آثار زیانبار روابط دختر و پسر

سرچشمه‌ی بیماری‌ها

همانطوری که حرارت شدید فلز را ذوب می‌کند، آتش غم و غصه‌ها و ناراحتی‌های روحی، بدن انسان را آب می‌کنند. (و آن را به بیماری‌های مختلف گرفتار می‌سازد)
چهارشنبه، 19 ارديبهشت 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: علی اکبر مظاهری
موارد بیشتر برای شما
سرچشمه‌ی بیماری‌ها
سرچشمه‌ی بیماری‌ها

نویسنده: اسدالله محمدی‌نیا
 
حضرت علی (علیه السلام) فرمود:
«اَلهَمُّ یُذهِبُ الجَسَد»
همانطوری که حرارت شدید فلز را ذوب می‌کند، آتش غم و غصه‌ها و ناراحتی‌های روحی، بدن انسان را آب می‌کنند. (و آن را به بیماری‌های مختلف گرفتار می‌سازد). (1) هفتاد درصد از بیمارانی که به پزشکان مراجعه می‌کنند در صورتی که خویشتن را از قید ترس و نگرانی آزاد سازند می‌توانند شخصاً خود را معالجه کنند، از جمله می‌توان سوء هاضمه‌ی عصبی، بعضی از زخم‌های معده، اختلالات قلبی، مرض بیخوابی، بعضی از سردردها و چند فلج را از آن طبقه دانست. همچنین آن حضرت (علیه السلام) فرمود:
«أَفْضَلُ مِنْ صِحَّةِ الْبَدَنِ تَقْوَى الْقَلْبِ»
سلامت روحی و روانی بالاتر از سلامتی بدن است. (2)
از مطالب گذشته روشن شد که زندگی دخترانی که از طریق گناه با پسر جوانی شروع می‌شود همراه با مشکلات متعددی است از قبیل: تأخیر در ازدواج، حاکم شدن جو بدبینی، مشاجره و درگیری بین عروس و خانواده شوهر، در معرض خطر قرار گرفتن دختر و دیگران، اضطراب و دلهره نسبت به آینده، عذاب وجدان و ده‌ها مورد دیگر. همه اینها باعث می‌شود که زندگی چنین افرادی از حالت عادی خارج گردد و یک نوع افسردگی و ناراحتی روحی و روانی حاکم شود که این ناراحتی‌های روانی نیز منشأ بسیاری از امراض جسمی هستند.
بر همین اساس همانطوری که در کلام حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) بیان شد، پزشکان متخصص مغز و اعصاب، قلب، داخلی و چشم بارها اظهار داشته‌اند که یکی از علل عمده و مهم امراض عصبی و روانی، قلبی، داخلی، بینایی و دندان، همین درگیری‌ها و ناراحتی‌ها و حاکم نبودن آرامش در بین مردم و خانواده‌هاست. اینک به نظر چند تن از دانشمندان جهان در این باره توجه فرمایید:

1.دیل کارنگی روانشناس مشهور آمریکایی:

از قول دکتر «ا-گویر» در کتاب خود می‌گوید:
هفتاد درصد از بیمارانی که به پزشکان مراجعه می‌کنند در صورتی که خویشتن را از قید ترس و نگرانی آزاد سازند می‌توانند شخصاً خود را معالجه کنند، از جمله می‌توان سوء هاضمه‌ی عصبی، بعضی از زخم‌های معده، اختلالات قلبی، مرض بیخوابی، بعضی از سردردها و چند فلج را از آن طبقه دانست. (3)

بیشتر بخوانید: تأثیر فیلم‌های مستهجن بر رابطه زناشویی

 

2-دکتر ویلیام ماک گونیگل:

در انجمن دندانپزشکان آمریکا می‌گوید:
نگرانی باعث خرابی و فساد دندان می‌شود، هیجانات و احساساتی که مولد نگرانی و ترس است باعث برهم خوردن توازن کلسیم بدن شده و دندان را فاسد می‌کند. (4)

3-دکتر دیل کارنگی:

هزاران نفر از اشخاصی که به عذاب روحی گرفتارند و در بیمارستان‌ها داد و فریاد می‌کنند، اگر به جای آنکه تنها به جنگ مشکلات زندگی روند، دست استمداد به سوی قدرت مافوق‌تری دراز کرده بودند محتملاً نجات می‌یافتند، بسیاری از ما وقتی از زندگی به ستوه می‌آئیم و به آخرین حدّ نیروی خود می‌رسیم درِ ناامیدی و یأس را به سوی خدا برمی‌گردانیم.» (5)

پی‌نوشت‌ها:

1.غررالحکم، فصل اول.
2.بحارالانوار، ج72، ص53.
3.کودک از نظر وراثت، ج2، ص491.
4.کودک از نظر وراثت، ج2، ص492.
5.کودک از نظر وراثت، ج2، ص508 نقل از کتاب آئین زندگی.

منبع مقاله :
محمدی نیا، اسدالله، (1392)، دختران می‌پرسند: چرا؟، قم: انتشارات سبط اکبر (ع)، چاپ نهم.
 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط