توضیحاتی درباره اینترنت ماهواره ای و انواع روش های راه اندازی آن

اینترنت ماهواره‌ای یکی از روش‌های دسترسی به محتویات وب است که به‌ واسطه ارتباطات ماهواره‌ای محقق شده است. از این قابلیت در مناطقی استفاده می‌شود که امکان مستقر کردن تجهیزات سرویس‌دهی زمینی وجود نداشته باشد یا در صورت وجود از کیفیت لازم برخوردار نباشند.
يکشنبه، 10 آذر 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
توضیحاتی درباره اینترنت ماهواره ای و انواع روش های راه اندازی آن

انواع روش های راه اندازی اینترنت ماهواره ای

راه اندازی اینترنت ماهواره ای، روش ها و راهکارهای متنوعی را دارد، که هر کدام ویژگی ها و خصوصیات خاص خود را دارا می باشد.

به طور کلی اینترنت ماهواره ای به دو نوع آفلاین و آنلاین تقسیم می شود که خود نوع آنلاین نیز به دو بخش یک طرفه و دو طرفه تقسیم می شود که در ادامه به توضیح کامل آن ها خواهیم پرداخت.
 

اینترنت ماهواره ای آفلاین

اینترنت ماهواره ای آفلاین که به اینترنت ماهواره رایگان نیز معروف است، نوعی روش دسترسی به اینترنت است که در آن به خرید اکانت و پرداخت پول در ازای دریافت خدمات اینترنتی نیاز نبوده و نوعی اینترنت رایگان را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.

البته به دلیل ماهیت اینترنت ماهواره ای آفلاین، نمی توان روی اینگونه سرویس، نام مشخص اینترنت را قرار داد چرا که در این نوع از اینترنت، کاربران مجبورند فقط اطلاعاتی را دریافت کنند که توسط دیگر کاربران اینترنت ماهواره ای آنلاین، دانلود شده است.

به عبارت دیگر، شما با استفاده از یک کارت DVB و دیش و LNB ، قادر به استفاده از خدماتی خواهید بود که دیگر استفاده کنندگان اینترنت ماهواره ای از آن استفاده برده اند، می باشید.

این روش به دانلود آفلاین نیز معروف است. اصول کار این روش به این صورت است که ابتدا یک کارت DVB تهیه کرده و سپس دیش و LNB خود را به سمت ماهواره مربوطه تنظیم می نمایید.

حال شما به یک سری نرم افزار ویژه این کار، مثل نرم افزار Skynet نیاز خواهید داشت تا از طریق آن بتوانید فایل هایی را که دیگران با استفاده از اکانت اینترنت ماهواره ای خود دریافت نموده اند، دریافت نمایید.

با استفاده از این ابزار و به ویژه این نرم افزار شما خواهید توانست بدون پرداخت هزینه اینترنت و اتصالات ADSL یا وای فای، تنها از طریق کارت DVB و دیش ماهواره ای، اقدام به دریافت صدها گیگ فایل، اعم از صوت، تصویر، ویدیو و یا هر چیزی را که انتخاب کرده باشید، با سرعتی بالای 4 مگابایت در ثانیه دریافت نمایید. البته این سرعت دریافت، بستگی به اکانتی دارد که یوزر مربوطه از آن استفاده می کند.

به عبارت دیگر در این نوع از اینترنت ماهواره ای ، شما با استفاده از ترفندی خاص از مک آدرس هایی استفاده می کنید که کاربران اصلی و دارای اکانت استفاده می کنند و فایل هایی را که آن ها دانلود می کنند را دانلود می کنید.

به همین دلیل است که استفاده از واژه اینترنت، برای این سرویس، چندان درست نیست و دانلود آفلاین گزینه مناسب تری می باشد.
 

اینترنت ماهواره ای آنلاین یک طرفه (One Way)

این روش دسترسی به اینترنت فقط به صورت دریافت یا ریسیو بوده و برای ارسال یا سند، نیاز به داشتن یک خط اتصال دایل آپ یا ADSL می باشد.

مشکل اصلی این نوع از اینترنت ماهواره ای دقیقا همین مورد می باشد که باید برای ارسال و سند از اینترنت معمولی استفاده نمود که از سرعت کمتری برخوردار می باشد. اما در دریافت داده ها و ریسیو، از سرعت خوبی برخوردار خواهیم بود.

مورد دیگری که در استفاده از این نوع اینترنت وجود دارد، این است که برای استفاده از آن باید از قبل اقدام به تهیه یک اکانت نموده باشید.

شرکت های زیادی در این زمینه وجود دارند که اقدام به ارائه اکانت های دسترسی به اینترنت ماهواره می نمایند.

شما برای برقراری اتصال به اینترنت با استفاده از این روش، نیاز به دیش، LNB ، کارت DVB، اتصال ADSL و اکانت مربوطه، دارید که چندان مقرون به صرفه نمی باشد. چراکه اکانت های اینترنت ماهواره ای بسیار گران بوده و به سادگی قابل دریافت نیست.

البته شرکت هایی در این خصوص پدید آمده اند که اینترنت ماهواره ای یک طرفه را در ایران با قیمت های بسیار کمتری راه اندازی می کنند.

استفاده از این نوع اینترنت ماهواره ای برای کسانی که نیاز به دانلود با سرعت بالایی دارند، بسیار کاربردی خواهد بود.

برخی از شرکت های ارائه دهنده این نوع اینترنت، سرعت دانلود ارائه شده را بین 30 تا 60 مگابایت بر ثانیه اعلام می کنند که رقمی بسیار بالا می باشد و کاربران زیادی را نیز به خود جذب می کند.
 

اینترنت ماهواره ای آنلاین دو طرفه (Two Way)

آخرین نوع اینترنت ماهواره ای که در این مطلب در رابطه با آن بحث خواهیم نمود، اینترنت ماهواره ای دو طرفه می باشد که برای راه اندازی آن نیاز به فراهم آوری ابزار و همچنین اخذ مجوزهای لازم می باشد.

این نوع از اینترنت ماهواره ای ، معمولا برای استفاده های شخصی به کار نمی رود و بیشتر در دستگاه های دولتی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

اینترنت ماهواره دو طرفه ، نیاز به دیش و LNB مخصوص داشته و برای استفاده از آن باید از مجوزهای لازم را از مراجع قانونی ذیربط، تهیه کرده باشید.

در این نوع از اینترنت ماهواره ای ، نیازی به خط ADSL برای قسمت سند داده نمی باشد و هر دو بخش سند و ریسیو از طریق ماهواره انجام پذیر است.

استفاده از این نوع اینترنت، اگرچه از سرعت و کیفیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود، اما از آنجا که برای راه اندازی آن، نیاز به تهیه ابزاری بسیار گران قیمت می باشد، چندان به صرفه نخواهد بود و معمولا به دلیل محدودیت های قانونی در این خصوص، در استفاده خانگی و شخصی، چندان کاربردی نمی باشد.


منبع: سایت نظارت بر خانواده


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.