوص هر فاجعه عمده ای است که می تواند شامل نبردهای جهانی شود. آنچه که نمی توان به آن خوشبین بود این است که رییس جمهور آمریکا این مجوز قانونی را نه به خاطر جنایات جنگی گذشته بلکه به خاطر جنایات جنگی آینده ای به تصویب رسانده است که فراسوی هرگونه سطوح قابل تصور خواهد بود.
چنین جنایات جنگی می تواند شامل استفاده از سلاح های هسته ای، انهدام کامل ایران و یک حمله جهانی علیه روسیه، چین، بلاروس، ونزوئلا و سایر کشورهایی که مخالف امریکا هستند، باشد. قبل از سال 2001 این طرح ها و پیشنهادات مضحک به نظر می رسید اما برداشت جهانی از اقدام های آمریکا به شدت در حال تغییر است.

امنیت داخلی اتحادیه اروپا: آیا اتحادیه اروپا از اقدامات آمریکا پیروی خواهد کرد؟

اتحادیه اروپا به بزرگترین همکار و شریک آمریکا در جنگ جهانی علیه تروریسم بدل شده است. اتحادیه اروپا همچنین سرگرم بحث درباره پیمان دیگری میان کشورهای عضو خود در حوزه های عدالت، آزادی و امنیت است. دولت های انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، هلند، اسپانیا و دانمارک سرگرم بحث و تبادل نظر در خصوص تقویت اقدامات امنیتی خود هستند. مردم اروپا بوسیله نگرانی های ناشی از تروریسم و برداشت و تلقی از مهاجران خارجی تهییج شده اند. در آمریکا یکی از مفاهیم اساسی امنیت داخلی پایان دادن به رژیم آزادی مهاجرت آمریکای شمالی است. اتحادیه اروپا دنباله روی از این روند را آغاز کرده است. مفهوم امنیت داخلی اکنون در اروپا تقویت شده است و چیزی که می توان حدس زد این است که این امر ارتباط مستقیمیم با آماده شدن برای جنگ در خاورمیانه و رشد تنش با روسیه و چین دارد.

مقامات ارشد آمریکا برای جنگ آماده شده اند

عالی ترین مقامات نظامی نیز متحد دولت بوش شده اند. در میان آن ها فرمانده مرکز فرماندهی آمریکا قرار دارد. اما کاخ سفید ادعا می کند که نگران تایید مجدد آن چیزی است که از ژنرال پیتر پیس شنیده است. اما این امر صرفا یک دروغ بزرگ است. در واقع ژنرال پیتر پیس هرگونه حمله هسته ای علیه ایران را رد کرده است و اظهارات وی به عنوان یک نوع آمادگی در حوادثی که حمله هسته ای علیه ایران رخ دهد، تلقی می گردد.

بعد از ایجاد پست «تزار جنگ» گروه طراحی ایران – سوریه برچیده شد

گروه طراحی ایران – سوریه منحل شد. افزون بر این، کاخ سفید در نظر دارد که یک ژنرال را برای نظارت بر هر دو جنگ عراق و افغانستان منصوب نماید که دارای اختیارات و مسئولیت بررسی مسائلی باشد که با پنتاگون و وزارت امورخارجه و سایر بخش های دولت که از جمله می تواند شامل سازمان سیا گردد ارتباط پیدا می کند.
ایران بین عراق و افغانستان واقع شده است. ایجاد یک جایگاه برای نظارت بر هر دو جنگ عراق و افغانستان سرآغاز نظارت بر صحنه جنگ گسترده ای است که می تواند شامل ایران هم شود. ایجاد آن چیزی که در واشنگتن«پست تزار» خوانده می شود ممکن است بخشی از یک کارهای مقدماتی برای جنگ علیه ایران و سوریه باشد که می تواند بلافاصله میدان جنگ عراق و افغانستان را با یک منطقه جنگی همگون سازد. گروه طراحی ایران – سوریه درست همان گونه که نام آن نشان می دهد یک گروه طراحی بود، در حالی که پست جدید «تزار جنگ» یک پست نظارتی و سرپرستی است که همه طرح های جنگی را عملیاتی می سازد.

معرفي سايت مرتبط با اين مقاله


تصاوير زيبا و مرتبط با اين مقاله




ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما
نماهنگ/ "کنت نورا" با نوای پویانفر
play_arrow
نماهنگ/ "کنت نورا" با نوای پویانفر
ترامپ: پوتین خواستار دیدار با من است
play_arrow
ترامپ: پوتین خواستار دیدار با من است
رپ خوانی جذاب با تقلید صدای خیابانی و علیفر روی آنتن تلویزیون
play_arrow
رپ خوانی جذاب با تقلید صدای خیابانی و علیفر روی آنتن تلویزیون
دوربین مخفی؛ سورپرایز مادر وقتی پسرش بی‌خبر از خارج برگشته است
play_arrow
دوربین مخفی؛ سورپرایز مادر وقتی پسرش بی‌خبر از خارج برگشته است
روایت باورنکردنی آقای بازیگر از دیدن مرگ برادرش پیش از اتفاق حین کما!
play_arrow
روایت باورنکردنی آقای بازیگر از دیدن مرگ برادرش پیش از اتفاق حین کما!
اذعان بلینکن به شکست آمریکا در براندازی جمهوری اسلامی ایران
play_arrow
اذعان بلینکن به شکست آمریکا در براندازی جمهوری اسلامی ایران
طلع النور علی البدر
play_arrow
طلع النور علی البدر
ورود ولید جنبلاط به دمشق برای دیدار با الجولانی
play_arrow
ورود ولید جنبلاط به دمشق برای دیدار با الجولانی
حاشیه‌های دیدار مداحان و شاعران اهل بیت (ع) با رهبر انقلاب
play_arrow
حاشیه‌های دیدار مداحان و شاعران اهل بیت (ع) با رهبر انقلاب
روز مادر و بهانه‌ای برای دیدار با مادر پهلوانان شهید
play_arrow
روز مادر و بهانه‌ای برای دیدار با مادر پهلوانان شهید
مداحی عربی محمد الجنامی در محضر رهبر انقلاب
play_arrow
مداحی عربی محمد الجنامی در محضر رهبر انقلاب
وایرال‌ترین اتفاق والیبال جهان؛ سقوط یک داور!
play_arrow
وایرال‌ترین اتفاق والیبال جهان؛ سقوط یک داور!
وضعیت گزارشگران شبکه ورزش در استودیو حین گزارش بازی حساس بارسلونا و اتلتیکومادرید
play_arrow
وضعیت گزارشگران شبکه ورزش در استودیو حین گزارش بازی حساس بارسلونا و اتلتیکومادرید
پانسمان عجیب صورت مبین دهقان توسط کادر پزشکی خیبر خرم‌آباد
play_arrow
پانسمان عجیب صورت مبین دهقان توسط کادر پزشکی خیبر خرم‌آباد
اعتراف جالب ترامپ از نقش و تاثیر ایلان ماسک در نتیجه انتخابات
play_arrow
اعتراف جالب ترامپ از نقش و تاثیر ایلان ماسک در نتیجه انتخابات