شیطان بزرگ از منظر آفتاب

امریكاییهایى كه ادعاى طرفدارى از حقوق بشر مى‏كنند و با رژیمهایى كه اولین پایه‏هاى دمكراسى و آزادى و حقوق انسان در كشورشان وجود ندارد، صمیمیترین دوستیها را دارند و به آنها انتقاد نمى‏كنند، كشورهایى كه حتى...
چهارشنبه، 21 اسفند 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
شیطان بزرگ از منظر آفتاب
شیطان بزرگ از منظر آفتاب
شیطان بزرگ از منظر آفتاب

نويسنده:مركز تحقیقات اسلامى سپاه
آمریكا و حقوق بشر
امریكاییهایى كه ادعاى طرفدارى از حقوق بشر مى‏كنند و با رژیمهایى كه اولین پایه‏هاى دمكراسى و آزادى و حقوق انسان در كشورشان وجود ندارد، صمیمیترین دوستیها را دارند و به آنها انتقاد نمى‏كنند، كشورهایى كه حتى پارلمان ندارند و در كشورشان از حضور سیاسى مردم خبرى نیست و چنین پدیده‏یى از نظر سردمداران امریكا عیب محسوب نمى‏شود، با اسلام مخالف هستند و در حقیقت، آنچه كه آنها با او روبه‏رو مى‏باشند، اسلام است. (1)
دفاع امثال امریكا از حقوق بشر، براى ملتها و مظلومان دنیا، هم خنده‏آور و هم گریه‏آور است.از طرفى، خنده‏آور و مضحكه است، چون خود نقض كنندگان درجه‏ى اول حقوق بشر، سنگ حقوق بشر را به سینه مى‏زنند! چه كسانى داعیه‏ى حقوق بشر دارند؟ كسانى كه همین امروز از پنجه‏هایشان، خون مردم فلسطین مى‏چكد.حالا هر چه در سالهاى‏گذشته، در شرق و غرب عالم ـ در آفریقا و آسیا و در جاهاى گوناگون ـ ملتها را نابود كردند و كشتند و بشر و حقوق بشر را به مسخره گرفتند، به جاى خود محفوظ.همین امروز رژیم صهیونیستى، به پشتیبانى امریكا و همپیمانانش، ملت فلسطین را با بدترین و فجیعترین وضعى، زیر فشار و شكنجه قرار داده و خون مردم و شهداى فلسطین، به گردن اوست.چنین انسانهایى، دم از حقوق بشر مى‏زنند! این، مضحكه و تمسخر نیست؟ !
از طرف دیگر، گریه‏آور هم است.براى بشریت، مصیبتى از این بالاتر نیست كه مفاهیم و ارزشهاى انسانى، این طور در دست و پاى این سیاستبازان خبیث بیفتد. (2)
2 ـ ابزار زورگویى
عنوان حقوق بشر، حربه‏اى است كه امریكا با آن به جنگ هر دولتى كه مخالف او باشد، مى‏رود و آن را تحت فشار قرار مى‏دهد.امروز در كشورهاى تحت سلطه‏ى رژیم امریكا چیزى به نام حقوق بشر وجود ندارد. (3)
امریكا سالهاست كه وقتى بخواهد علیه هر دولتى خصومتى بكند، یكى از خصومتهایش همین است، یعنى علیه او شعار مى‏دهد كه این ضد حقوق بشر و ضد دمكراسى است. (4)
3 ـ بازیچه سیاسى
جهان اسلام در همین هفته‏هاى اخیر شاهد آن بود كه دولت ایالات متحده دو بار پیاپى رأى شوراى امنیت سازمان ملل را بر محكومیت رژیم صهیونیستى، براى ویران سازى خانه‏هاى مسلمانان بخش شرقى بیت المقدس، وتو كرد، و این همان امریكاست كه بخش عظیمى از ثروت و قدرت خود را از موجودى كشورهاى عربى مسلمان كسب مى‏كند و دولتهاى بسیارى از این كشورها صریحا دوستى و احترام و ثروت خود را، بلكه بخشهایى از خاك خود را تقدیم آن كرده‏اند.چرا امریكا در مقابل این دوستیهاى قولى و عملى ـ حتى یك بار هم ـ حاضر نیست در مسأله‏ى فلسطین میل و خواست آنان را رعایت كند؟(5)
حكومت صهیونیستى، با بولدوزر خانه‏هاى مردم را در بیت المقدس ویران مى‏كند و زن و مرد و بچه‏ى كوچك و نوعروس و خانواده‏ى تازه ازدواج كرده و خانواده‏هایى را كه چند قرن در این سرزمین زندگى كرده‏اند، آواره مى‏كند تا شهرك یهودى‏نشین بسازد.دنیا در مقابل این فاجعه ـ به هر حال ـ فریادى بلند مى‏كند، اعتراضهایى مى‏كند، اما تا مى‏خواهند در شوراى امنیت علیه این حادثه‏ى ظالمانه‏ى واضح ـ كه هیچ انسان با انصافى نمى‏تواند بگوید چقدر این ظلم بزرگ است ـ قطعنامه‏اى بگذرانند، رژیم ایالات متحده‏ى امریكا این قطعنامه را وتو مى‏كند.قطعنامه‏اى كه یقینا یكى از معدود قطعنامه‏هاى عادلانه‏ى شوراى امنیت‏است، به وسیله‏ى امریكاى ظالم زورگوى هیچ چیز نفهم قلدر، وتو مى‏شود و رد مى‏گردد! وضعیت سیاست بین المللى این است. (6)
آیا سرنگون كردن هواپیماى مسافرى ایران به وسیله‏ى امریكا بر فراز خلیج فارس یا بى عدالتى نسبت به سیاهان در امریكا یا حمایت از كودتاگران در الجزایر یا حمایت از رژیم فاسد مصر یا زنده سوزانیدن دسته جمعى عده‏اى در امریكا و امثال آن، شكستن حریم انسانیت و نقض حقوق آن نیست؟ ...تهمت زنندگان و از جمله سردمداران كنونى امریكا كه اخیرا بر سر این حربه‏ى تبلیغاتى زنگ زده و قدیمى (حقوق بشر) جنجال تازه‏اى به راه انداخته‏اند، بخوبى مى‏دانند كه سخن به گزاف مى‏رانند.آنچه آنان از جمهورى اسلامى نمى‏پسندند، اینها نیست، چیزهاى دیگرى است كه مصلحت سیاسى به آنان اجازه نمى‏دهد آن را صریحا اعلام كنند. (7)
4 ـ خدمت به ابر قدرتها
سازمان ملل و كمیته‏ى حقوق بشر و سازمانهاى مختلف گوشه و كنار عالم منتظرند ببینند امریكا با چه كسى بد است، تا به بهانه‏ى حقوق بشر، روى او فشار بیاورند!(8)
سازمانهاى حقوق بشر، سازمان ملل و سازمانهاى كوچك و بزرگى كه‏به اسم گوناگون در دنیا هستند و كمین گرفته‏اند تا یك دولتى كه با آمریكا میانه‏اى ندارد، یك گوشه دنیا اندك چیزى در او پیدا شود، فورا بوقهایشان را بلند كنند كه آقا نقض حقوق بشر شده است. (9)
دیده‏اید سازمان ایكائو در قضیه‏ى هواپیماى مسافرى ما كه امریكا آن را ساقط كرد، چه كرد؟ خود امریكاییها اخیرا گفتند كه گزارش ایكائو در مورد سقوط هواپیماى مسافرى ما را ارتش امریكا تهیه كرد.ایكائو ظاهرا یك سازمان بى طرف بین المللى است.اگر آن روز ما مى‏گفتیم این گزارش ایكائو مغرضانه تنظیم شده، عده‏اى مى‏گفتند خیلى بدبین هستید و شورش را در آورده‏اید، ایكائو یك سازمان بى طرف است و كارى به امریكا و شما ندارد.حالا مى‏بینید كه سه ـ چهار سال از آن حادثه گذشته است و خود امریكاییها اعتراف كردند كه گزارش سازمان ایكائو را ارتشیهاى امریكا تنظیم كرده‏اند.گزارش ایكائو این بود كه امریكا در انداختن هواپیماى ایرباس ایرانى مقصر نیست. (10)
سازمان ملل محلى است كه در آن باید از حقوق ملتها دفاع شود، اما رئیس جمهور امریكا همانند یك جبار و زورگو از تریبونهاى سازمان ملل علیه ملت مظلوم فلسطین و در دفاع از رژیم دژخیم و نژاد پرست صهیونیستى سخنرانى كرده است.امروز حیله‏گرى آنها همین ایجاد كنفرانس است براى شناسایى اسرائیل، همین كنفرانس ژنو و مجامع جهانى كه امریكا كارگردانى مى‏كند. (11) شوراى امنیت به وظیفه‏ى خود در این قضیه (فاجعه‏ى الخلیل) به هیچ وجه عمل نكرده است.علت را در چه مى‏بینیم؟ در نفوذ قدرتهاى بزرگ ـ و در رأس آنها امریكا ـ بر شوراى امنیت و بر شخص دبیر كل. (12)
حادثه‏ى دیگرى كه اوج رذالت و دنائت دشمن را نشان داد، سرنگون شدن هواپیماى ایرانى به وسیله‏ى مزدوران امریكایى بود.با آن كه امریكاییها مى‏دانستند هواپیماى ما مسافربرى و بى دفاع و غیر نظامى است، ولى با كمال وقاحت آن را سرنگون كردند و قعر آبهاى دریا فرستادند.دنیا با این جنایت چگونه برخورد كرد؟ وسعت دامنه‏ى دشمنى با اسلام را، این جا مى‏شود فهمید.عظمت دشمنى آنها، نشان دهنده‏ى عظمت پیام ماست. (13)
مظهر توطئه، كودتا، ترور
مردم دنیا باید بدانند كه امروز قدرتهاى بزرگ و قدرت استكبارى امریكا، از چه روشهایى براى پیشبرد كارشان استفاده مى‏كنند.سردمداران امریكا، خیلى خونسرد آدم مى‏كشند، قتل عام مى‏كنند و به یك كشور دیگر تجاوز مى‏نمایند.آن كارى را كه امریكا در قدیم به وسیله‏ى دستگاه اطلاعاتى خودش ـ سازمان سیا ـ مخفیانه انجام مى‏داد و كودتا درست مى‏كرد و دولتها را سرنگون مى‏نمود، امروز كارش به جایى‏رسیده كه ناچار شده است همین رفتار را علنا و صریحا انجام بدهد. (14)
متأسفانه امروز بزرگترین جرایم استكبار جهانى این است كه دروغگویى، فریب، تقلب و باطل گرایى را با رفتار خود در دنیا توسعه و رشد مى‏دهد، ترویج مى‏كند.الان شما ملاحظه كنید : در حكومتهاى مستكبر دنیا ـ كه دولت امریكا در رأس همه‏ى حكومتهاى مستكبر است ـ كسانى هستند كه بیشترین ترور را در اطراف دنیا كرده‏اند.همین اواخر نقل شد كه یكى از سیاستمداران امریكایى ادعا كرده است كه كشته‏ها و مفقودینى كه در «گواتمالا» دنیا را به خودشان متوجه كرده بودند ـ اینها ـ كار سیاست، سازمان سیاسى جاسوسى امریكا.اینها تك تك انسانها و مخالفین سیاسى را شكار كرده، نابود و مفقود كرده‏اند.حالا دارد كشف مى‏شود.در همه جاى دنیا ـ بخصوص در امریكاى لاتین و در بسیارى از نقاط دنیا ـ اینها آدمكشى و ترور كردند، كودتا راه انداختند، كارهاى خلاف كردند.در ایران هم خود ما شاهد بودیم و دیدیم ـ در جاهاى دیگر هم همینطور است ـ اینها از زشت‏ترین تروریستهاى عالم حمایت كردند، به آنها پناه دادند، به آنها كمك مالى كردند، الان هم مى‏كنند.از دولت اسرائیل ـ كه یك دولت مبنى بر تروریسم و مبنى بر غصب و ظلم و عدوان است ـ بیشترین حمایت و كمك را كرده‏اند . (15)
..شر و فساد، متعلق به امریكا و دستگاههاى جاسوسى و مخرب نظامهاى استكبارى است.آنها هستند كه ناراحتى و اغتشاش و ناامنى رادر میان ملتها مى‏برند و به ناحق، در كار و زندگى و امور داخلى آنها دخالت مى‏كنند.آنها هستند كه به وسیله‏ى عوامل و مزدورانشان، بر ضد حكومتهاى انقلابى و مردمى و نیز بى گناهان، وارد عمل مى‏شوند و ایجاد مزاحمت و ناراحتى مى‏كنند. (16)
به عنوان حمله‏ى به دشمن، به یك عده انسان بى دفاع حمله مى‏كنند، یا در سودان كارخانه‏یى را از بین مى‏برند، معلوم نیست چه تعداد انسانى را از بین مى‏برند و نابود مى‏كنند، فقط به این عنوان كه ما تشخیص دادیم، یا حدس زدیم، یا فهمیدیم كه دست دشمن ما در اینجاست .این روش غلطى است، این یك جنایت است.هر كس مرتكب این جنایت بشود، محكوم است.دولت امریكا هم محكوم است، او یك تروریسم است.حركت او، یك حركت تروریستى است، تروریسم دولتى است .جرمش هم بزرگتر از این است كه افراد غیر مسؤول مرتكب كارهاى تروریستى بشوند. (17)
كدامیك از جنایتهاى عمده است كه حكام امریكا انجام نداده باشند؟ آنها چه قدر حكومت ملى را سرنگون كردند؟ دستگاه جاسوسى امریكا ـ سیا ـ چه قدر در آفریقا، در امریكاى لاتین، در قاره‏ى امریكا، در خاورمیانه و در آسیا، آن جایى كه لازم دانسته است، وارد شده و حكومتى را كه با آن موافق نبوده، توطئه و دسیسه چینى كرده، تا آن را سرنگون كند؟ از این قبیل فراوان است.همین رئیس جمهورى فعلى امریكا ـ آقاى بوش ـ كه یك وقت در رأس دستگاه امنیتى و جاسوسى‏امریكا بوده است، خود او مى‏داند كه در این دستگاه چه كارها كرده‏اند .شاید خود ایشان، بسیارى از این كارها را انجام داده است، غارت ملتها، حمله‏ى به ملتها، دروغ پراكنى، توسعه‏ى فساد در عالم، تحمیق بسیارى از قشرهاى مردم، حتى در كشور امریكا .اینها كارهایى است كه سردمداران امریكا و بقیه‏ى قدرتمندان ظالم و ستمگر عالم انجام داده‏اند. (18)
آمریكا و جنگ تحمیلى
1 ـ تحریك عراق
یكى از توطئه‏هاى امریكا كمك به عراق در اغلب قضایاى جنگ بود كه حتى با حضور افسران امریكایى در مرحله‏یى از مسایل در كشور عراق انجام مى‏شد.اینها به تدریج دارد آشكار مى‏شود، در اسنادى كه منتشر مى‏شود، در خاطراتى كه مى‏نویسند.اینها یواش یواش رو مى‏شود . (19)
این جنگ تحمیلى را كه هشت سال رژیم عراق و صدام حسین خبیث با ملت ما جنگید در حقیقت انگشت دشمنان به راه انداخت براى اینكه همه را مشغول خودشان بكنند. (20)
2 ـ حمایت نظامى و اطلاعاتى
قضیه‏ى ضربات امریكایى و خنجر زدنها و خیانتها و كودتا درست كردنها و قضیه‏ى كودتاى پایگاه نوژه و قضایاى دیگر، پشت سر هم علیه جمهورى اسلامى انجام گرفت و ادامه یافت، تا جنگ تحمیلى شروع شد.در جنگ، به دشمن ملت ایران سلاح دادند.یكى از چیزهایى كه در عرف همه‏ى ملتها و دولتهاى دنیا ورود در جنگ محسوب مى‏شود، همین است‏كه دو كشور كه در حال جنگند، یكى بیاید به آن طرفى كه با این كشور دارد مى‏جنگد، سلاح بدهد، یا امكانات نظامى بدهد، یا مشورت نظامى بدهد، این ورود در جنگ است.اینها را نباید بكلى ندیده گرفت.ملت ایران در مقابل این حركتها و این ظلمهاست كه این طور در مقابل امریكا ایستاده است. (21)
یكى از مسؤولان بلند پایه‏ى امنیتى امریكا اعتراف كرده است كه این كشور، در دوران جنگ تحمیلى، با دستگاههاى جاسوسى و استراق سمع خود، اطلاعات مربوط به تحركات نیروهاى ایران را به دست آورده و آنها را در اختیار عراق قرار مى‏داد، ولى در مسأله‏ى فاو، دستگاههاى امریكا دچار اشتباه شدند و نتوانستند عراقیها را از قصد ایران آگاه كنند، و براى جبران اشتباه خود به عراق كمك كردند كه هر چه بخواهد، بر روى نیروهاى ایرانى سلاح شیمیایى بریزد. (22)
از صدور قطعنامه تا قبول رسمى آن از سوى جمهورى اسلامى، دنیا شاهد سنگینترین ضربات نیروهاى اسلام بر دشمن و فتوحات بزرگ رزمندگان ما بر دشمن در جبهه‏هاى جنگ از سویى و فشارهاى همه جانبه از سوى حامیان رژیم عراق علیه ایران اسلامى از سوى دیگر بود.حصر اقتصادى، حمله به تأسیسات ما در خلیج فارس و تمركز بى سابقه‏ى نیروهاى نظامى امریكا و ناتو در اطراف مرزهاى آبى و هوایى و حتى تجاوز به آنها، بخشى از این فشارها بود، به طورى كه تقریبا هیچ فشار ممكن باقى نماند، مگر آن كه بر ملت ایران وارد شد و رژیم امریكا تقریبا به طور مستقیم وارد صحنه شد.تهدیدها، بمبارانهاى وسیع شیمیایى وجنایت حمله به شهرها و هواپیماى مسافربرى و كشتى غیر نظامى و اثبات این كه استكبار در حمایت از عراق آمادگى براى دست یازیدن به هر جنایتى دارد، بخشى از حوادث این دوران است و جا دارد در موقع مقتضى، این حقایق هشدار دهنده براى ملت ایران شكافته و بر ملا گردد. (23)
3 ـ اهداف آمریكا از تحمیل جنگ
1/3 ـ شكست نظام اسلامى
امریكا و صهیونیستها و عوامل و هم‏پیمانها و تجار وابسته و پشتیبانان مالى آنها هر چه توانستند، به كار بردند.براى این كه شاید بتوانند جمهورى اسلامى را در این نبرد هشت ساله شكست بدهند، ضربه‏اى وارد كنند یا به نظام لطمه بزنند یا نظام را سرافكنده كنند یا قطعه‏اى از كشور را ببرند.ملت ایران محكم ایستاد و بسیج نیروها، جوهر و حقیقت خود را در آن ماجراى عظیم نشان داد. (24)
2/3 ـ پیشگیرى از توسعه سیاسى اقتصادى
..امریكا و غرب خواستند بگویند ایران نمى‏تواند خودش را اداره كند.این جنگ را هم كه بر ما تحمیل كردند، یكى از هدفهاى عمده‏اش همین بود كه نگذارند كشور ما ساخته بشود، نگذارند این نیروهاى كار، مانند چشمه‏یى بجوشند، نگذارند پول بیت المال كه در اختیار دولت‏است، خرج رفع محرومیت بشود، خواستند ما را دایم به جنگ و به حمله‏ى خارجى سرگرم نگهدارند. (25)
اگر این جنگ نبود پول ملت و دولت كجا خرج مى‏شد؟ مسلم خرج آبادانى مى‏شد هر چه كه در این ده سال خرج آبادانى نشده است گناهش به گردن امریكا و استكبار و قدرتهاى شرق و غرب و صدام و امثال آنهاست آنها نگذاشتند جمهورى اسلامى آن كارى را كه آرزو دارد و مى‏خواهد انجام بدهد. (26)
3/3 ـ تحمیل رابطه و مذاكره
اگر ایران در مقابل امریكا تسلیم مى‏شد، جنگ زود تمام مى‏شد، البته مصیبت سلطه‏ى امریكا صد برابر از مصیبت جنگ سخت‏تر است. (27)
4 ـ بى اعتنایى به اجراى مفاد قطعنامه 598
دنیاى استكبار و همین امریكا ـ دولتهایى كه دم از صلح مى‏زنند ـ این جاست كه دشمنى و خباثت خود را نسبت به انقلاب و اسلام و ملت ایران نشان مى‏دهند.همه‏ى ملت ایران یادشان است كه همان كسانى كه داد قطعنامه‏ى 598 را داشتند و در هر مذاكره و نشست و برخاستى، از قطعنامه دم مى‏زدند ـ مثل رؤساى جمهور و سلاطین و بعضى از مرتجعان منطقه ـ فریادشان دیگر تمام شد! گویى كه همه‏ى مشكل این بود كه رژیم‏عراق به وسیله‏ى رزمندگان اسلام تهدید نشود.حالا كه آتش بس شد و آن تهدید تمام گردید، دیگر هیچ چیز برایشان مطرح نیست! در همه‏ى قضایا، امریكا همین طور است. (28)
آمریكا و تروریسم
آمریكا این مبارزه‏ى عادلانه را مى‏گوید «تروریسم» و خباثت صهیونیستها نسبت به مبارزین را تروریسم نمى‏داند. (29)
رئیس جمهور امریكا ـ كه واقعا انسان تعجب مى‏كند ـ خجالت نمى‏كشد و روز روشن در مقابل افكار عمومى دنیا مى‏ایستد و با صداى بلند مى‏گوید كه ما مى‏خواهیم براى جلوگیرى از تروریسم با اسرائیل همكارى كنیم. (30)
قبل از شروع جنگ تحمیلى، از نظر امریكا دولت عراق در فهرست دولتهاى حامى تروریسم بود .در سالهاى 61 و 62 رزمندگان سلحشور ما توانستند دشمن را به زانو در بیاورند و او را از مرزها عقب برانند، و دشمن بعضى مجبور شد، براى مقابله با ما، از سلاح شیمیایى و سلاحهاى كشتار جمعى استفاده بكند، یعنى جنایت جنگى بكند.در همان اوقات دولت امریكا احساس كرد كه باید جبهه‏ى عراق را سنگین بكند تا دولت بعثى بتواند نقش خیانت‏آمیز خود را در مقابل نظام جمهورى اسلامى ایفاء كند.در همان سالها كه دولت عراق سلاح شیمیایى به كار برد، اینها اسم عراق را از فهرست دولتهاى حامى تروریسم خارج كردند. (31)
آمریكا مظهر سلطه
رئیس جمهور امریكا در سخنرانى چند روز قبل خود در پاسخ كسانى كه معتقدند رژیم امریكا بیش از اندازه در امور كشورهاى دیگر دخالت مى‏كند، گفته است: ما به خاطر منافع امریكا، در امور داخلى كشورها دخالت مى‏كنیم.این توسعه طلبى و فزون خواهى را صریحا اعلام و ابراز مى‏كنند.آنچه براى آنها حایز اهمیت است، مصلحت كشور خودشان است و براى تأمین آن، در امور داخلى كشورهاى دیگر دخالت مى‏كنند و خودشان را ذیحق مى‏دانند.كشور و نظامى مثل جمهورى اسلامى كه در مقابل خواست غیر مشروع مى‏ایستد، از نظر آنها دشمن به حساب مى‏آید .در اظهارات جهانى خود این سخن را تكرار مى‏كنند كه دولت ایران با منافع امریكا مخالفت مى‏كند.شما اگر این منافع را در داخل كشور خودتان محصور كنید، ما به شما چكار داریم؟ اگر شما نخواهید به امور كشورهاى دیگر ـ و از جمله ایران ـ دست اندازى كنید، ما با شما كارى نداریم، اما شما افزون طلب هستید و در خارج از مرزهاى خود آن را مى‏جویید.
..آنچه كه امروز دولت امریكا دنبال مى‏كند، در روح و معنا همان چیزى است كه استعمارگرها در قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم دنبال مى‏كردند.آن روز هم دولتهاى اروپایى حرفشان این بود كه ما احتیاج به منافع این كشورها داریم.امروز هم امریكا همین حرف را مى‏زند.امروز هم رئیس جمهور امریكا در مقابل نخبگان دولت صریحا اعلام مى‏كند كه ما در امور داخلى كشورهاى دیگر دخالت مى‏كنیم، چون منافع ما آن راایجاب مى‏كند. (32)
امروز دولت امریكا به این قانع نیست كه بر كشور و منافع خود تسلط داشته باشد و خود را به عنوان یك كشور و یك ملت طبق میل و اراده‏ى خود اداره كند، آنها مى‏خواهند در هر نقطه‏اى از عالم كه موقعیت جغرافیایى حساس وجود دارد، حضور داشته باشند، هر جا آبراه مهمى وجود دارد، بر آن مسلط باشند، هر جا منافع حیاتى زیرزمینى‏اى وجود دارد، زیر كلید آنها باشد، هر جا پول و قدرت و امكانى هست، آنها بتوانند بر آن تسلط داشته باشند، هر جا مجموعه‏اى از انسانها زندگى مى‏كنند، تا آنجا كه مى‏توانند، اراده‏ى خودشان را بر آن مجموعه‏ى انسانى تحمیل كنند.استكبار یعنى این. (33)
مسأله‏ى بسیار مهم سلطه‏ى روز افزون شیطان بزرگ بر ذخایر كشورهاى اسلامى و حضور بیش از پیش سیاسى و اقتصادى و حتى نظامى آن در این كشورهاست.این ابر قدرت ظالم و سلطه طلب، پس از تحولات اخیر جهان كه منتهى به فرو ریختن نظامهاى الحادى كمونیستى شد و شوروى از موضع رقابت با امریكا فرو افتاد، در صدد است كه سراسر جهان و به خصوص مناطق زرخیز اسلامى را به منطقه‏ى نفوذ بى رقیب خود مبدل سازد و پس از فراغت از ـ به اصطلاح ـ جنگ سرد به جنگ همه جانبه‏یى با بیدارى اسلامى ـ كه مانع مستحكمى در راه این نفوذ است ـ كمر بسته است.(34)امروز مظهر نظام سلطه امریكاست، یعنى: هر سیئه‏اى كه در دنیا بر اساس نظام سلطه به وجود آید، بخشى از گناه آن حتما به گردن امریكاست.نظام سلطه معنایش این است كه اگر رژیم امریكا در نقطه‏اى از دنیا براى خود منافعى فرض كرد ـ و لو منافع نامشروع و منافعى بر خلاف همه‏ى پیمانهاى بین المللى ـ حق دارد در آن جا حضور قدرتمندانه و نظامى پیدا كند و هر كسى كه با منافع او مخالفت كند، او را بكوبد.یك وقت است كه این كارها را مخفیانه مى‏كنند و یك وقت هم هست كه این كارها را با صراحت و وضوح انجام مى‏دهند و صریحا اعلام مى‏دارند كه فلان سازمان و یا دولت و یا جمعیت با منافع ما تضاد داشته است.این براى امریكا حقى را ایجاد مى‏كند كه آن سازمان یا آن شخص یا آن دولت و یا آن ملت را در هر نقطه كه باشد، بكوبد.این نظام سلطه است، یعنى: قانون جنگل و نظام غیر انسانى و خلاف فطرت انسان. (35)
ابعاد دخالت آمریكا در ایران
رژیم امریكا از اولین سالهایى كه در نیم قرن پیش در صحنه‏ى سیاسى ایران قدم نهاد، به ایران و ایرانى جفا و خیانت كرد، از رژیم فاسد و ضد مردمى پهلوى حمایت كرد، دولتهاى وابسته و ضعیف و نوكر مآب را بر سر كار آورد، اراده‏ى خود را بر ملت ما تحمیل و منافع ملى را غارت كرد، ثروت عظیمى از این ملت را از طریق معاملات خسارت‏بار نفت و سلاح، ربود .نیروهاى مسلح ایران را در قبضه‏ى خود گرفت، دستگاه ضد امنیتى شاه و شكنجه‏گران آن را آموزش داد، موجب اختلاف میان ملت ایران و بسیارى از ملتهاى مسلمان، از جمله اعراب شد .فساد و فحشا را در ایران ترویج كرد، با رژیم شاه در سركوب نهضت اسلامى در مقاطع گوناگون، همكارى و آن را راهنمایى كرد! و پس از آن كه علیرغم مجموعه‏ى آن جبهه‏ى ظلمت و كفر و طغیان، انقلاب اسلامى به پیروزى رسید، از نخستین روزهاى تشكیل جمهورى اسلامى، انواع دشمنیها و كار شكنیها و تهاجمها و توطئه‏ها را بر ضد ایران و ملت انقلابى آن، به كار بست! از كمك فعال به رژیم عراق در جنگ هشت ساله، تا فعالیت براى محاصره‏ى اقتصادى كامل ایران، تا كمك به عناصر خائن و فرارى، تاتبلیغات دائمى در همه‏ى دستگاههاى تبلیغى مربوط به خود، تا آتش‏بیارى در اختلافات منطقه‏یى، و سعى وافر براى ایجاد اختلاف میان ایران و همسایگانش تا تلاشهاى براندازى و تروریستى بوسیله‏ى مزد بگیران سازمان سیا، تا فعالیت شدید براى جلوگیرى از انعقاد قراردادهاى اقتصادى میان ایران و كشورهاى گوناگون جهان، تا دهها حركت موذیانه و تهدید آمیز دیگر در همه‏ى جبهه‏ها و همه‏ى زمینه‏هاى ممكن! این فهرست كوتاهى از طومار بلند خصومتهاى رژیم امریكا با ایران و ایرانى است.و البته همه مى‏دانند و خود سردمداران رژیم امریكا بیش از همه به تلخى مى‏دانند كه رژیم امریكا در اغلب این زمینه‏ها شكست خورده و ناكام مانده و در انزوا قرار گرفته است!(36)

پى‏نوشت‏ها:
1 ـ حدیث ولایت، ج 3، ص 181 و 182، 4/11/1368، سخنرانى در دیدار با علما، مسؤولان ستادهاى دهه‏ى فجر.
2 ـ حدیث ولایت، ج 6، ص 28، 7/9/1369، سخنرانى در دیدار با نیروهاى مقاومت بسیج و.. .
3 ـ جمهورى اسلامى، 21/10/1370، سخنرانى در دیدار مردم قم.
4 ـ همان، 15/8/1376، سخنرانى در دیدار با دانشجویان و دانش آموزان.
5 ـ جمهورى اسلامى، 26/1/1376، پیام به حجاج بیت الله الحرام.
6 ـ جمهورى اسلامى، 20/11/1375، سخنرانى در اجتماع عظیم مردم آبادان.
7 ـ همان، 8/3/1372، پیام به حجاج بیت الله الحرام.
8 ـ حدیث ولایت، ج 4، ص 202، 2/3/1369، سخنرانى در دیدار با خانواده‏هاى معظم شهداى شهرهاى مختلف.
9 ـ جمهورى اسلامى، 13/12/1372، خطبه‏هاى نماز جمعه تهران.
10 ـ همان، 22/5/1371، سخنرانى در دیدار با كاركنان و مسؤولان مطبوعات و رسانه‏هاى جمعى .
11 ـ همان، 8/1/1371، خطبه‏هاى نماز جمعه‏ى تهران.
12 ـ جمهورى اسلامى، 23/12/1372، خطبه‏هاى نماز عید سعید فطر.
13 ـ حدیث ولایت، ج 1، ص 173، 11/4/1368، سخنرانى در مراسم بیعت ائمه‏ى جمعه، روحانیون و...
14 ـ حدیث ولایت، ج 3، ص 117، 13/10/1368، سخنرانى در دیدار با مسؤولان بنیاد شهید.
15 ـ جمهورى اسلامى، 20/9/1375، سخنرانى در دیدار با مسؤولان كشورى و لشكرى.
16 ـ حدیث ولایت، ج 1، ص 277 و 288، 22/4/1368، سخنرانى در مراسم بیعت مهمانان خارجى چهلمین روز ارتحال امام (ره) .
17 ـ جمهورى اسلامى، 3/6/1377، سخنرانى در دیدار با رئیس جمهور و اعضاى هیأت وزیران.
18 ـ حدیث ولایت، ج 16 و 17، ص 12، 2/1/1369، سخنرانى در اجتماع مردم مشهد و زائران حضرت رضا.
19 ـ جمهورى اسلامى، 15/8/1376، سخنرانى در دیدار با دانشجویان و دانش آموزان.
20 ـ حدیث ولایت، ج 7، ص 298، 31/5/1370، سخنرانى در جمع مردم روستاى پاپى استان لرستان .
21 ـ جمهورى اسلامى، 27/10/1376، خطبه‏هاى نماز جمعه‏ى تهران.
22 ـ همان، 29/11/1376، سخنرانى در دیدار با خانواده‏هاى معظم شهداى هرمزگان.
23 ـ حدیث ولایت، ج 2، ص 151، 30/6/1368، پیام به مناسبت نهمین سالگرد جنگ تحمیلى.
24 ـ جمهورى اسلامى، 1/9/1375، سخنرانى در دیدار با بسیجیان.
25 ـ حدیث ولایت، ج 7، ص 280، 30/5/1370، سخنرانى در اجتماع بزرگ مردم خرم آباد.
26 ـ همان، ص 299، 31/5/1370، سخنرانى در جمع مردم روستاى پاپى استان لرستان.
27 ـ جمهورى اسلامى، 6/7/1370، خطبه‏هاى نماز جمعه‏ى تهران.
28 ـ حدیث ولایت، ج 2، ص 57 و 58، 23/5/1368، سخنرانى در دیدار با خانواده‏هاى معظم اسرا و مفقودین.
29 ـ جمهورى اسلامى، 8/1/1371، خطبه‏هاى نماز جمعه‏ى تهران.
30 ـ همان، 8/1/1375، سخنرانى در اجتماع زائران حرم قدس رضوى.
31 ـ همان، 18/2/1376، سخنرانى در دیدار با خانواده‏هاى سرداران شهید استان تهران.
32 ـ جمهورى اسلامى، 16/3/1374، سخنرانى در حرم مطهر حضرت امام.
33 ـ همان، 4/2/1376، سخنرانى در اجتماع نیروهاى عمل كننده در مانور عظیم طریق القدس .
34 ـ حدیث ولایت، ج 7، ص 165، 26/3/1370، پیام به حجاج بیت الله الحرام.
35 ـ جمهورى اسلامى، 14/8/1374، سخنرانى در دیدار با دانشجویان و دانش آموزان.
36 ـ جمهورى اسلامى، 16/1/1377، پیام به حجاج بیت الله الحرام.


منبع: كتاب آمریكا از دیدگاه مقام معظم رهبرى(مد ظله العالی)




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط