آیا پیام های صوتی در فیس بوک شنود میشوند؟

فیس‌بوک به انگلیسی: Facebook، یک سرویس شبکه اجتماعی برخط است که در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط مارک زاکربرگ و دوستانش ادواردو ساورین، اندرو مک‌کالم، داستین موسکوویتز و کریس هیوز در دانشگاه هاروارد به...
شنبه، 4 آبان 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آیا پیام های صوتی در فیس بوک شنود میشوند؟

شنود پیام های صوتی در فیس بوک

کمپانی فیس بوک به ذکر این مطلب پرداخته است که به دلیل نگرانی های ناشی از وجود چنین فعالیت ها و برنامه هایی، انجام آن ها را فعلا متوقف کرده است و از ادامه این روند منصرف شده است.

بلومبرگ به نقل از کارکنان و پیمانکاران TaskUs بیان کرده است که آن ها از منبع این پیغام‌ های صوتی مطلع نبوده و نمی دانستند که این پیام ها از کجا آمده اند و همچنین نسبت به اینکه چرا باید به رونویسی و بررسی دقیق این داده ها و پیام های صوتی بپردازند نیز آگاهی نداشتند.

این در حالی است که شرکت فیس بوک این گفته ها را رد کرده و اظهار کرده است که این اطلاعات و پیام های صوتی بررسی و شنود شده را از جانب کسانی جمع آوری کرده است که برای انجام این کار به صورت داوطلبانه اقدام کرده بودند.

مسائل نامفهوم و نقاط تاریک و روشن موجود در این موضوع، حاصل عدم شفاف سازی و برطرف نکردن ابهاماتی است که در این میان وجود دارد.

بررسی، کنترل و رصد کردن داده ها و اطلاعات موجود در کانال های فیسبوک، توسط نیروهای انسانی، مطابق استراتژی های مشخص شده از جانب خود شرکت فیسبوک و با استناد به مقررات و ضوابط مربوط به حریم های شخصی کاربران، تخلف محسوب می شود.

به همین دلیل بخش قابل توجهی از کسانی که به منظور بررسی جزئیات این پیام ها استخدام شده بودند، نسبت به انجام این کار اظهار پشیمانی کرده اند، چرا که این کار را مغایر با اصول اخلاقی می دانستند.

به خصوص که در روند شنود این پیغام ها و مکالمات صوتی، متوجه وجود پیام هایی حاوی عبارات و لغت های مبتذل و غیر اخلاقی نیز شده بودند.

کمپانی فیس بوک در ادوار گذشته نیز به منظور ایجاد فضای تبلیغاتی هدف دار، به نقض قانون و استراق سمع و شنود مکالمات و گفت و گوهای شخصی کاربران پرداخته بود.

بنابراین با وجود پرده برداری از مجموعه اقدامات غیر قانونی و غیر اخلاقی شرکت فیس بوک، توقف و خاتمه دادن فعلی روند بررسی جزئیات و آنالیز کردن اطلاعات و پیام های صوتی کاربران، امر شگرفی به نظر نمی رسد.

این در حالی است که عقاید مردم و کاربران نسبت به ناامن بودن فضای فیس بوک، با انجام اقداماتی نظیر تولید نسخه های رونویسی شده از پیام ها و داده های صوتی برنامه مسنجر، توسط این شرکت، تغییر نمی کند.

FTC به دلیل تخلفات پی در پی شرکت فیسبوک در زمینه امنیت اطلاعات کاربران، این شرکت را ملزم به پرداخت ۵ میلیارد دلار جریمه ی نقدی کرده است.

اما به نظر می آید که شرکت فیس بوک از به وجود آمدن چنین فضایی ناراضی بوده و درصدد است تا هرچه سریع تر نگاه های سنگین و تیزبین مردم و موسسه های امنیتی را از روی عملکرد خود بردارد.

استفاده از علم هوش مصنوعی برای سهولت بیشتر اقدامات فیس بوک موثر تلقی می شود، اما به کارگیری چنین دانشی مستلزم در اختیار داشتن اطلاعات جامع تر و تکمیل شده تری است.

اکنون اما شرکت فیس بوک باید بکوشد تا فضای امنیتی بهتری را به موازات اقدامات فنی و مهندسی خود، ایجاد کند.


منبع: سایت نظارت بر خانواده


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط